Отговори
# 585
kapri_z  Laughing Неее само 2-те имаха,но и при 2-те както и при нас  за 1 месец с лепенки се оправихме.Аз на предпоследната видях че се беше прибрал като нормално пъпче и за всеки случай му сложих още 1 лепенка Embarassed.Вече 2-ра седмица си е все така както при махането на предпоследната Simple Smile Дно и при вас нещата се оправят така бързо и не се налагат манипулаций   Hands Thumbsup
Дъгичка и мен много ме боли кръста-а аз пък пак прокървих от вчера и незнам с какво е сварзано вече,но и гърба ме боли като лежа на една страна-може би е от носенето на ръце на макия килеш newsm78
Dori честито ти диванче и аз до края на месеца чакам бая мебели та напълно ти разбирам щастието-ся само трябва да почепиш по едо кафе  Laughing

# 586
  • Велико Търново
Здравейте, тези дни не съм писала, че трябваше да поработя от в къщи, а днес дори бях в офиса до обяд. Преди малко се върнахме от консултация - бебка е качила 850 гр. втория месец и вече е 4.600 кг и 56 см  newsm44 Сложиха ни ваксините - милата как си порева, показаха ни отново масажчета. Сложиха й лепенка на пъпчето, че е малко по-щръкнало - каза че в никакъв случай не е херния, и да не се притеснявам.  Като се прибрахме и дадох Панадол - педи така каза, бебка си хапна, малко се покисели и заспа. Дано леко да понесе ваксините  Praynig. Връщам се да ви чета, че доста сте изписали...

# 587
еее, Катенце, 'твоята' баба с добро го е направила, не като тази на Мишинаторката  Wink Мишинаторче, аз ако бях, щях да го изям тоз' вещер  #2gunfire Днес, м/удругото, и аз имах сблъсък с баби: нали ви казах, 4е баткото е болен, отивам в поликлиниката с двамата по обед. Нашата педи хич не обича да идва навреме, та почакахме над час. Когато отидох, на пейките пред кабинета седяха ве4е две баби и една девойка. Над 40мин аз стоях права с Боби, който беше с Т и 100 пъти каза, 4е му е лошо и пита къде да седне,питаше даже дали може малко при бебето в количката, но и трите не чуваха.....Накрая девойката се отказа да чака и си тръгна, та аз седнах и гушнах детето.
Ина4е док каза да лекувам Боби с хомеопатиите, които си му давам, но да следя Т - ако е с тенденция за повишаване да тичам веднага при нея. За Сашко каза, 4е му няма нищо, но при най-слабите симптоми да му давам лекарствата, които изписа, защото такива малки бебета се влошавали за часове

Дъгичка, аз съм с второ секцио, кръст не ме е болял

# 588
Мише, честно аз не те разбирам. Като му е лошо на детето, защо просто не помоли девойката да стане, за да седне детето ти, пък в крайна сметка всички сме хора и не всички сме досетливи. Аз си спомням така веднъж в трамвая, дядо ми беше с много болни крака и с нормален тон помоли едно момче да му отстъпи място, момчето веднага стана. То вярно че и олигофрени бол, но пък никога не пречи да попиташ, няма какво да загубиш, в крайна сметка не молиш за себе си.
Мишинаторке, относно твоята случка нямам думи #Crazy Трябваше да й кажеш "Я се дръжте по-прилично, какво е това!!!"  Joy

# 589
Аман от бабки  ooooh! Мишето ме подсети колко бях запалила наскоро.
Ние понеже живеем в блок пълен с полуидиоти, нямахме асансьор поне 2 месеца. Никой не се наемаше да стане домоуправител, а ние нали сме наематели нямаме право. Голяма мъка ни беше, на последния етаж, с бебе. Изобщо излизанията бяха мъка мъъъъкааа  ooooh! По Коледа тръгнахме към свекитата и съответно - багаж да искаш. И двамата натоварени като магарета слизаме по стълбите, а 1 бабка се разминава с нас и изцепва едно ехидно  - ама много гадно така без асансьор, нали?  Mr. Green Това при положение, че милото купи всички консумативи за профлактика на асансьора само и само да го пуснат. Псувахме  я от София до Монтана  Mr. Green

# 590
  • Пловдив
има ли разлика между Вигантол и Деавит в състава?и Вигантол в момента продава ли се?

за слагането по корем,Никол я слагам рядко,почнах през 2-я месец като не я вдига много главата,има напредък но слаб
Ради помня че беше на един месец и си я държеше доста добре,и през втория месец имам снимки я държи много стабилно ,а беше доста дебело бебе.
В сравнение с него Никол изостава в това отношение,но нали казват че бебетата са различни Simple Smile

# 591
Терминатор4е, права си да се чудиш, но аз не поисках някой да стане, защото си мислех, че и на тях им е лошо.... След като вече бяхме седнали, дойде една позната майка от квартала и се заговорихме, 4е тя е само за някакви документи. Оттам се разбра, 4е и двете баби са само за документи и аз за пореден път си обещах, 4е няма да бъда ве4е възпитана в такива ситуации

Мравче, нагли, а?!

