Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 981
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
mii,
Виж тук. Wink
За гаджосването - хич не им е рано. Спомни си ние какви сме ги вършили на 14-15... Laughing

# 106
мии-и Алина е същата,особенно вечер когато поцоква и се поти главата  newsm78

# 107
  • някъде тук
Честит първи рожден ден на Митето!  bouquet Нека расте здрав и щастлив  bouquet

# 108
Привет, надявам се всички да са добре  Praynig
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО И ТЕО! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И БЕЗГРИЖНИ  Wink

Бръм, сериозно съм притеснена, Миото нещо не може да запали колата, в краен случай ще се приберем утре сутринта със съседите  Sad Живи, умрели, ще се опитаме да дойдем  Praynig
Да си умра на късмета Sad

# 109
Честит рожден ден на Митето и на Тео! Да сте живи и здрави мили дечица, безгрижно детство и много щастие на Вас и родителите Ви , а на вторите наздраве! Hug Hug
Аз също имам рожден ден днес, наздраве и от мен!

# 110
Честит първи рожден ден и на Тео! Да расте здрав, весел и безгрижен!   bouquet  newsm59

# 111
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТЕТО И ТЕО!Да са много здрави,щасливи и лъчезарни!Пожелавам им безгрижно и щастливо детство!
Lothlorien Честит Рожден Ден!Бъди много здрава,щастлива и обичана!
За кърменето,още се кърмим сутрин,надявам се да е така поне още месец-два.

# 112
Lothlorien Честит рожден ден  bouquet
Коте мерси за имунизац.календар.

# 113
Да е жив и здрав Митето! Да бъде мнооого здрав, все така лъчезарен, много щастлив, умерено палав и да радва много родителите си, както и те него!  Heart Eyes

Честит рожден ден и на Тео! Нека бъде много здрав, усмихнат и да расте щастлив!

Lothlorien, Да си жива и здрава, мила! Бъди обичана, ценена и нека близките ти те правят щастлива!

Йони днес пък става на 11 месеца  Heart Eyes. Да ми е здраво, засмяно и да расте все така любопитно моето прекрасно детенце!  Heart Eyes

Кърмих 5 месеца.

Аз смених двигателната активност и за известно време минавам от тае-бо на фитнес. Ходим с Емо заедно вече трети пореден ден, смазани сме, но иначе тонусът е на 6  Mr. Green.

# 114
здравейте
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  МИТКО И НА ТЕО,ДА РАСТАТ  ЗДРАВИ ,ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОТЛОРИЕН,МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЙОНИ

# 115
Честит празник на всички сладурковци !!!
Рецепта за портокалови мъфини
Продукти:

- 100 г размекнато масло
- 150 г захар
- 1 пакетче ванилена захар
- 2 яйца
- 275 г брашно
- 1 1/2 ч. л. бакпулвер
- кората и сокът на един портокал

За глазурата:

- 150 г пудра захар
- 1 суп. л. портокалов сок (аз слагам на око ,но доста повече сок и по-малко захар,иначе ми е много натрапчива захарта)

Приготвяне:

Яйцата се разбиват със захарта до побеляване(слагам тук и портокаловия сок). Добавяме размекнатото масло и разбъркваме добре. Пресяваме брашното с бакпулвера и ванилията. Смесваме маслената със сухата смес и разбъркваме добре. От портокаловия сок отделяме една супена лъжица за глазурата, а останалият сок наливаме на тънка струйка в тестото, разбъркваме внимателно(бърка се възможно най-малко,дори да ви се струва че е на бучки). На края добавяме и настърганата портокалова кора и с шпатула разбъркваме тестото за последен път. Загряваме фурната на 200 градуса. В гнездата на формата за мъфини слагаме хартиени кошнички, които напълваме до 3/4. Печем 15 минути. Оставяме за малко във фурната и след това изваждаме да изстинат на решетка. За глазурата разбъркваме пудрата захар със супената лъжица портокалов сок, намазваме мъфините отгоре и поръсваме с портокалова кора.

