Отговори
# 135
Какви лактогонни чайове пиете? Вчера взехме някакъв на Хип, но подозирам, че това е просто плацебо със синтетични витамини.

Относно Биогаята и другите пробиотици - дали ще помогнат в случай на проблеми със запека? Нали ви казах, че давах дуфалак на детето, проработи, но тя продължава да пръцка с миризма. За пръв път се случва, и си мисля, че микрофлората на коремчето нещо си е нарушила баланса. Опасявам се, че до следващия път пак ще направи няколко дни пауза.

# 136
Jani4ka, и на мен много ми се иска да се научим да живеем, празнуваме и печелим така, че да не пречим на другите. За съжаление опитът ми сочи, че това едва ли ще се случи скоро.  Sad
Иначе, и в нашето семейство аз съм лошата, когато става въпрос за разправии с други хора и отстояване на права.

# 137
  • При моето слънце
Здравейте,   Hug
И аз да се обадя, ако може по въпроса с изхождането. Моят сладур до скоро с такъв рев акаше, че направо ми късаше сърцето, не ми е правил големи паузи, макс. 36-40 часа. От няколко дни започнах да закусвам с овесени ядки с плодове и забелязвам, че малчо се пълни памперсите по 2-3 пъти на ден без никакъв проблем, доста пръцка, но това за мен е добър знак, че стомахчето му вече функционира както трябва. Другото положително е, че ми се увеличи доста кърмата.  Peace
И при нас е мъгливо, а как ми се излизаше   Tired

# 138
Aila, ако може аз да споделя. Ние сме само на кърма. Родихме се 3 кг и 49 см. Първия месец бяхме бяхме 4300, втория 5700, третия 6210, а четвъртия 6440  Shocked  Shocked  Shocked , което ми се струва мн малко за този период. Меря го всеки месец на 8-мо число при една позната! За височината 3-ия месец бяхме 63 см, а сега все още не знам, тъй като чак на 18.01 сме на ДК. Всеки ден има по един наакан памп, и поне 3 обилно напишкани. От вчера го слагам често на гърда и резулатът днес - досега 2 пъти се изхожда обилно и има много пиш  Peace. Гърдите ми непрекъснато са меки, но знам, че това не е критерии. Снощи се опитах да изцедя едната гърда - резултатът 25 мл  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes , като 3 часа преди това бебчо хапва от нея. Моля за съвет и помощ!
   Здравей,
имало ли е някаква промяна в храненето четвърти месец, намалял брой кърмения или по-голяма нощна пауза? Като цяло четвърти месец масово изведнъж бебетата забавят наддаването. Доколкото разбирам обаче ти си открила правилното поведение, а именно да предлагаш по-начесто да хапва. Резултата си видяла веднага в увеличеният брой наакани памперси. Така че ти предлагам да запазиш подобен режим, всеки път и двете гърди и повече кърмения и да помолиш приятелката ти след дестина дни, тоест две седмици след като сте се мерили да отидеш да ви премерят отново. След  трети месец е нормално да качват по 400 грама, макар че понякога и при по-ниско наддаване, ако бебето си расте и покрива изискванията за развитието си за възраста е ок. Мекотата на гърдите и това, че не можеш да изцедиш нищо както самата ти знаеш не е показател. АКо и след пети месец все още наддаването е ниско и това притеснява теб или педиатъра, а бебенцето показва признаци на захранване може да обсъдите захранването и при пет навършени месеца преди шести евентуално. Предвид обаче увеличеното изхождане, смятам че с малко по-често кърмене нещата ще се подобрят. Реално вие сте качили и при предишният режим, още 50-100 мл кърма за денонощие могат да са разликата между на долната граница наддаване или ниско наддаване и хубаво наддаване. А това е едно кърмене повече за денонощие само.
Aila  Hug  Hug  Hug благодаря за отговора! Ами промяна в режима почти няма. Единствено, че когато е навън спинка по-много - да кажем 4-5 часа. Нощното хранене си го имаме - веднъж хапва около 03.00 и след това в 06.00.
Снощи напълнихме още един памперс с ако т.е. станах 3 бр. за целия ден  Party Днес гърдите си ги усещам по-напрегнати и определено усещам, че имам повече кърма  Peace Днес ще продължавам в същия дух  Laughing Ако имам проблем пак ще те безпокоя  Embarassed  Hug

# 139
  • София
Какви лактогонни чайове пиете? Вчера взехме някакъв на Хип, но подозирам, че това е просто плацебо със синтетични витамини.

