Отговори
# 150
И нашето ако има лек кисел мирис, но помирисано отблизо  Embarassed Иначе на цвят го догаждаме  Party, нормално е!
След малко отивам да си взема кърмаческите дрешки  Whistling  Laughing  Wink

# 151
софиянки ,някоя ще ходи ли на срещата на ЛЛЛ в неделя?
аз се записах и може да се видим там  Peace

# 152
АЙЛА, пия на ден 2 капсули по 500 мг. мастни киселини.

За акото - мирише когато се въвежда храна различна от кърма. Но в на Гала случая може да е  от хомомила, но по-добре питай този който ти го е препоръчал да даваш на бебка, със сигурност знае дали има такива "ефекти".

Dana_2000, как издържаш просто не знам  Hug Hug Hug и никога не си се оплакала, а ние дето сме станали по изключение  една вечер 4 пъти (говоря за себе си) тука бълвам змии и гущери колко ми е зле.  Hug

# 153
  • в мечтите си
Дана мерси за съвета.
Ние в 2 отиваме за ваксините  Praynig Дано ги приеме добре ,че ми е мъка направо.
Не се оплаквайте от ставане.Мойто детенце става не на 1 час а буквално когато й скимне на 40-45 минути и от време на време на час.Накрая я взех при нас и ми беше по-лесно отколкото да ставам.Все си мисля,че е от зъбите,въпреки,че пръцка много и се буди с рев.Незнам какво да я правя вече.

Мамите даващи Лактолоза, предизвиква ли някакъв дискомфорт на коремчето>Ние и без това все от корем се оплакваме,та да не взема да си дооправя дететто Sad
Вече акото от хомеопатичните не е толкоз твърдо,но пак не може да ака сама.В чудо се виждам ,мъка ми е да я гледам как се мъчи.

Да се оплача от мойто ккккккк,звъни м и ,че заминал на някъде и трудно щял да се върне за ваксина,ми аз какво да правя????Е побеснях

Е като си дойдем ще докладвам.
Лек ден момичета!

# 154
  • на североизток
Jani4ka, и на мен много ми се иска да се научим да живеем, празнуваме и печелим така, че да не пречим на другите. За съжаление опитът ми сочи, че това едва ли ще се случи скоро.  Sad
Иначе, и в нашето семейство аз съм лошата, когато става въпрос за разправии с други хора и отстояване на права.

Така сме девите Laughing тихи, тихи, ама като съберем, да не си ни насреща Mr. Green Аз миналата година редовно имах разправии с едни наематели на горния етаж-ученици. Почнаха с купони един път седмично и като им хареса зачестиха, че станаха и доста шумни, скачаха, бягаха, даже един път гърмяха и с пистолет от терасата #2gunfire Но моята тактика е не да ходя лично да се разправям, а направо викам полицията. Единия път и аз пратих мъжа ми, но ефекта беше за два дена. И после като се замисля, щом пистолет имат като нищо ще извадят и някой нож или нещо подобно...знаеш ли от пиян човек какво да очакваш, затова само полиция. Това им е работата! Един от последните пъти бяха строшили стъклото на входната врата на блока, полицаите го видяха като дойдоха, съставиха протокол, а предния път съставиха и акт на тоя с пистолета, така че после се организирахме целия вход и подадохме обща жалба. Въз основа на всичките протоколи им направиха акт, уведомиха и родителите им на село и да видиш как до един месец се бяха изнесли Mr. Green Най-лошото, че хазяина живее в чужбина и ние се саморазправяхме. Но сега се нанесоха едно семейство и вече нямаме проблеми.

За тирамисуто рецептата някой тук я беше пуснал в предната тема, но аз си я копирах и съм загубила линка. Правих тази с крема сирене Филаделфия, че с маскрапонето май става тежко и по-скъпо. И понеже имах купени блатове, използвах тях, а бишкотите отстрани за украса! Довечера ще опитам какво съм сътворила,но като облизвах крема ми хареса Laughing

И ние в провинцията вече си искаме дрехите, че ще ни спре кърмата докато се наконтим Mr. Green

За акото, съм забелязала, че миризмата и цвета се влияе и от това, което аз съм яла  Peace

По повод на мъглите и мръсния въздух, ето ви едно филмче То е от седем части, в края на всяка част има линк за следващата.

