Отговори
# 510
  • В сърцето на моите съкровища...:)
MISHANA13 ,не знаех че Нахткерцен имат и олио...Значи и него трябва да взема...Е,уреди се моята девойка с нова козметика Laughing
Да, много е хубаво, не мирише като А-дермата, но пък върши чудесна работа.  Peace Има двойна употреба-като душ-гел и като добавка към водата.  Peace Цената му е около 10лв. Аз изцяло смених козметиката по препоръка на дерматолога и засега нямаме грижи  Hug
Pozitive, ехаааа  smile3501 страхотна професионална автобиография!

# 511
  • Бургас / Св. Влас

Оле и моя мъж е от Търгал сити  Laughing

И моя е от там : Grinning Joy Може да си организираме събиране при свекитата  hahaha
Ние още не сме ходили от както се е родила малката,така че скоро трябва да ги посетим.Кой знае,града е малък мъжете ни познати/приятели може да се окажат  Whistling

Моята хубавица снощи какво и стана до 3 ч не сме спали с баща и,колики ли имаше,нещо ли я мъчеше...
 ooooh!Вчера и снощи през ноща ( което пък въобще не го е правила) ака 4 пъти,при положение,че ака веднъж на ден или през ден,дали може да е расзтройство моля по опитните мами да дадат мение?

Иначе на 2 седмици веднъж прави пауза нощем,през другото време се кърмим на 4 часа до към 3 и после през 2 часа.

# 512
Marvelous,ние с теб май имаме еднакви бебешки колички?Жалко че не се засякохме в Майчин Дом Hug Мисля си че бебето ти може би няма разстройство.Защото моята девойка ака по 1 път на ден,но от няколко дена по 2,че и 3 пъти,а пие едно и също мляко...Просто се регулира перисталтиката,най-вероятно!

# 513
Бубка, ето ги нашите пъпчици - ама май са по-други от както ги описваш.  Rolling Eyes Дано да е нещо временно! Praynighttp://media.snimka.bg/7909/022073644.jpg?r=0

ФлъфиHug Да, мехурчетата са точно коликите. Така поне съм чела от листовката на Саб симплекс.

# 514
  • Бургас / Св. Влас
Marvelous,ние с теб май имаме еднакви бебешки колички?Жалко че не се засякохме в Майчин Дом Hug Мисля си че бебето ти може би няма разстройство.Защото моята девойка ака по 1 път на ден,но от няколко дена по 2,че и 3 пъти,а пие едно и също мляко...Просто се регулира перисталтиката,най-вероятно!

Даа така е еднакви са и много и се радвам на моята.
Браво на теб,че се "престраши" да се запишеш при нас.
Да жалко,че не се засякохме,твоите сметки за раждане излязоха криви,госпожичката ти беше решила друго  Laughing
Ох дано си права за разстройството. Hug

# 515
kat , честити първи зъбчета smile3501
bubka и нашите пъпки са същите вече втори път излизат  #Crazy и аз твърдо съм решила че са от Диавита..първия път избиха след втория или третия прием бях го спряла и преди седмица почнахме сега пак  ooooh! ooooh!  избиха наново #Cussing out няма да давам Диавит, че много трудно минават гадните пъпки Sick..Докторите ми бяха казали Атопичен дерматит мажа единствено с кремчето на А-дерма и къпя с  А-дерма....