Покрай новата година правих 5 или 6 пъти ,много са вкусни и не са много сладки Simple Smile

Гледам коментира и сте триколката на Чиполино-лукс,ние имам е подобна и за навън не е удобна.Гумите с тази малка гумена лента отгоре,така дрънкат... и такива вибрации създават.По-добре си купете нещо с изцяло гумени гуми (как звучи само Simple Smile)

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 21:27 от Пиленце

# 116
Здравейте!
Влизам само набързо да разкажа - тази вечер правихме прощъпулник на малкия.Беше много смешен, защото тръгна след питката, после размисли, спря се посредата и започна да си гризе една бисквитка, после съзря предметите и пак тръгна.Хвана в едната ръка клещите и в другата ключовете на колата ( за разлика от кака си , която веднага хвана парите, после ги хвърли и хвана дебитната карта).
Хайде лека вечер на всички!

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 08:29 от vanya_pleven

# 117
Ваня честит прощъпулник  Hug
Пиленце това ми е първия критерйи,ама до сега такава триколка не видях,ако имаш предложения слушам.Аз искам триколка с изцяло гумени колела,пластмасов предпазен борд и степенки за крачетата,на този етап най-качествена ми се струва Кетлера,ама няма степенки за краката ,което според мен ще е проблем.Имам още месец да се почудя.
Така сега да призова на отчет Неви,Ника и Мяуче- къде сте бе дами?Драснете по един ред,че липсвате  Hug

# 118
Лотлорен, честит празник , всичко най-добро ти пожелавам  Hug

Как ме мързи  Tired
Искам да попитам, има ли друго дете на смесено вечерно хранене и колко  милилитра АМ му е добавката  newsm78

# 119
Честит рожден ден на Лотлориен! Много здраве, радост, любов и късмет!   bouquet Hug
Честита месечинка и на хубавия Йоан, а и на останалите закръглящи я днес бебоци!  Hug

Ванче, ще си имате майстор и шофьор вкъщи. Браво! Аз мисля да съчетая рД-то на Аля с прощъпулника, но не ми е много ясен ритуала. Би ли могла да ми разкажеш какво се прави на лични, да не спамим темичката. Или пък и някоя друга мама с опит да помага...  newsm78

Тая вечер Аля падна на терикота и си удари леко главата отзад, докато свекърва ми уж я гледаше. Направо пощурях. То на всеки се случва, ама... С голяма мъка се въздържах да не й се разкрещя, много усилия ми костваше. Че и посяга тя да вдига детето от земята и да го гушка! Е, тогава вече не се удържах и извиках "Оставия, остави я!" Адски се уплаших, разтрепериха ми се краката, омекнаха. изобщо не съм разбрала как и къде съм хвърлила това, което държах в него момент в ръцете си... Слава Богу нищо му няма на душичето ми, ама на мен още ми се бърка стомаха от уплахата. Между другото, сякаш вчера ви се оплаквах, че свекървата се прибира, а то стана врее да си ходи. На 09.02 лети за Цюрих.  newsm44   Twisted Evil Не е лоша жената, не ми се бърка толкова, ама от време на време ме дразни и ми е по-добре сама с детенце.

За анкетата- гласувах с 11 месеца.

Иначе да ви се похваля, че си купихме нов фотоапарат най-после. Нашият беше на почти 7 години и му беше време за смяна. Сега ще снимам на воля (не, че с предния не снимах  Wink ). Тия дни го разучавам, като имам свободно време. Пристигна и поредният подарък на Алекс- влакче с топки като на Диманка. Само че са ни малко топките и мисля да поръчам още стотина.  Mr. Green

Сега отивам да се гушкам при бубка. Спокойна нощ, мацки! smile3524

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 23:41 от Таньорчето

Общи условия

Активация на акаунт