# 155
  • София
Привет! Бърз отчет от днешната ДК - 7510 гр (+515)/65 см(+4). Продължава да расте като гъбка. Като гледам с тия темпове на 6 мес. ще си утрои рожденното тегло.  Crazy Биха му Пентаксима, поплачка малко, а сега спинка. Дано мине леко!  Praynig
gerito85, честити ви първи зъбчета! Да са бели и здравички!  Heart Eyes И аз всеки ден се взирам в устата на Никола за някоя изненадка. Определено вече го сърбят много венците. Като го начеша с пръст и мирясва. Май ще пробвам и аз Хамомила.
Ивчи, след вчерашните снимки и аз мисля да си спретна едно Тирамису. Правя го по тази рецепта-
фалшиво Тирамису
1 ч.ч пудра захар
1 пакетче(220гр) крем сирене Филаделфия
2 чаши течна млечна сметана или две заквасени сметани от най - маслените
1 чаша гъсто кисело мляко, най добре да е изцедено
1 пакет бишкоти
една чаша кафе – експресо или нес + някакъв алкохол ( уиски, бренди, ликьор...т.н.)
Пудрата захар се разбива със сиренето. 1 чаша и половина сметана се разбива с киселото мляко, докато стане на крем и се пребавя малко по малко по малко се прибавя крема от сиренето. Така се получава крема. Бишкотите се потапят в кафето и се редят в тортена форма, мажат се с крем, настъргва се шоколад или се поръсва какао, после пак се редят бишкоти напоени в кафе и отгоре крем. Оставя се в хладилника за един ден. Разбива се останалата половин чаша сметана, намязва се тортата и се поръсва с какао.

# 156
  • Варна
Ето го линка за тирамису http://tanitaang.blogspot.com/2009/03/blog-post_29.html

# 157
Така сме девите Laughing тихи, тихи, ама като съберем, да не си ни насреща Mr. Green
...
Flutter
O, аз на заведението дето е под нас на партера редовно им викам полиция. Twisted Evil
След неколкократни разговори със собственика в последния от които той в прав текст ме уведоми, че нямал никакво намерение да спазва наредбата за обществения ред, 'щото печалбата му била по-важна от съня и спокойствието ни и не му пукало, че сина ми се страхува от виковете и силната музика, щото те клиентите му искали музика и танци, иначе ги губел...Пък ние да сме ходили на гости, той като имал банкети в заведението...  ooooh! И тоя човек, представете си, има дете на възрастта на сина ми!
Съжалявам, че подпалих, но ми е болна тема това със съобразяването и нощния шум.

# 158
  • София
Така сме девите Laughing тихи, тихи, ама като съберем, да не си ни насреща Mr. Green
...
Flutter
O, аз на заведението дето е под нас на партера редовно им викам полиция. Twisted Evil
След неколкократни разговори със собственика в последния от които той в прав текст ме уведоми, че нямал никакво намерение да спазва наредбата за обществения ред, 'щото печалбата му била по-важна от съня и спокойствието ни и не му пукало, че сина ми се страхува от виковете и силната музика, щото те клиентите му искали музика и танци, иначе ги губел...Пък ние да сме ходили на гости, той като имал банкети в заведението...  ooooh! И тоя човек, представете си, има дете на възрастта на сина ми!
Съжалявам, че подпалих, но ми е болна тема това със съобразяването и нощния шум.

Много добре те разбирам!
В предните ни два апартамента винаги имах кумшии които да ми пречат със шума.В първия съседи-студенти на горния етаж ,при които нон стоп се вихреше купона.Какво ли не сме опитвали ,но нямаше ефект.Това беше и една от основните причини да се изнесем.После за съсед имах влюбен тинейджър.По цял ден се слушаше "Губя контрол" .Нямате си идея какво е близо година да слушаш все една и съща песен  #Crazy а пък как му звънеше скайпа... #Crazy все едно до главата ми беше.Слава богу към 12 през ноща се слагаше край на серенадите.
За късмет тук ,вече в собственото ни жилище ,имаме свестни комшии.Едните имат бебе ,а в другия апартамент е възрастна жена ,а и сме на последен етаж  Laughing .

