Има двойна употреба-като душ-гел и като добавка към водата.
Цената му е около 10лв. Аз изцяло смених козметиката по препоръка на дерматолога и засега нямаме грижи 
страхотна професионална автобиография!
Може да си организираме събиране при свекитата 

Вчера и снощи през ноща ( което пък въобще не го е правила) ака 4 пъти,при положение,че ака веднъж на ден или през ден,дали може да е расзтройство моля по опитните мами да дадат мение?
Мисля си че бебето ти може би няма разстройство.Защото моята девойка ака по 1 път на ден,но от няколко дена по 2,че и 3 пъти,а пие едно и също мляко...Просто се регулира перисталтиката,най-вероятно!
http://media.snimka.bg/7909/022073644.jpg?r=0
Да, мехурчетата са точно коликите. Така поне съм чела от листовката на Саб симплекс.
Мисля си че бебето ти може би няма разстройство.Защото моята девойка ака по 1 път на ден,но от няколко дена по 2,че и 3 пъти,а пие едно и също мляко...Просто се регулира перисталтиката,най-вероятно!

и аз твърдо съм решила че са от Диавита..първия път избиха след втория или третия прием бях го спряла и преди седмица почнахме сега пак
избиха наново
няма да давам Диавит, че много трудно минават гадните пъпки
..Докторите ми бяха казали Атопичен дерматит мажа единствено с кремчето на А-дерма и къпя с А-дерма....
Ако не помогне,няма да навреди.
Все още съжалявам,да знаеш...Толкова исках да си правим компания...
Значи не си внушавам 

!
Радвам се, че ми донесоха немският вариант - Vigantoletten 500 . Педиатърката му провери стойностите и каза,че е ок и да давам от него. Имам една опаковка Деавит, но направо я пращам в боклука и без това престоя отворена. mama Ma, виждам, че и ти си на този вариант, как точно ги даваш..все ми се струва, че варианта с лъжичката няма да сработи 
и това се дава на бебе?! 

Обяснението на педи беше, че едно време повече се харчил, та не се застоявал много по рафтовете, а моя освен това не беше купен от аптека, каквато грешка повече няма да направя, че кой знае къде и как е бил съхраняван 
Препоръчани теми