, нормално е!След малко отивам да си взема кърмаческите дрешки
и никога не си се оплакала, а ние дето сме станали по изключение една вечер 4 пъти (говоря за себе си) тука бълвам змии и гущери колко ми е зле.
Дано ги приеме добре ,че ми е мъка направо.

Но моята тактика е не да ходя лично да се разправям, а направо викам полицията. Единия път и аз пратих мъжа ми, но ефекта беше за два дена. И после като се замисля, щом пистолет имат като нищо ще извадят и някой нож или нещо подобно...знаеш ли от пиян човек какво да очакваш, затова само полиция. Това им е работата! Един от последните пъти бяха строшили стъклото на входната врата на блока, полицаите го видяха като дойдоха, съставиха протокол, а предния път съставиха и акт на тоя с пистолета, така че после се организирахме целия вход и подадохме обща жалба. Въз основа на всичките протоколи им направиха акт, уведомиха и родителите им на село и да видиш как до един месец се бяха изнесли 
Биха му Пентаксима, поплачка малко, а сега спинка. Дано мине леко! 
И аз всеки ден се взирам в устата на Никола за някоя изненадка. Определено вече го сърбят много венците. Като го начеша с пръст и мирясва. Май ще пробвам и аз Хамомила. 
И тоя човек, представете си, има дете на възрастта на сина ми!
И тоя човек, представете си, има дете на възрастта на сина ми!
а пък как му звънеше скайпа...
все едно до главата ми беше.Слава богу към 12 през ноща се слагаше край на серенадите.
.

На този досега да съм му разбила стъклата на заведението с камък!
Хич не съм за на простотията с простотия да се отвръща ама след такова изказване колкото и да си възпитан пердето няма как да не ти падне.
Дано ги приеме добре ,че ми е мъка направо.

Само много кофти, че една опаковка Филаделфия е 175гр, а за тортата трябват 220гр