Но всъщност почти не успявам да прочета нещо. Даже преди малко бях на изпит и толкова добре ми беше сред колегите.
Твърдо съм решила от февруари да съм плътно на лекции и да ходя за по няколко часа на работа. Само кърменето остава проблем, но тогава бебо ще е вече на 5 месеца и ще видим какво ще измъдрим.
Първо, моята лекарка ме посъветва да изчакам поне 1,5год. от секциото, и второ- тази бременност ме изтощи много, повръщах всекидневно до пети месец, след раждането се изтормозих с дете, което с дни не спира да реве, не иска да спи, с една дума- душевадец.
Искам да си почина, да поотрасне малкия, да може да говори нормално и да тръгне на детска градина, за да мога да се насладя на следваща бременност. Не ми се мисли, ако пак ми става лошо месеци наред- как тогава ще си гледам детето.

Мисля го от 3 дни, най-накрая да споделя
.
- тежи 5,800, което, на фона на брат й ми се вижда направо мижаво, но е дълга 62см! На всичкото отгоре, понеже я кърмя на поискаване, от няколко дни реших да й броя кърменията - яде поне по 10 пъти на ден. Странно как тогава е наддала само 530гр този месец 
Какъв беше тоя скок в растежа, до сега такова чудо не е било. А и понякога както си суче, започва да се мята и гърчи, суква два-три пъти, опъва главата назад захапала зърното, пуска го, пак захапва, рита. Направо съм омаломощена след тая борба. Консултантите, нормално ли е това? Вечер, когато най-често се случва, се кърмим легнали на спалнята на нощна лампа, на тихичко. Гледам да я оригвам често - понякога се кротва, след като оригне или се изпръцка, но не винаги.

Препоръчани теми