# 592
  • София
Момичета, благодаря за пожеланията   bouquet.

Днес бабите бая адренали са вдигнали  ooooh!.

Дъгичка, кръстът не ме боли. Ако носиш бебка повече, може от това да е.

Vesico22, браво за цирея  Peace.

poli25, достоен заместник имаш в лицето на Ния  Hug.

Кате, всичко да е наред с пъпчето  Peace.

gery_daisy, заповядай  Laughing . Скоро ще чакаме да се похвалиш  Hug.

niko11, има разлика - "Вигантол" съдържа само вит.Д, докато "Деавит" вит. Д и вит.А. Последният витамин не е хубаво много да се дава.
Педиатрите съвтват, че е по-добре да се дав "Вигантол", но го няма в момента.
Ето малко инфо: http://apteka.framar.bg/03000473/%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD% … -10-%D0%BC%D0%BB-      
http://apteka.framar.bg/05000543/%D0%B4%D0%B5%D0%B0%D0%B2%D0%B8% … -10-%D0%BC%D0%BB-

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 23:05 от Dori

# 593
  • В две мънички очи...
Определено сте брали ядове с бабетата.
Ние слетобед си поспахме с малкия сгушени и май тази вечер ще си спинкаме пак че татито се върна с хрема нещо и стои с маска и най-вероятно няма да спи при нас че да не заразим малкия.
Мен кръста не ме боли но ме болят горе плешките (плексит където се хваща) и то като го нося повече.
Поли, браво на вас - радвам се че всичко е наред.
За слагането по корем, аз го държа по - малко ама той от самото начало си държи главата нагоре и то доста стабилно, иначе я клати яко.  Педито го пробва дали иска да се изправя и се напъва да сяда, жената само му вика да не бърза че му е рано.
Ох сега с тия епидемии незнам какво да правя на 24.01 имаме час за ортопед и незнам дали да не го отложа, най ме е страх от такива места като болници и молове.

# 594
Изабел, твоят Венелин скоро ще го пращаме на училище, ясен е вече Simple Smile)))) много ти е напред с материала момчето, преди като те четох, ръкомаха за здравей, повтаря движенията ти Simple Smile абе браво, браво. Моят Боби лека по лека започна да се усмихва малко повече, преди се усмихваше само сутрин, после почна по малко и вечер, а ето днес и на обяд ме възнагради Simple Smile. Сладък е като се усмихва, но е мнгоо сладък и като плаче, чак не ми се ще да го успокоявам, така сладко цупи устнички и изглежда един такъв безпомощен, днес за да демонстрирам на нашите му завирах клечки в носа (той не обича) Simple Smile
Аз за бабетата съм на мнение, че хич не трябва да им мълчите, казвате си каквото ви е на сърцето, а не после да им се ядосвате от София до Монтана Wink чак пък такова внимание и нерви не заслужават, вие имате още сума ти години да живеете, трябва да сте здрави, те са си поживяли, няма лошо да ги поядосате Wink Отговаряте им със спокоен тон, нека те ви мислят после (от първия до 5-тия етаж) що така сте им казали  Joy

# 595
  • Пловдив
Момичета в гърлото си имам буца - така ме боли, помагайте
какво мога да смуча , пия и т.н. , ужасно е и ме е стах да не заразя Крис.
Инче днес го водихме на лекар и тя ми вика нищо му няма да не би да е много влажно в стаята затова така се е разсопулявил и да е с запушен нос, ми аз откъде да знам че не било добре да се сушат дрехи в стая в която се спи(аз си суша по радиаторите), та така де аз съм виновна за терзанията на мъника Sad .
Изписа му капки които са за очи ама каза и в носа да слагаме, но все пак да не ги започвам да видя дали само ще отшуми и тогава , капките са Тобрин.

# 596
Благодаря ви момичета за споделеното, относно кръста!   bouquet

mimata14 аз бях така с гърлото! Какво ли не смуках- нео ангин, стрепсилс интензив, пръсках био парокс, ама нямаше особен ефект, след 4-5 дни спря да ме боли.  ooooh!
но ти сигурно кърмиш  Simple Smile
И на Рая й бяха изписали тези капки, когато я водихме до спешния център, с който работи нашия педиатър, защото беше събота. После на прегледа при него ни каза с Еуфорбиум да продължим, те са хомеопатични.

На нас пък ни бяха казали,в никакъв случай да не даваме "Вигантол"  newsm78

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 09:07 от Дъгичка

# 597
добро утро майчета.
мимата14 и аз бях с болки в гърлото смучех само гулия бонбонките и много чай с лимон и мед и сега съм по добре.Ние днес сме на консултация да видим колко сме пораснали за ваксините незнам дали ще ги сложат заради този грип а и нали бяхме малко сополиви тези дни та може пак да ни отложат ще видим по късно.

# 598
Хайде, тази сутрин кафето е от мен Simple Smile

# 599
  • гр.София
Добро утро Simple Smile

Мишинаторче мерси за кафенцето  HugНещо май всички спят,няма компания за кафе.

Общи условия

Активация на акаунт