Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 971
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Сашковаако е това за което си мисля с мазане няма да стане,прави се оперативно.Изрязват излишната кожа и опъват .Скоро имаше предаване по случая,даже коментирах,че вече е модерно след секциото веднага да влиза пластичния хирург и на място да извършва процедурата,докато родилката е още под упойка.
http://skinsystems.biz/index.php?o=procedures&m=procedures_list&id=24

# 586
  • София
Момичета, благодарности още веднъж за хубавите пожелания  Hug

Ел  Hug душо! Не знам какво друго да ти кажа... няма оправия. Ако мислиш, че си сама, прочети темите 10 евъргрийна фрии едишън от свекървата(свекъра). Със сълзи съм се смяла на някои простотии... истината е, че оправия с такива хора няма.... добре е да са по-надалеч  Hug
Балеринке, нищо не съм направила за теб. Само споделям. А ремонтите на мен са ми лееекинко болна тема - 2 апартамента съм пряк участник до докарването им от шпакловка и замазка, та разправии с майстори и обикаляне да се търси това и онова... Смея да кажа, че на Софи детството мина в ремонти, но това е положението.  Confused Като виден карък, понеже навсякъде където можеше да се обърка работата- тя се обърка, като ми остане време на лични мога да споделя къде е бил най-големия кошмар като обслужване и некоректност. Така де, да не си биете и вие главата и да не се ядосвате като мен.   Crazy
Мики, ако искаш да дразниш снахата - поле за изява има  Mr. Green Само кажи как искаш да я дразниш - културно или не дотам Wink Темите и за теб ще са полезни. А ако искаш целенасочено да дразниш, можеш да се насочиш към поредицата - с какво ви дразни свекървата. Сама ще се убедиш, че има една категория дами, които ще дразниш дори само, защото дишаш.  Hug
За моите свекър и свекърва - мога да кажа предимно хубави неща, разбрани хора са, не ми се бъркат, гледат да се съобразяват. Поне ако нещо са ме ядосали, знам, че не е нарочно, а просто не са го допреценили. В този смисъл, бих казала, че съм случила. Вълнуват се от празниците на децата, правят им подаръци, не са ми отказали помощ. Даже и моите празници уважават, което е чудесно! Живеем и си помагаме, дано да продължи така и занапред.  Praynig
Амели, добре дошла! Ако искаш изпрати на лични на автора на темата (не помня кой я пусна тази) данни да те включи на първа страница. Клубчето ни е уютно и обикновено хората се задържат, нЕкои даже са леко пристрастени  Whistling
Ставам милички, че моя терминатор ще разруши и без това скоро приключилия ремонт  Laughing
Надявам се ако зЕме, че зАспи да пиша пак  Sunglasses
Хубав следобяд!  bouquet

# 587
 hahaha
Цитат
Май аз изтеглих най-късата клечка от към родини по закон. Вашите поне са от  тая планета.
 Joy
Ама тема сте подхваналииииии.......  Twisted Evil Една от най- любимите ми!  Mr. Green
И аз като Шамана ще попитам - колко дават за убийство на свекърва?!?!  Twisted Evil

Вчера, я слушах (случайно) като докладва на дъщеря си какво ново из къщи...  Mr. Green Просто тоалетната е до нейната стая и като минавах ... подочух туй- онуй.....  Blush  Mr. Green
Ина как била ходела, как била казала, че трябва прощъпулник да правим, а аз съм й рекла: "Ми ще направим като омесиш една питка, ще направим...!"; брат й (демек моя мъж) какви ги е замислил, нали не е на работа и има едни идеи за самостоятелен "бизнес"... Как съм натискала да правим РД на Ина на парти- клуб пък той не искал, щото не разбирала...  ooooh! Първоначално бях съгласна с това, но сега напук ще го направя и в парти- клуб..... Twisted Evil Ай сиктир, както се казва!!! Да си стои в стаята и да не се меси, където не й е работа! Пък най- добре ще направи, ако си направи една резервация за екскурзийка някъде, ако може без да се връща...  Crossing Arms  Close Въобще не ми трябва да ми разваля настроението баш на РД на детето ми...  Crossing Arms Пък може и да си е намерила ходене някъде, няма да се учудя...