П.П. за палеца на кракът ми ,мойто джи пи каза компреси с йодасепт и ако до понеделник не ми е минало ,на хирург  Sick .

# 159
.После за съсед имах влюбен тинейджър.По цял ден се слушаше "Губя контрол" .Нямате си идея какво е близо година да слушаш все една и съща песен  #Crazy

smile3532

А пък дълго време мой съсед беше Миро. По цял ден и вечер слушах акапела на различни песни. Но поне глас момчето има и ги пееше много добре та не ми е пречил.  Wink

Ulia, егати тъпанара! Думи нямам!  #Crazy На този досега да съм му разбила стъклата на заведението с камък!  #2gunfire Хич не съм за на простотията с простотия да се отвръща ама след такова изказване колкото и да си възпитан пердето няма как да не ти падне.

Галя, малко по-късно ще ти пиша на лични.

# 160
  • София
Мамита, мерси за информацията за фотографа...... Hug  bouquet

# 161
Дана мерси за съвета.
Ние в 2 отиваме за ваксините  Praynig Дано ги приеме добре ,че ми е мъка направо.
Не се оплаквайте от ставане.Мойто детенце става не на 1 час а буквално когато й скимне на 40-45 минути и от време на време на час.Накрая я взех при нас и ми беше по-лесно отколкото да ставам.Все си мисля,че е от зъбите,въпреки,че пръцка много и се буди с рев.Незнам какво да я правя вече.

Мамите даващи Лактолоза, предизвиква ли някакъв дискомфорт на коремчето>Ние и без това все от корем се оплакваме,та да не взема да си дооправя дететто Sad
Вече акото от хомеопатичните не е толкоз твърдо,но пак не може да ака сама.В чудо се виждам ,мъка ми е да я гледам как се мъчи.

Аз първия път дадох 3мгр, и Влади го заболя коремчето и се засилиха коликите. Мислех си че 3мгр е добре като максималната е 5мгр за кърмачета. Затова се по - добре ти почни от по - малко 2, после 2 и 1/2 чак тогава 3мгр. Смесвам го с малко кърма преди хапване.
При Влади се случва така че ако дам 3мгр се изхожда до 6часа след като съм го дала, но е рядко и отива към зелено. Ако давам по 2 мгр не ака всеки ден ами веднъж на 2-3 дена но си ака жълтичко с нормална консиситенция.
БиоГая давах месеци наред даже и сутрин и вечер и нямаше подобрение.
mixilena - като решиш да излизаш на разходка (като се вдигне мъглата) пиши на лични и изпрати тел. номер да се разберем да се видим.
Ще ставам че Влади се събуди.

# 162
  • София
geryaleksandrova, дано не стигнеш до хирург, аз нали имам операцийка на показалеца на дясната ръка та затова...сага ми се налага пак да ходя, но нещо се правя на гръмнат заек newsm03 newsm53 smile3506

# 163
geryaleksandrova, дано не стигнеш до хирург, аз нали имам операцийка на показалеца на дясната ръка та затова...сага ми се налага пак да ходя, но нещо се правя на гръмнат заек newsm03 newsm53 smile3506
Една моя приятелка имаше сраснал нокът на крака и отиде при маникюристка. И без операция го оправиха и до колкото си спомням остана доволна. След това не се е случвало отново.

# 164
  • на североизток
Да, това е рецептата! Само, че аз реших, че няма смисъл да си оставям сметана за по-късно и я разбих цялата, смесих я с крема сиренето и си намазах и отгоре тортата с него! За какво да се цапам два пъти Naughty Само много кофти, че една опаковка Филаделфия е 175гр, а за тортата трябват 220гр  Mr. Green На мен даже ми останаха бишкоти и крем и си направих една мини тортичка, която вече почти свърши Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт