Отговори
# 120
Аз в мъгла не я извеждам точно заради влагата.Голямата миналата седмица направи бронхит ли е не знам,ама една кашлица,ужас,точно в мъгливите дни.Така че сори,няма разходки.

Ивчи,да ги скриваш снимките бързо,аз тука гладна ще умра,така ми се хапва нещо сладичко,ти снимки показваш... Crazy

# 121
Момичета, ние май имаме две зъбчета, които са пробили венеца...Отгоре на венеца на долната челюст има две бели точки (на мястото на резците) (голямо обяснение  Mr. Green ). Реших да й направя оглед с пръст и наистина тези нещица са твърди и драскат. Не е станала много раздразнителна (не че се оплаквам де  Laughing ), но все иска да напъха нещо в устата си, много слюнка отделя (чак се и дави) - това е което съм забелязала като промяна на поведението. Че така, първите ни зъбчета се показаха и скоро ще заприличаме на зайче  tooth !

# 122
Ивчииии, посред нощите ще ме караш тирамисута да правя! Crazy Crazy Бързо рецептата на лични. Плийс. Изглежда стра-хот-но! А на вкус съм сигурна, че е още по-хубаво!
Мъглата, тази гъстата, ме плаши. Детенцето на една братовчедка беше астматичка (за щастие го преодоля) и съм виждала какво се случва с нея Sad Просто не ми се рискува.

# 123
Здравейте от нас с Мити,

ние направихме страхотна разходка от 13.30 до сега
голям кеф нашето тати си е у дома в отпуска и на мен ми е супер
имам време да се развихря в кухнята и да се позанимавам малко на компа.

Кой пита за пръст и нокът? аз имах страхотен проблем от началото на новмври
като расте нокътя се забива и ми се образува торбичка гнойна Sad
та и аз не ходих на лекар правих какви ли не компреси не и не не мина ни най-малко а напротив
като отидох на лекар  ме цепиха толкова беше станало зле положението

така че... не чакайте ами беж при доки да погледне да не стане като мен

стига бе, хора! и аз имам проблем с нокъта на крака.  #Crazy #Crazy в момента съм с компрес от риванол Simple Smile

моя дребосък пак влиза във фаза да яде колкото да не е без хич, не знам вече у мен ли е проблемът или в нея

иначе, днес беше първият нормален ден за мен от 4 месеца насам - ходихме да спортуваме в НСА, а вечерта на гости. е, там лапето орева, най-абсурдното е, че се уплаши от другото бебе - момченце на 6 месеца, и най-вече от ниския му момчешки глас, хихихи Joy

Ние открихме вариант за мъгливото време - с колата и на Витоша. Беше даже по-топло от нашия квартал. По-нататък мислим да ходим към Бистрица или други села по-нависочко. Ако знаете, колко е чист и свеж въздухът там, и колко гъст е смогът долу над града  Sick

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 23:07 от Giada

# 124
Момичета, ние май имаме две зъбчета, които са пробили венеца...Отгоре на венеца на долната челюст има две бели точки (на мястото на резците) (голямо обяснение  Mr. Green ). Реших да й направя оглед с пръст и наистина тези нещица са твърди и драскат. Не е станала много раздразнителна (не че се оплаквам де  Laughing ), но все иска да напъха нещо в устата си, много слюнка отделя (чак се и дави) - това е което съм забелязала като промяна на поведението. Че така, първите ни зъбчета се показаха и скоро ще заприличаме на зайче  tooth !

Честито,започнаха и зъбките!!!

# 125
Здравейте мацкиииии  Hug За много години!Всички да сте здрави и вие и малките мушмороци и целите ви семейства!!!! Hug
Божеее не съм писала от години  Embarassed Ама за нова година бяхме на хижа и не ми се мъкнеше компа, след това като се прибрахме и компютъра ми лепна вирус  #Cussing out Трябваше да го преинсталират и добре че хората от сервиза успяха да ми запазят някои снимки, че замалко да се простя с тях  Close И понеже преинсталираха Уиндоуса тея дни бях в чуденка как да си оправя фонетиката на компа и докато се наканя да пиша мина доста време  Embarassed И на всичкото от горе преди 5 дена някаде получих мастит на едната гърда понеже малкия много намали яденето незнайно защо  Rolling Eyes Температури, бучки , болки абе ужас, ама нагрявах смуках с помпата карах малкия да суче и мисля че вече всичко се изчисти и нямам проблем слва Богу!
Ивчи тирамисуто наистина изглежда страхотно- направо пиши рецептата, че на всички ни потекоха лигите   Mr. Green chef
gerito85 Честити ви зъбчетааа! Започва се  Crazy Hug
NKl  и на мен страшно много ми хареса снимката на аватара ти!
Честити месечинки на всички бебчовци   bouquet
П.С. И ние вече се обръщаме и не стоим на едно място- голяма енергия е  Crazy

# 126

стига бе, хора! и аз имам проблем с нокъта на крака.  #Crazy #Crazy в момента съм с компрес от риванол Simple Smile

а вечерта на гости. е, там лапето орева, най-абсурдното е, че се уплаши от другото бебе - момченце на 6 месеца, и най-вече от ниския му момчешки глас, хихихи Joy

Това с нокъта и на мен ми се случи, но ина от самосебе си - да не е някаква следродилна екстра  newsm78
Giada, ние наскоро имахме среща със 7-месечно момченце на приятели и нашата хич не му обърна внимание, а то горкото много си падна по нея - само протягаше ръчички да я докопа  Laughing Много бяха сладки!