# 516
Лурдес,наистина са по-различни.При вас са централизирани на едно място,при моята едновременно на всякъде.Не ти пречи да пробваш и ти крема на Себа Мед  Peace Ако не помогне,няма да навреди.
Marvelous,аз също мнооого си обичам количката,супер маневрена и удобна.Щяхме да им съберем очите в Майчин дом с еднакви матрикс кошове Wink Все още съжалявам,да знаеш...Толкова исках да си правим компания...
daila777,значи и ти си забелязала връзката между пъпчиците и деавита Thinking Значи не си внушавам Blush
Момичета,да знаете че 100% има връзка.А на листовката на деавит пише за фъстъченото масло на последния ред в т.2 "преди да използвате Деавит"...някой беше попитал newsm78

# 517
  • София
Цитат
Момичета,да знаете че 100% има връзка.А на листовката на деавит пише за фъстъченото масло на последния ред в т.2 "преди да използвате Деавит"...някой беше попитал

http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=1300

A кой писа, че бебето се е опъпчило след Бюбхен? И ние бяхме до скоро с тях, но вече не и има подобрение. Замислям се дали не е от Бюбхена в такъв случай  Thinking
Деавит не съм давала. (това за статистиката)

# 518
Здравейте сладурани  Hug
Незнам дали е от Деавита обривчето ,което описвате,но определено вит.А, който се садържа в него не е ОК за бебоците.И аз давах около месец ,но слава богу ми донесоха Вигантол на таблетки за бебета от Германия, разтварям в малко водичка и  Ивка си го пие с желание.
Кат, браво, имаме и бебе с първи зъбки вече  Hug!

# 519
Ох, момичета като гледам тия червени пъпки и настръхвам.
Минах през това с Мила и още лекуваме де, надявам се с Нико да ми се размине.
Ужасно е. Само ще ви кажа, по-спокойно с козметиката. Аз вече само с вода я мия.
От всякакви козметики като бебе, уж се подобрява, ама всичко се оказа временно.

Сега с Нико много внимавам.

Кат, леле ами да от зъби може да изглежда точно болна.
Аз при пробиване на зъби Мила с 40 градуса я водих на лекар, изглеждаше ужасно зле.
А антибиотика за какво го пие?

Като ви чета, какви чудеса правите за да се доберете до витД...А аз тук го имам, чист, а рядко се сещам да давам.

Снощи Нико ме държа будна, Мила пък е с главоболие, на мен ми почистваха зъбен камък...брр ужасно. А утре може и мъдрец да ми вадят.  Sick

# 520
Справка - декларация от 135-410 дни
http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.2.doc +  копие на акта за раждане

# 521
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Като ви чета...с този Деавит и направо  no Радвам се, че ми донесоха немският вариант - Vigantoletten 500 . Педиатърката му провери стойностите и каза,че е ок и да давам от него. Имам една опаковка Деавит, но направо я пращам в боклука и без това престоя отворена. mama Ma, виждам, че и ти си на този вариант, как точно ги даваш..все ми се струва, че варианта с лъжичката няма да сработи  Thinking
А относно пъпките си направих труда да прочета страничните ефекти на Деавит-а и ми стана лошо... doh и това се дава на бебе?!  Rage

# 522

A кой писа, че бебето се е опъпчило след Бюбхен? И ние бяхме до скоро с тях, но вече не и има подобрение. Замислям се дали не е от Бюбхена в такъв случай  Thinking

Аз, аз  Simple Smile Обяснението на педи беше, че едно време повече се харчил, та не се застоявал много по рафтовете, а моя освен това не беше купен от аптека, каквато грешка повече няма да направя, че кой знае къде и как е бил съхраняван  Rolling Eyes

# 523
 Нещо инте,есно на което попаднах Simple Smile
"Колко хубаво би било ако живота протича наопаки. Първо трябва да
умреш, за да свършиш тая работа и да се отървеш.След това отиваш в
старчески дом.
Оттам те изхвърлят, защото си станал прекалено здрав, взимаш си
пенсията и отиваш на работа. Там те посрещат със златен часовник,
лимузина, къща с градина, всичкото това в първия работен ден.Работиш
40 години докато станеш достатъчно млад, за да се радваш на
почивката, която започва в университета. Пиеш яко, купонясваш и се
готвиш за гимназията.После отиваш в начално училище, ставаш дете,
играеш по цял ден, нямаш никакви отговорности, ставаш малко бебе,