Ника, за кухнята съм му обещала, че след месец- два пак ще го почна... Аха, какво си мисли той?!  Mr. Green Няма да се оттърве така лесно!  Twisted Evil
А кухнята - детска млечна кухня тук в Русе - купона струва 1,05 лв за три неща - супа, пюре и крем...  Mr. Green Евтиния... А е и вкусно, Ина си изяжда супата и пюрето наобед, а за следобедна закуска й давам крема  bowuu

Всеки се сеща за някой... Аз пък тези дни си мислех за Фръц и за Нев...   Hug Липсвате!  Hug

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 15:26 от pina_preslav

# 588
Роси, и аз като Мики мисля, че само оперативно се отстранява тая кожа.  Sad Аз пък имам подобен проблем с гърдите... Бяха доста огромни, докато кърмех, после спихнаха и сега са едни празни, меки, никакви... Искам си малкия стегнат бюст, ама няма!  Mr. Green

# 589
Аз да си излея мъката и пирам за днес...
От днес Алечка май вече няма да е кърмаче,чувствам се повече от ужасно...просто се чувствам все едно съм я предала  Cry
Просто се наложи да започна Дуомокса...
Според момето ГП няма проблем да я кърмя 3-4 часа след като съм пила АБ-то,но според Педи-то на Алина и според Аптекаря категорично не трябвало да кърмя,щом ще го пия..
Съквартиранта-тъй като той ходи за АБ-то и аптекаря на него ги наговорил тия...също ме направи луда все едно искам да си отровя детето ако го кърмя сега и така..
Уф ама много много ми е гадно...
Извинявам се че досадих отново...просто имах нужда да го споделя...

# 590
# 591
  • София
Ради, плашат те!
Най-много Аля да я хване разстройство! Ти си решаваш де, но педиатърката ми, на която имам безкрайно доверие ми предписа Аугментин, което е същото почти като Дуомокс.
Пеницилиновите антибиотици са позволени  Hug
Но ако си решила, че няма  Hug Hug Hug Hug

# 592
  • offshore & overseas
Ради, не се предавай така лесно! Ти си майката все пак, ти решаваш. Hug Hug Hug

(Ако искаш пък се цеди, за да поддържаш лактацията, и после си продължете тандема. Не е задължително това да е краят).

И въобще, тези които така са те стресирали, ще поемат ли те да успокояват, приспиват и хранят детето? Ще е необходимо, тъй като тя ще иска от теб именно да я кърмиш. То това е трудното, ако не се е отбила сама.

# 593
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА СТЕФАНИЯ И КАЛИНА![/size] НЕКА МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА ВИ КАРАТ ДА СТЕ ГОРДИ РОДИТЕЛИ....

# 594
Здравейте, момичета Simple Smile
Много благодарим с Миташки за хубавите пожелания за рд Simple Smile Много мило!  Hug
Честит рожден ден на Калина и Стефания! Нека бъдат много, много щастливи и да носят много радост на родителите си! Честити последни месечинки на малките бонбони също!
Аз си ви чета мноого редовно и много ви се радвам и ми е страшно приятно да си споделям, преди бременността, сега и отглеждането на малкото слънчице с вас... (По-скоро вие споделяте с мен де..., ноо... Embarassed)
Та да кажа нещо и за нас, че аз може да ви познавам, но вие нас хич май Simple Smile
Миташки е 75 см и малко под 8 кила, от 8-месечен се опитва да ходи и вече е много стабилен, но малко го е страх и рядко се пуска, но тъй като съм ниска и изобщо не се навеждам, не ми пречи да обикаляме по цяял ден за ръчичка из къщи Simple Smile До 11 месеца нямаше нито едно зъбче на хоризонта, вече има 4 и се задават още 2! Взимаме държавна кухня и съм страшно доволна и той ги хапва повечето неща, въпреки че не е много ящен иначе...
Толкова за нас засега  newsm78
Имам въпросче всъщност - докога мислите да давате на децата за закуска и вечеря АМ? Аз мислех до годинката, ама Митко толкова обича мляко (това е единственото нещо за ядене, на което се радва), че не знам вече ...

