То ракиено време стана, аз кафе пия didka, аз му давам биогая, от 5тия ден след раждането и не съм правила почивки. В интерес на истината започна да действа доста късно, зашото нали е с натрупване, както колийф-а - и двете му ги давам за по-сигурно

Дъгичка, горката ми принцеса
Пожелавам ви бързо оправяне и това да й е последното боледуване
Цункай си ми я 
Мама МиМи, пиеш 1 студена вода и забравяш - затвори устата на глупака с мълчание. Свекървите са си свекърви - или са отвратителни или обратното. Средно положение няма. Така, че се примири, че за съжаление твоята е от първата опция и просто не й обръщай внимание. Мъжа ти не й ли говори да не те закача? Нека ти помогне като пговори с нея, все пак тя трябва да го послуша...
Beri, не искам да се притесняваш. Когато тогава. Изобщо не се ангажирай толкова. Когато имаш път и време тогава. Моето шишенце още не е свършило, но мина 1 месец от отварянето му и затова ми се иска да взема ново. Въпреки, че докито вчера каза, че не й си вярва старото ми шишенце да не става за консумиране и да продължа да му го давам.
Dori, успех на консултацията

Insolence, бързо да му минава на мъничето температурата
Мамите от София, ще изкарвате ли бебоците днес навън? Не знам какво е времето, дали става за разходка

Спят ли бебоците??? Ние току що се прибрахме от разходка.Времето не е толкова студено и се разходихме,купихме една книжка с приказки за каката,мама хапна един сандвич и се прибрахме.А малкия още спинка в количката в коридора 
Даже с татито взехме да го проверяваме да не има Т, че толкова спинка. Но, най-вероятно си отминават коликите и затова си е по-спокоен
май ще стане бухтичка ,а първото беше едно слабичко не че сега е по дебела