А се имам за доста организирана. Сутрин ставам в 7.00 за да мога да закуся, защото събуди ли се малчо в 7,30 следват миене, смяна на памперси и т.н. Мога да хапна чак след 9.00 Душ мога да си позволя след 21.00 когато той заспи. Снощи съм тичала няколко пъти по хавлийка до стаята, защото си беше изпуснал биберона и ревна... Все трябва да има някой в стаята, защото той усеща като изляза. Уфф, вече трябва да се сдобия с една активна гимнастика, че да не се налага непрекъснато някой да го занимава.
Полезна е, но ние я взехме на заем от приятелка.
) Така че може и в Младост , има доста мами ... хайде сега гражданките може да ни дойдат на гости в квартала
ще мога да дойда и аз
Много ще се радвам да ви видя,дано не се развали времето.Зарат,може в паркчето на Младост да се срещнем/веднъж говорихме с теб за това/
чЕСТИТА МЕСЕЧИНКА!!!!
Гинеколожката дори ми написа рецепта, мога да си я взема и да ми я сложи по всяко време след 6-тата седмица след раждането. Ама е скъпичка и не бързам още, а и трябва да си говоря с ендокринолога, че нали си имам едно хормонално заболяване, да не стане сакатлък.
Той ендо-то ме предупреди, че 3-я месец след раждането е критичен за тъпия ми хормон, плюс, че зимно време се обостря. Тия дни ще ходя да ме боцнат да видим как е и да ходя да ми оправя дозата.
Подари ми един ваучер на Коледа и утре сутрин ще се възползвам. Дано Майче-зайче слуша, че както не ще да яде с шише, не ми се мисли. Изцедила съм 100-тина грама, дано се оправят. Мен ми е много терсене да я оставя като знам как не яде, ама баща й рече и отсече, че ще се оправят някак си, аз да отивам (явно и на него му влияят нервите ми
).
звучи ужасно това. Какво казва педиатъра за проблема, да не го болят ушичките? Или пък да са колики?
Нашият момък плачеше с писъци, когато имаше кризи заради силни колики. Беше кошмарно 
Препоръчани теми