# 127
да, и при нас така, момченцето протягаше ръчичка да пипне нашата мома!!! явно седеммесечните са бебешките тийнейджъри Laughing

# 128
 Laughing може, да. Аз пък реших, че я мисли за някаква играчка  Laughing

# 129
Здравейте момичета!
Страхотна темичка,много е свежа! Simple Smile
Момичета,искам да споделя нещо с вас.Моя много близка приятелка от България роди тризнаци(момченца) през ноември.Бяха недоносени и доста време бяха в болница,сега са си вкъщи.Дълго време не са имали деца.Сами разбирате,че с 3 бебета си е доста трудничко.Исках да й помогна по някакъв начин,затова й предложих да пиша във форума.Вече писах и в раздел Благотворителност.
Ако имате желание да дарите поне дрешки,ще ви бъдат много благодарни.Момченцата са на 2 месеца,но в момента отговарят на стандартно новородено бебе.
Лично аз стягам един колет от тук. Wink
Ако проявите интерес,пишете ми на лични,за да ви дам тел.номер на майката.Семейството живее много близо до София.
Това е от мен!Доскоро! Simple SmileБлагодаря ви много!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 130
  • София
Добро утро.
Минавам само много бързо ... Каката се опитва да се сополиви, май ще се гледаме в къщи.
Казаха ми, че сега имало много опасен вирус - който си има гадни грипни симптоми, дано не е това.
А другата седмица трябва да слагаме поредите ваксини на малкия и става интересно.

meri2010, ще мога да изпратя нещичко за дечицата. Писах ти на ЛС.

# 131
Добро утро!
Макар, че за мен не е никак добро. То не стига, че малката тази нощ се буди през 2-3 часа, ами и в съседния апартамент някакви младежи такъв як купон си бяха спретнали... ooooh! Не издържах и в пет сутринта ходих да им правя забележка, че не се издържа вече и цяла нощ не сме мигнали. Добре, че спряха музиката, та дремнах два часа. Ставам в 7 да изпращам дребния на градина и не знам къде се намирам, а моят съпруг се майтапи с мен, че съм се превърнала в злобна леличка, дето не проявява разбиране към младите. Представяте ли си? Crazy
Ох, оплаках се.
gerito85, честити ви първи зъбчета!

# 132
Добро утро!

Тук пак сме с мъгла,ама искам,не искам,ще излизам да вземам каката от училище,и то с количката,защото кошчето е в колата на мъжо.Ужас!!! #Cussing out

# 133
Здравейте момичета!

Дани, както винаги прекрасна!   bouquet

Аз бях отново повалена от гадния мастит. Два дена бях на легло.  #Cussing out Вдигнах 38.5, получих мигрена...абе кошмар направо. Тя моята красавица си прави всяка нощ паузи от 10 часа и винаги съм препълнена на сутринта, но от събота започнах да пия един холандски лактогонен чай, че моят свърши и май от там дойде цялата работа.  ooooh!

Ulia, каква ти злобна леличка...ти ужасно много си ги изтърпяла. До нас докато бях бременна направиха такъв купон, с гадни чалга песни отпреди 15 години. Пратих мъжа ми в още в 12 часа, след което те намалиха леко музиката, но започнаха да пеят с пълно гърло и да скачат като ненормални и в 3 вече аз им бях на вратата. Бях доста любезна докато единия хлапак не ми каза, че ще си помислят дали да са по-тихи......е, след тази негова грешка такива му ги наприказвах, че още докато си стигна до спалнята ни музика повече се чуваше ни скачане имаше ни пеене. Мъжа ми се хвана за главата и каза, че вече аз ще върша черната работа, тъй като от неговото ходене файда нямаше, а след моето всичко утихна.  hahaha Не ги разбирам аз тези купони...и аз съм била на 18, но никога не съм си позволявала да вдигам такъв шум дори и когато съм знаела, че мога да попреча и само на един човек.

# 134
  • София
На две от майките медицинските въпроси, ги препратих към нашата консултантка клиничен фармацефт.
Това е отговора и.
Цитат
Айла, питай първата майка колко мкг/единици дневно вит.Д поема тя(ако не знае да ти каже кое масло взима и по колко и ще сметнем).
Втората майка какво маже с Фунгостатина? Гърдата? Собствената си уста? Бебето маже ли го с нещо? Не ми стана ясно. Препоръчай им и на двамата да взимат млечно-кисели бактерии(бебето може да взима Биогая или да му разтваря Лактофлор по 1 капс. дневно, а за нея по-сериозно количество

Общи условия

Активация на акаунт