),хубаво ли мирише?Че в последно време купувам доста козметика която после не ми върши работа
Иначе съм мазала в началото малко със Судокрем,после минахме на правен(в него има 1 опаковка Деавит
,та затова го сменям).
Наддава добре всеки месец,ама като се роди мъниче

Благодаря предварително.
Иначе дето викаш, ако аз му говоря може да откара повече от час. Все нещо трябва да се мърда, свири или променя цвета си пред очите му...
, освен това изпуснахте превъзходен домашен кекс
Веси,на малката също й пукат глезените,чак се страхувам да не й ги изкълча
,всичките й костици пукат,дори като я хвана под мишничките,пак пука... Обаче бебка не се избутва.Миналата вечер за първи път се обърна от гръб на корем...С толкова мъки и пъшкане
, майка-героиня си ти!
Така се надявах да е на по-късен етап......Нямаме нито температура,нито промени в поведението,освен голямото слюнкоотделяне и тъпченето на пръсти в устата
(което си е типичното)
(нали ми е зет,затова
)
Иначе преди това включвах тази на балкона,която вкарваше достатъчно свтлина в стаята
(живот и здраве) Имам приятелка,която скоро захранваше по тази схема и ми я е обяснила супер подробно
Интересното обаче при нея е ,че храненето се замества напълно чак към 9тия месец
После ще дам плодово пюренце
и най-накрая зеленчук 
Аз съм те признала теб. И понеже също съм в чужбина,
Не се притеснявай излишно. Аз дори не съм питала за тях.

Не се притеснявай излишно. Аз дори не съм питала за тях.
Благодаря за успокоението,но да си призная първите седмици като ги напипвах и се разплаквах...Ще се помъча да се успокоя,още повече че се оказва че и други бебчета имат.Страшно ви благодаря за отговорите,вие сте толкова мили и отзивчиви
като едно голямо семейство
Радвам се че ви има.А сега може ли официално да попитам бихте ли ме приели в редиците си? Препоръчани теми