Ивчи,да ги скриваш снимките бързо,аз тука гладна ще умра,така ми се хапва нещо сладичко,ти снимки показваш...

!
Бързо рецептата на лични. Плийс. Изглежда стра-хот-но! А на вкус съм сигурна, че е още по-хубаво!
Просто не ми се рискува.
в момента съм с компрес от риванол 
!
За много години!Всички да сте здрави и вие и малките мушмороци и целите ви семейства!!!! 
Трябваше да го преинсталират и добре че хората от сервиза успяха да ми запазят някои снимки, че замалко да се простя с тях
И понеже преинсталираха Уиндоуса тея дни бях в чуденка как да си оправя фонетиката на компа и докато се наканя да пиша мина доста време 

в момента съм с компрес от риванол 

Благодаря ви много!!!
Не издържах и в пет сутринта ходих да им правя забележка, че не се издържа вече и цяла нощ не сме мигнали. Добре, че спряха музиката, та дремнах два часа. Ставам в 7 да изпращам дребния на градина и не знам къде се намирам, а моят съпруг се майтапи с мен, че съм се превърнала в злобна леличка, дето не проявява разбиране към младите. Представяте ли си? 

Вдигнах 38.5, получих мигрена...абе кошмар направо. Тя моята красавица си прави всяка нощ паузи от 10 часа и винаги съм препълнена на сутринта, но от събота започнах да пия един холандски лактогонен чай, че моят свърши и май от там дойде цялата работа. 
Не ги разбирам аз тези купони...и аз съм била на 18, но никога не съм си позволявала да вдигам такъв шум дори и когато съм знаела, че мога да попреча и само на един човек.