След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 652
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Даааа Краси, спомените още дълго няма да ни напуснат!!
Бях изпуснала доста от последните дни и сега наваксвам.Преди малко гледах и слушах изпълнението на Халит в последното интервю-Невероятен както винаги.Според мен Халит става все по-хубав,очарователен и неустоим!!! bowuu bowuu bowuuСигурно присъствието на Берг и малкия бонбон Али му се отразяват така!!! newsm78 newsm78

# 226
Варна, благодаря ти за интервюто на Мерал.  Hug Hug Hug
Много истински неща споделя сценаристката. Нека да има разяснения, нека да се задоволява любопитството, нека да се покаже светлата страна, позитивното в идеята, в образите. А и всичко се проверява, обсъжда, одобрява.
Страхотна заявка за много труд, отговорност, ентусиазъм, любов към историята, желание да се покаже  живота на Сюлейман не само като владетел, но и като човек с неговите потребности, странности, дарби...
Мисля, че всички от екипа ще се раздават докрай. Както казва Халит, когато облечеш тези дрехи, сменя ти се походката, стойката, поведението...Страхотен шанс е да бъдеш сред актьорите, а да бъдеш султан...си е вече ролята на живота ти...
Бабчи, чудесно новинарче си! Hug Hug Hug

# 227
Varna, прекрасна си  Hug Hug Hug - точно това си направила: най-важното от неделното интервю на Мерал Окай, Халит и Небахат. Много ти благодаря!   bouquet  bouquet

Ако кажеш с няколко думи и това, което е казал Халит, направо ще те прегърна виртуално! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ех, да имаше и кой да качи цялото интервю с двете песни в YouTube...  Praynig  

# 228
Даааа Краси, спомените още дълго няма да ни напуснат!!
Бях изпуснала доста от последните дни и сега наваксвам.Преди малко гледах и слушах изпълнението на Халит в последното интервю-Невероятен както винаги.Според мен Халит става все по-хубав,очарователен и неустоим!!! bowuu bowuu bowuuСигурно присъствието на Берг и малкия бонбон Али му се отразяват така!!! newsm78 newsm78

stefanniq, много си права!  smile3501 Има някаква вътрешна хармония, която се излъчва от Халит, когато говори, някаква вглъбеност - просто много си личи, когато сърцето на един мъж е изпълнено с любов към съпругата и детето им! И това се усеща горе долу от една година насам, и естествено се отразява положително на таланта му.  Two Hearts

# 229
По канал ''Хабер тюрк'' се обсъжда ''Великолепният век''. Не разбрах точно кой е госта , но явно е консултант на сериала.

http://tv.haberturk.com/Program.aspx?ID=42

Снощи също гледах едно предаване , където доктор по история каза,че в първа серия няма нищо обезпокоително.

# 230
Sevi...,добре си се завърнала при нас !!   bouquet  bouquet  bouquet
Надяваме се да се осъзнаят съседите в кой век живеем и да не ни лишат от удоволствието да гледаме един силен, добре направен сериал/какъвто предвещава да бъде ВВ/!!

ЛЕКА НОЩ !! До утре вечер,когато ще очакваме поредната доза"Халит" Stop Stop

# 231
# 232
Бабчи ,благодаря за новините! Hug Hug Hug
Данайче,Mydream,с удоволствие чета споделеното от вас за БП!  bouquet  bouquet

# 233
Бабчи ,благодаря за новините! Hug Hug Hug
Данайче,Mydream,с удоволствие чета споделеното от вас за БП!  bouquet  bouquet

# 234
Момичета ,привет! Hug wavey
Тази вечер ви изпуснах ...до преди час гледах поредната трагедия по канал Д....и там голяма мъка ...като при Ферито ...изтекоха ми очите .... ooooh! Cry Rolling Eyes
Връщам се да ви прочета ....

# 235
Изчетох ви на един дъх , а и времето напредна.... Joy Joy Joy

СТРАХОТНИ СТЕ ВСИЧКИ !!! Hug БЛАГОДАРЯ за превода ,колажите ,новините ,коментарите ! newsm51 smile3525 newsm51

# 236
Тази вечер ви изпуснах ...до преди час гледах поредната трагедия по канал Д....и там голяма мъка ...като при Ферито ...изтекоха ми очите .... ooooh! Cry Rolling Eyes
Връщам се да ви прочета .... [/i][/b][/color]

Светле, мила моя, да те поразсея малко, не искам да си тъжна! Помечтай си малко!
Нека е специално за лека и красива нощ!
http://www.youtube.com/watch?v=ZO8N4XSljYQ&feature=related  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И текста на песента:
Когато не казваш нищо

Забележително е как умееш
 да си говориш направо със сърцето ми,
 без да изречеш и думичка озаряваш тъмнината.
 И колкото и да се опитвам, никога не бих могъл да обясня
 какво чувам, когато не казваш нищичко.

Усмивката на лицето ти ми показва,
 че се нуждаеш от мен,
 Истината, криеща се в очите ти говори,
 че никога няма да ме напуснеш,
 допирът на ръката ти казва,
 че ще ме хванеш, ако падна -
 казваш нещата най-добре...
 когато не казваш нищо!

Цял ден слушам как хората си говорят на висок глас,
 но когато ме прегърнеш силно заглушаваш тълпата.
 И колкото и да се опитват те никога не биха обяснили
 какво си казват помежду си твоето и моето сърце.

Халит обича да си говори с очи, с любимата жена...беше го казал в едно интервю...

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 01:19 от Mydream

# 237
  • В центъра на България

12 Ocak 2011 Çarşamba 07:09
Matrak sultan
Halit Ergenç, “Muhteşem Yüzyıl” dizisindeki matrak oyunu sahneleri için matrak uzmanı Efkan Çalış’tan ders aldı.

“Muhteşem Yüzyıl”da Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandıran Halit Ergenç, 1500’lü yıllarda Matrakçı Nasuh tarafından icad edilen, yeniçeri ve sipahilere kılıç kalkan eğitimi verme amaçlı bir spor olan matrak öğreniyor. Efkan Çalış’tan ders alan Ergenç, “Matrak bir savaş sporu ve Kendo’dan daha eski. Osmanlı’da icat edilmiş, yeniçeriler oynarmış. Tahta kılıç ve kalkanla oynanıyor. Puan almak için de kılıcı rakibinizin kafasına değdirmeniz gerekiyor. Ben de uzun süre ders aldım” dedi.   

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/16732993.asp?gid=222

Фото галерия

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=43444& … ;p=1&rid=2368

# 238
  • В центъра на България

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 18:46 от bab4i

# 239
За хубаво събуждане!

Това е сцена от серията, която ще гледаме довечера. Матрак е името на боен спорт. Играе се с меч и щит. Печелиш точка, ако докоснеш главата на съперника си с меча. Efkan Çalış е помагал на Халит да се подготви за тези сцени.

Като те погледне Халит така, изтърваш и меча, и щита.  Grinning

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 08:25 от varna72

Общи условия

Активация на акаунт