Хайде, идвай вече, чакано ЯНУАРСКО човече! - тема 27

• 29 575
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Чесити бебчета на всички нови мами   bouquet

След вчерашния преглед - един пръст разкритие, 50 % скъсена шийка.
При ехографския преглед док. каза че бебето има "незатворени стени на тестисите" , които при едни се затварят до раждането при други до първата година. Педиатъра трябва да го следи. И бебето не бива да се оставя много да плаче, за да не се получила херния  Rolling Eyes . Сега няма да го мисля много, като се роди живо здраво, тогава ще видим какво ще правим.

# 181
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА Рepita1973, Кakadaka, Kalifornia, Nina_tita !!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!    bouquet

Много се радвам на такива хубави новини  Hug

Моля и аз за паролата на албумчето, че не мога да разгледам снимките на сладките бебчета  Praynig

# 182
Отчет-2 в 1 Crazy
Пепи,браво!..Аз пък ще взема вашите термини hahahaкато вие крадете моя hahaha
......... JoyСпоред линийката ми няма да раждам скоро Crazy Joy

# 183
По-добре късно, отколкото ... по-късно!
Ето закусчица, моля, заповядайте!

- за кърмещите за всички останали

# 184
Честити бебчета на pepita1973, kakadaka, Kalifornia, nina_tita!!! Най-щастливите дечица да растат, а на мамите - бързо възстановяване!
 Hug

# 185
  • София, Лагера
Чери, Етомира, Анабела, дайте да фиксираме час. Аз нямам претенции, но да преди 4, че после започват задръствания...

# 186
Друг въпрос - какви слабителни ползвате - това към родилите с шевове. Аз от както родих не съм ходила до 00 и почвам да се притеснявам  Mr. Green Някой ако е пробвал свещички, които да стават за кърмещи да сподели.
В болницата "черпеха" с по две хапченца Бизалакс - доволна съм много. Само внимавай, да не повториш дозата в следващите 24-36 часа, че създава затруднения  Mr. Green
Иначе ползвах сироп Фрутилакс по препоръка на АГ-то - изцяло растителен продукт и от него съм доволна, мисля, че в основата му са смокиня и синя слива.
Иначе е нормално да няма дефекация до към третия ден, после е нужна "помощ"

# 187
  • София
Чери, Етомира, Анабела, дайте да фиксираме час. Аз нямам претенции, но да преди 4, че после започват задръствания...

13ч?

Честити бебоци на pepita1973, kakadaka, Kalifornia, nina_tita!

Аз още чакам контракции, направих пътечка от нас до мола...

# 188

На мен ми е удобно всяко време след 12, така че 13 ми е супер, а там къде ще се чакаме?

# 189
  • София
Нека да е 13 ч. Може да закъснея малко, но сме там. Къде ще се видим там?

Ноеми, как се оправяш с кърменето в МОЛ-а?

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 10:33 от etomira

# 190
  • София, Лагера
Чудно! 13 на Старбъгс? На най-горния етаж.

Етомира, кърмя навсякъде!  Laughing За да ми е по-лесно слагам блуза с голямо деколте, та да вадя гърдата отгоре. И иначе става, но като вдигам блузата ми духа на кръста. Wink
А ако питаш за притеснението - нямам такова  Peace. Само като сме на кръчма или гости питам мъжете имат ли против, че все пак сме на една маса и да не се чувстват неловко. А чужди хора ако се притесняват - има избор да не гледат  Wink

# 191
Чудно! 13 на Старбъгс? На най-горния етаж.
?

Ок  Grinning
Значи до 13 тогава!

# 192
Bebesh, с Лактулоза МП се оправях преди, че и беба оправях (тя се изпозапече на 2-рия месец, чак на 8-9-тия ден се реших и дадох Лактулозата, добре подейства). Ако държиш на свещички, при предната бременност слагах в спешни случаи Eva Q, действаше на момента. Като гледам от доста време си в спек, предприемай мерки  Peace
Снощи ходихме на джазче и боса нова на живо в едно клубче, толкова добре ми дойде. Само не знам що всички ми зяпаха с изумление корема, че какво като съм много бременна, и аз човек  Twisted Evil
Като ходя обаче продължават тия непрестанни бодежи в шийката, на моменти направо доста силни, чак се присвивам. Какво ли е туй чудо? Някоя от вас да ги познава?

# 193
Калифорния, nina_tita, честито! Да са здрави и послушни!

Вал, дано всичко да е наред.Какво точно значи това? Да не би да е предпоставка за хидроцеле? Защото с Алекс съм го минала това.

# 194
Добро утро и от мен (2 в 1).

Снощи имах 3-4 поредни контракции през 10 минутки, ама не бяха болезнени, по-скоро ги усещах като стягане и изтръпване на корема в горната част. После изчезна поредността, но колкото пъти през нощта си пипнех корема, все беше на камък...  Tired Бебо от друга страна е доста активен като легна и общо взето и тази нощ сомнамбулствах. Ставах да ям ябълка, защото имах такива зверски киселини, че имах чувството, че от тях ще умра...  ooooh!
Вече втора нощ ме мъчат...

vall_t, при кой доктор беше на последния преглед?

Общи условия

Активация на акаунт