Отговори
# 615
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Mishinatorka, мерси за кафенцето.   bouquet То ракиено време стана, аз кафе пия  Embarassed

didka, аз му давам биогая, от 5тия ден след раждането и не съм правила почивки. В интерес на истината започна да действа доста късно, зашото нали е с натрупване, както колийф-а - и двете му ги давам за по-сигурно  Peace

Дъгичка
, горката ми принцеса  Hug Пожелавам ви бързо оправяне и това да й е последното боледуване  Praynig Цункай си ми я  Heart Eyes

Мама МиМи, пиеш 1 студена вода и забравяш - затвори устата на глупака с мълчание. Свекървите са си свекърви - или са отвратителни или обратното. Средно положение няма. Така, че се примири, че за съжаление твоята е от първата опция и просто не й обръщай внимание. Мъжа ти не й ли говори да не те закача? Нека ти помогне като пговори с нея, все пак тя трябва да го послуша...

Beri, не искам да се притесняваш. Когато тогава. Изобщо не се ангажирай толкова. Когато имаш път и време тогава. Моето шишенце още не е свършило, но мина 1 месец от отварянето му и затова ми се иска да взема ново. Въпреки, че докито вчера каза, че не й си вярва старото ми шишенце да не става за консумиране и да продължа да му го давам.

Dori, успех на консултацията  Peace

Insolence, бързо да му минава на мъничето температурата  Praynig

Мамите от София, ще изкарвате ли бебоците днес навън? Не знам какво е времето, дали става за разходка  Rolling Eyes

# 616
  • Пловдив
с какви признаци протича действащия грип в Областите където има епидемия???

# 617
  • В две мънички очи...
По новините казаха че първо с хрема бил модификация на свинския грип.

# 618
Kate-ние почиваме днес ще се разминем с разходката.А за биогаята питам,че и аз горе долу от тогава го давам и не знам дали да почиваме. newsm78
Дени-да минава бързо на Рая,а за ваксините не се притеснявай май доста бебки сме така,все още нямаме.
niko11 -мисля че е като обикновен вирус с отпадналост и отчасти температура и т.н...

# 619
Kate-ние почиваме днес ще се разминем с разходката.А за биогаята питам,че и аз горе долу от тогава го давам и не знам дали да почиваме. newsm78

Ами, когато педито ни предписа капки за колики, това бяха първите, които ни даде да вземем и каза, че ако не помогнат да му вземем колийф. И понеже Марти е лаком, яде много бързо и по много, коликите му бяха ужасно силни и започнах да му давам и 2та вида капки. Сега, да чукам на дърво почти ги няма. Затова мисля, че на Дея ще й подейства само биогая-та, а и тези капки не запичат, така че давай смело - не може да свикне с тях и да спрат да й действат, както е при Еспумизан-а и Инфакол-а например  Peace

ПП.Само на мен ли ми се бъгва форума, та трябва да пиша 1 нещо по 7 пъти, докато най-накрая реши да ми го изпрати  Tired

# 620
Катенце, откакто е с новата визия форума, бая се бъгва. Аз давам от вторник колийф и до снощи беше по-добре. Цяла нощ, обаче, хленчи, мрънка, пъшка .... А днес цял ден спи - събуди се в 8ч - яде-заспа, после в 11ч - яде, поигра до 12:30ч и пак заспа, сега още спи...Нали док каза да го наблюдавам, да не се зарази от брат си и аз сега се втренчвам в гОркото бебе. И аз като Дъгичка ще кажа - сигур' в 7ми клас ще го ваксинираме  Sick

Мама МиМи, тази висша особа - етърва ти, защо изобщо разговоря с теб, щом си тооолкова под нивото й??? Мен, ако питаш, гледай си децата и се старай съпругът ти да е на твоя страна  Hug

# 621
Мерси Кате-аз мислех че от моя нет така се бъгва форума ама явно не е така.Аа и давам на Дея вече 2ро шише,но явно няма проблеми и се понася добре и ще си купя 3то. Peace

# 622
  • гр.София
Ехооо какво правите Simple Smile Спят ли бебоците??? Ние току що се прибрахме от разходка.Времето не е толкова студено и се разходихме,купихме една книжка с приказки за каката,мама хапна един сандвич и се прибрахме.А малкия още спинка в количката в коридора Simple Smile

# 623
Дори, честита придобивка, със здраве да си ползвате дивана, и дано имаш шанс да го ползваш голяма част от времето в къщи  Wink

Терминаторче, и аз като теб, тормозя го някой път Вико да си поплаче или похленчи, защото много сладки физиономии прави, даже и като се цупи или като плачка  Heart Eyes Heart Eyes

Дъгичке, Вигантола са го спряли преди, защото предишната му капачка и капкомер са били от някаква гума, която предизвиквала някаква реакция с витамина. А, новата партида е с пластмасова капачка и капкомер. Аз такива давам, от Македония ги взех и ми инфо ми каза приятелка, която работи в аптека там  Peace

Микки, Бръмбазела, на Вико последните 3-4 дни, акото му е по-кашесто от преди, жълто-зеленикаво е и мирише по-изразено на кисело някак си, а преди си беше баш оранжево-жълто и миришеше по-приятно. Има ако по 1 път на ден или 1 път на 2 дни (по-рядко е така) и е доста обилно. На изключително кърмене е и така добре си се държи. На какво може да се дължи тази промяна?!  Hug

Всички болни мами и болни бебчовци по-бързо да се оправят  Hug

Вико вчера се изнаспинка почти през целия ден, и както се страхувах, че през нощта няма да спи, спа цееели 5 часа, и след като хапна пак продължи почти още 3 часа  Flutter   Даже с татито взехме да го проверяваме да не има Т, че толкова спинка. Но, най-вероятно си отминават коликите и затова си е по-спокоен  newsm78

# 624
със Сашко правим гимнастика, докато аз поработвам онлайн  Simple Smile

Я да ви питам нещо - моят кръгльо целенасочено плюе бибата, за да си пъхне палчето в устата, и то само това на лявата ръка - вашите правят ли така?

# 625
със Сашко правим гимнастика, докато аз поработвам онлайн  Simple Smile

Я да ви питам нещо - моят кръгльо целенасочено плюе бибата, за да си пъхне палчето в устата, и то само това на лявата ръка - вашите правят ли така?

Мартин освен пръсти и юмруци, друго нищо не признава да му се мотае в устата  Tired Понякога имам чувството, че целта му е самоизяждане...

# 626
не, не, Катенце, той не си лапа ръчичките с цел дъвчене (или както ти казваш - самоизяждане), целта му е само лявото палче.

# 627
не, не, Катенце, той не си лапа ръчичките с цел дъвчене (или както ти казваш - самоизяждане), целта му е само лявото палче.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ми то трябва да почне от някъде

# 628
  • Пловдив
Beboslava  на Никол акото от 15-ина дена стана по зелено и все мирише на кисело,и тя е само на кърма,и отвреме навреме водичка.Видимо е здрава,и аз незнам защо така се промениха ,а преди бяха хубаво жълтички и кашави,а сега са по-редки.

# 629
 здр майчета днес на консултацията ни претеглиха 5 550гр и 57 см сега гледах таблиците за сравнително тегло и ръст на сантиметри сме в норма ама на килограми сме с половин кило отгоре че и повече а се бях притеснила че не хапва добре  Joyмай ще стане бухтичка ,а първото беше едно слабичко не че сега е по дебела Laughing

Общи условия

Активация на акаунт