Отговори
# 165
  • София
diana.pd, а при мен точно маникюристката беше причината да ме цепнат...беше ме инфектирала - ето, едни оправят тези маникюристи, а други закопават Joy Laughing Laughing Laughing

# 166
  • в мечтите си
.После за съсед имах влюбен тинейджър.По цял ден се слушаше "Губя контрол" .Нямате си идея какво е близо година да слушаш все една и съща песен  #Crazy

smile3532

А пък дълго време мой съсед беше Миро. По цял ден и вечер слушах акапела на различни песни. Но поне глас момчето има и ги пееше много добре та не ми е пречил.  Wink

Ulia, егати тъпанара! Думи нямам!  #Crazy На този досега да съм му разбила стъклата на заведението с камък!  #2gunfire Хич не съм за на простотията с простотия да се отвръща ама след такова изказване колкото и да си възпитан пердето няма как да не ти падне.

Галя, малко по-късно ще ти пиша на лични.

Aaa аз бих искала Миро за комшия пък ако ще и само "Колко ми липсваш да пее" Simple Smile

Диди когато мога ще излезем.Но малкия сега не е на градина и е по-сложно при мен с бебе и бебе на 3 години  Crazy

Пораснали сме 2 мс. и 600 грама.Рева много милата,сега спи ,но се буди често и плаче...ще видим как ще изкараме нощта

# 167

Aaa аз бих искала Миро за комшия пък ако ще и само "Колко ми липсваш да пее" Simple Smile

hahaha  hahaha  hahaha
Момичета взех си дрешките - страхотни са!!!  Peace Аз си поръчах блузка с шал, ама има едно копче на шала дето не разбирам предназначението му  newsm78

# 168
и аз и аз

уникални са ,но малко ме изненадаха с дебелината на блузите  newsm78 аз си мислех,че ще са по дебели,но нищо и без друго още хормоните се бият в мене и все ми е горещо

Иначе, и в нашето семейство аз съм лошата, когато става въпрос за разправии с други хора и отстояване на права.
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha - и аз така

Така сме девите Laughing тихи, тихи, ама като съберем, да не си ни насреща Mr. Green

не е до деви ,до нерви е .
Яничка, ще чакам  Peace

# 169
 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 smile3506 smile3506 smile3506 smile3506

ако знам как стана този номер да пиша от профила на септемврийките

# 170
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 къде сте всички
аз да се оплача - направо като дойде време за приспиване и започвам да рева преди нея  Mr. Green ,ей не съм вярвала,че може толкова трудно да заспива едно дете  ooooh!

# 171

newsm78  newsm78  newsm78 и аз това се чудя  newsm78

# 172
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 къде сте всички
аз да се оплача - направо като дойде време за приспиване и започвам да рева преди нея  Mr. Green ,ей не съм вярвала,че може толкова трудно да заспива едно дете  ooooh!
С риск да се повторя, но такива деца само люлка ги оправя....ама не такава като нашите на Фишер Прайс, тези са за забавление....ами като онази, дето ти я показах. Моята бебка също никога не е заспивала сама или пък в леглото и ако не беше тази люлка не ще ми се реве, ами да съм се гръмнала до сега. То на ден се налага по 4-5 пъти да я приспивам....така че не се виждам без това чудо.....а така седя си на компа и люшкам или дремя на спалнята и люшкам. А и не си права за тавана, освен ако нямаш нещо конкретно предвид, но по блоковете плочите са по-здрави отколкото в къщите, така че това не трябва да те притеснява...изпробвано е Wink

# 173
  • София
даааа ,голямо затишие днес.
Аз пък се справям с проблема с приспиването ,като не я приспивам  Mr. Green .Оставям я да си будува колкото иска и ако почне много да мрънка или в количката на разходка или на цица.обикновенно от 9 до 12 киснем с нея пред компа в опити да заспи.Може през носа да ми излезе някой ден...
Машонка къде си?Какво стана на консултацията?

# 174
Е, то е ясно, че приспиването започва, когато вече много мрънка и е много изморена....но при нас не става на цица и на ръце се мята и реве....в количката навън също, но пък там няма избор и в един момент заспива.

# 175
  • София
Е, то е ясно, че приспиването започва, когато вече много мрънка и е много изморена....но при нас не става на цица и на ръце се мята и реве....в количката навън също, но пък там няма избор и в един момент заспива.
При нас също наръце не става и най-вече ,защото малката иска все да е изправена ,а на цица я приспивам с часове  ooooh! и то вечерта основно използвам тази тактика.През деня ако дремне 15-20 минути съм доволна.Лошото е че започна и в количката да се усеща и да не иска и там да спи.

# 176
Да бе никой не пише днес  newsm78
Машонка къде си?Какво стана на консултацията?
Аааа, ние днес не бяхме на консултация, на 18ти сме. Днес мислех само да я водя да й бият ваксините, но се отказах, че Део почна нещо да кашля. Ако му размине, във вторник ще й ги бият, ако е хремав пак ще пропуснем.
Оф, днес в нашия вход обраха едни хора и жената като звъннала в полицията са й казали, че няма какво да направят, и че днес е имало около 20 обира само в Младост. Та сега не знам как ще излизам, само това ще ми е в главата. Tired
 За заспиването, оставям я в леглото и й пускам прожектора и когато заспи заспи. Но понякога много се киселяви и даже така не става. На цица не искам да я уча, макар че понякога ядейки се отнася. А пък да я нося няма да стане, две години се измъчих с брат й, повече няма да повторя (да не се заричам много-много де).

# 177
  • София
Добро утро, къде сте? За приспиването - аз с баткото се видях в чудо, това дете не спеше ни денем, ни нощем, така е и сега. На 31-ви декември стана в 8 часа, не спа цял ден и издържа до 2 през нощта Mr. Green и то защото ние вече го натиснахме яко да си легне,иначе щеше да издържи още....Та затова сега съм решила никакви приспивания на тези мъници, но да не се заричам...
Забравих - току-що си поръчах играчка за количка като на gala., намерих я намалена от 59 лв на 30 лв и ми излиза 37 лв с доставката, мисля че е добре

# 178
Каква е тази играчка...събудихте ми любопитството, beb4o_fb от къде я поръча?

# 179
  • София
Добро утро мами и бебчовци! Нещо много спинкате и ви няма никакви. Хайде едно кафенце за разбуждане.

Честити месечинки на Дейв и Наско!!! Heart Eyes
Миксилена, как е Хриси днес? Никола вчера след ваксината беше малко по-поспалив от обикновенно, най-вероятно защото имаше лека Т от 37,2 гр. Но този път не беше кисел и не е плачкал вкъщи. Дано и вие сте прекарали спокойно нощта! Hug
Десиник, в темата за дрешките Шаманката пусна снимки и видео с инструкции за употреба на шала. Много идейно става и на жилетчица. Сама не бих се сетила никога.
Гала, наистина блузките са тънки, особено тази с шала е доста прозирна. Но пък тъкмо ще може да се ползват и пролетта. А и аз с тази изолация дето съм я трупнала, постоянно ми е топло и вкъщи ходя по къс ръкав.
С приспиването проблеми нямам - през деня заспива основно на цицата и само го премествам заедно с възглавницата за кърмене. Ако пък му се спи, а не му се яде, го полюшквам малко на ръце и е готов. А вечер понеже покрай каката му е трудно да заспи бързо, му пускам лампата и сам се унася.

Общи условия

Активация на акаунт