Относно Биогаята и другите пробиотици - дали ще помогнат в случай на проблеми със запека? Нали ви казах, че давах дуфалак на детето, проработи, но тя продължава да пръцка с миризма. За пръв път се случва, и си мисля, че микрофлората на коремчето нещо си е нарушила баланса. Опасявам се, че до следващия път пак ще направи няколко дни пауза.
Обсъди го с педиатъра, но би могло принципно да помогне включването на пробиотици за възстановяване на чревната флора. Трябва да се пият по-дълго обаче за ефект.

# 140
  • София
Ulia  ,кофти работа.Изобщо не ги разбирам такива купони.В предното ни жилище имахме такива съседи купонджии.Нон-стоп се разправяхме с тях  и викахме полиция.Ефект-никакъв.
Giada ,аз пия каъвто ми попадне.Отделно съм си купила и само копър и анасон и си ги варя.Биогайата ,доколкото знам ,регулира стомахчето  Peace .

# 141
добро утро,
наша бебка е решила по цяла нощ да яде  newsm78 , буди се на 2-3 часа и аз вече се чувствам като парцал. даже започнах и да не я чувам,та тати се буди  ooooh!

за ушите да ви кажа - помагайте от сега да не им стърчат ,че после е страшно. мойте така стърчаха,че до 11 клас ми се подиграваха и ми викаха чебурашка  Whistling Tired Cry беш много гадно,до днес си нося комплексите от тези години. и като станах на 18 се оперирах -  Crazy Crazy Crazy лелелел как болеше,по -скоро как сърбеше. после пак малко щръкнаха,ама сега е поносимо

нокътя аз си го режа мноооого на вън и от години не ми е набирал

още не съм си взела дрехите  Sad - така ме е яд

# 142
  • София
gala. -може ли набързо до попитам, доволна ли си от играчката за количката, тази, която е като арка?

# 143
Момичета, Биогаята не дава ефект веднага, а трябва да се изчакат поне 3-4 дни.  Peace
Моя мушморок снощи оцвети памперса, но толкоз беше. Днес продължава да ме трови с пръцките си, да видим дали ще има продължение Thinking
Улиа, и в нашето семейство аз съм на топа на устата. Няма да забравя как като бях бременна ходих в Карфура, а там една от касите е с предимство за бременни и майки с деца. Ей както си бях с контракции и хич не ми се чакаше, пък на точно тази каса видях всякакви, но не е и бременни или майки с деца, пък и както никой не се накани да ми да де предимство... ама така ми падна пердето!!  #Cussing out
гала и моя така тази вечер Tired

# 144
много, доста се заиграва с нея, тя при лек натиск и свири ,аз я купих от продавалника. Peace

забравих да кажа за акото- бебка си ака редовно,даже по няколко пъти на ден , обаче как миришее ooooh! ooooh! ooooh! ,не си е работа, чак стаята се умерисва. това проблем ли е?

# 145
  • София
Благодаря - изчезвам на козметик и за играчка, после ще ви чета Heart Eyes

# 146
  • Варна
Добър ден!
Гала, ако бебето е само на мляко, силната неприятна миризма е знак за евентуален проблем. Може и нищо да и няма. Просто я наблюдавай. А ако вчера си и далада опита нещо друго - от това е.

# 147
нищо не съм и давала,освен хамомилата( хомеопатично) ,само на кърма е
и е от няколко дни тази миризма

# 148
  • Варна
Не съм запозната с хомеопатичните. За какво се дава тази Хамомила? Може и от нея да е миризмата  newsm78

# 149
На който бебето му се буди на 2-3 часа, моля да не се оплаква. Naughty Моето тази нощ се събуждаше да яде в 1,2,3,4,5, и в 7 сутринта окончателно се събуди Rolling Eyes Grinning Чудничко се чувствам сега и се наливам с кафенце  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт