Отговори
# 600
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!

Mishinatorka мерси за кафенцето - тази сутрин наистина имам нужда. След вчерашните ваксини бебка не се чувства много добре - малко е отпаднала, има и температура. Вече няколко пъти давам Panadol, но след свали температурата пак я вдига  Sad . Дано по-бързо премине този стрес за организма  newsm17 Много е гадно да гледаш малкото бебче, че не е добре и да не можеш да му помогнеш...

След ваксините от втория месец, как се чувстваха децата ви?

# 601
Днес ми е тъпо и затова не се включвам.Вчера проведох един ужасен разговор със свеки и така ми е накривяло  Sad Смята ме за "лека" жена.Само да спомена,че е на годините на баба ми.Но ми е по криво и затова,че освен с нея имам проблем и с етърва ми,а мъжа ми страшно държи на нея и незнам какво да правя вече.Не стига постоянните ми ангажименти с децата,ами и допълнително се товаря със семейни проблеми.

П.П. Мерси за сутрешното кафе   bouquet

# 602
Mishinatorka благодаря за кафето  Hug
Мама МиМи много кофти така с фамилията като стане. Моят свекър е още сърдит,че не кръстихме малката на него и не говори на никой освен на девера. Луда работа  #Crazy
Терминатор и аз като теб много ми е сладка като плачка  Flutter
И да похваля моите чевета.Помолих ги да ме слушкат и те златнииии. Симонка спа цяла нощ с 1 ставане за папу, а Шарки не направи нито една поразия  Grinning Справихме се тримата е не и без помощта на комшийката Wink
Хубав ден  newsm51

# 603
  • София
  Добро утро и от мен!

Присединявам се към компанията на кафепиещите .
Днес сме на консултация и след малко ще трябва да се стягаме.

Мишинаторче, благодаря за кафенцето   bouquet.  

Insolence, след вторите ваксини нямахме проблем. Валето беше в кондиция.
Бързо Вики да си влезне в ритъм  Hug.

Мама МиМи, откъде и хрумна на свеки, че си "лека" жена  Thinking?

Vesico22, браво на девойките ти  Laughing  Peace.
Кофти с имената дето се сърдят  Cry.

# 604
  • София
Добро утро момичета
Mishinatorka мерси за кафенцето, определено имам нужда за разсънване.
Insolence Вчера и на нас  ни биха ваксината и малкия е тооооолкова кисел Sad, дадох панадол по съвет на педито и няма температура, но пък не спира с мрънкането , не знам крачето ли го боли или просто се лигавчи.
Катенце не съм те забравила за Деавита, но вчера се прибрахме веднага след консултацията и нямаше как да проверя.
Мама МиМи не и се връзвай много на свекърва ти, те всички май само знаят акъл да дават.

# 605
"Лека" съм защото съм на 24,а имам 2 деца от 2-ма различни мъже.Е...убийте ме с камъни пък  smile3515

# 606
Добър ден Simple Smile

Мама МиМи, голям грях, да знаеш!!! Ми, тя, женицата, не може да преживее явно синчето... Сигурна съм, че е голям дерт подобни отношения, но не е ли най-важното как се държи мъжа ти? А с етървата какъв е проблемът? Тя за какво се бори?

Мишинаторче, мерси за кафето  Laughing

днес няма да се излиза явно - какво ще правя цел ден с двамата, не знам...

# 607
Добро утро!
Мишка  мерси за кафенцето
Ние сме си самички с Дея и днес мога да я похваля,че снощи си се буди точно на 3ч. и ни остави с тате да поспим  малко.Другото нещо,което искам да ви разкаже е за магариите които през ноща прави:идва време за хранене и си се кърмим ние,но по едно време почва да  се ядосва и да ме пуска и се мята  Shocked аз я гледам и се чудя какво става и така няколко минути на ядосване и мятане  newsm78 newsm78  А след това напълнихме гащите-сега вече започвам да и разчитам и тези жестове....,сутринта всичко това се повтори. Joy Joy
От няколко дни ръмжим нещо като "ъъъ ъъъъъъ"и плашим всичко живо наред и се кефи като и показвам как се плаша от нея.По повод опитите за обръщане се върти и то доста на дясно по време на кърменето,явно на тая страна и е по-удобно и се мъчи да се завърти по корем,но само като се кърмим.
Dori -чакаме доклад мила след това.
Insolence -по-бързо да изчезва тази температура.
Мама МиМи-аз пък не виждам за какво да те линчуваме. Shocked И не си ги слагай на сърце тия работи със свеки а си гледай дечицата и хич да не ти пука.

# 608
Миш, мерси за кафето! Аз ще изпия две, че с тия половинчати чаши....

На нас пак ни започнаха сополите, киха.... Ще се гръмна вече!  #Cussing out
Тия ваксини сигурно ще ни ги бият, като стане на 7 год.  Tired

# 609
тази сутрин май не тръгва добре.Мама Мими не си единствена която не се разбира със свекървата си и аз съм така моята ми се сърди вече 5 години и то затова че не и викам майко а сега е още по сърдита че не кръстихме второто на нея ама добре че живее в друг град и то на далече и така се виждаме само по коледа и когато идват лятото тук.така че не си го вземай при сърце кофти е ама не се товари.ние сега бяхме на консултация ваксини не и биха ама сме пораснали цяло кило и двеста грама и 4 сънтиметра

# 610
Абе казвам ви в такова лудо семейство съм попаднала.Етървата пък като вземе да ми обяснява каква връзка имала с брат си и колко мноооого го обичала.Проста съм била,глупава,елементарна...а тя жената се самозабравила заради пари и всеки по-беден явно от нея е недостоен за величието й.Тя иска от мен някакво абсурдно извинение и да и оближа з...ка с извинение  Crossing Arms

# 611
  • В две мънички очи...
Терминаторче, той повтаря всичко като маймунка, но само ако е на кеф.
Мама Мими, я не си го слагай на сърце по времето на свекърва ти е имало всичко което го има и сега да не се правят на светици.... Детето си е дете какво значение от колко брака е? Ох да не дава Господ да изкукуригаме толкова  #2gunfire че да насаждаме кофти настроения на децата си.
Ох моето дете е кисело днес и направо съм много притеснена. Слагам разтвор в нослето заради пипетата че от тях трудно диша и като се разкиха, нищо не изкара ама нали татито е болен и въпреки че се изолира ми е едно притеснено. Гледах го за температура, няма. Ама цяла нощ мрънка на сън и един неспокоен беше  newsm78

# 612
Имам един въпрос към майките давали Биогая-колко време го ползвате и правите ли почивка след като свърши шишенцето?

# 613
Привет девойки!
Ние тази нощ успяхме да поспим и съм свежа като репичка Wink
Наред с лека мускулна треска от гимнастиката тези дни, днес се сдобих и с месечен цикъл, при това втори по ред, абе  Mr. Green
Мама Мими единственото което мога да ти кажа е това  Hug
Не искам изобщо да коментирам темата свекърви, защото преди две седмици така жестоко се скарахме с мъжа ми (а ние изобщо не се караме иначе) единствено заради нея, че не си говорихме чак. Най-лошото е, че проблема съвсем не е решен, а само временно "замразен" така да се каже и очаквам да има продължение.

# 614
  • В уютен дом! Елените
Здравейте, аз сам давала Био Гая и нашата педиатърка ми каза, че това е най- доброто на пазара за колики.Аз изхарчих едно шишенце и повече не съм давала, защото нямахме нужда, коликите спряха.

Общи условия

Активация на акаунт