# 595
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФАНИЯ И КАЛИНА!ДА СА МНОГО ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ЛЪЧЕЗАРНИ!
Честит Рожден Ден на половинката на Сашкова!
Крокодилка,щом на детето му харесва АМ си му давай,определено няма да му навреди Peace
Наболялата тема за свекитата,кво да ви кажа,нашата не беше толкова черна след като изпълни обещанието си за подаръка за Коледа(кучето на ФП),но пак стана още по-черна като изчезнаха паричките от сурваки от джобчето на детето,няма къде навъна да са паднали,тя ги е взела,не и се случва за пръв път да преджоби някой #2gunfireАма какво да я правя все за нея няма подходяща работа,ама цигарките са все в устата #Cussing outПоне гледа с желание малкия.
Ел,тя твоята е тежък случай,макар че и моята от време на време ми говори за края на света и други такива #Crazy
То хубаво сме го намислили трима рожденици на един ден,само да измислим часа,вярвам че ще го нагодим и децата,та и ние ще се позабавляваме Party
Ради Hug,както са казали и другите избора си е твой,а и цеденето няколко дни си е вариант Peace
Амели,добре дошла!

# 596
Така де, да си има детето наследствен боб за кризисни случаи  Joy Joy Joy  с такова наследство ще е много вървежен "маукото Мити" както го нарича и до днес Дината  hahaha
Честито на всички с повод за празноване   bouquet  bouquet  bouquet
Болнитееее, отчитайте тука да не ви мислим  Peace
Амели, добре дошли при нас   bouquet
Ради, много съжалявам да го чуя това, не си позволявам да давам акъл, че не съм хич компетентна, но всяко зло за добро, както се казва  Hug Гледай да се оправиш,че Алина има нужда на първо място от здрава, спокойна и усмихната майка... bouquet Да не говорим, че както и Мяу е писала, може да получиш усложнения и да стане нещо къде, къде по-страшно  Hug Стискам палци да се оправят нещата при вас  Heart Eyes

# 597
  • София
Охххх, днес е уникален ден просто. От към 21 часа снощи, когато заспа, до този момент Максо е бил буден около 4 часа /в момента пак спи/ и през тия 4 часа беше крив до безобразие.  Twisted Evil Да идват утре нашите да го погледат за няколко часа, че да излизам нанякъде, че луднАх!  #Cussing out Blush Crazy

Мяу, ти кърмиш ли Халята още?
Ради, ми не я отбивай като не искаш, АБ-то нали е за 5-7 дни, цеди се и после си продължете, предполагам, че за седмица няма да се отбие. Само дето на теб ще ти се види тесен света като те търси, де.  Hug Hug
Крокодилче, крайно време ти беше да се завърнеш!  Laughing Hug
Мляко и моя човек пие по много, по 500 мл. на ден поне отиват, понякога и повече. Всяка сутрин си закува бисквити с мляко, а вечер си ляга с шишето. АМ го спряхме окончателно, защото въпреки, че Фризо 3 е страхотно мляко - гъсто, сладко и ванилено, нашия предпочита прясно мляко - ей така чисто, без захар, просто мляко.  Crazy Затова пие прясно и ушите му плющят, ще му давам докато иска - 3-4-5 години, нищо не ме притеснява мен, особено факта, че дете пие мляко.  Laughing
Пина, ма и твойта е дзвер, признавам я. Инопланетяните на Ел не знам и аз къде да ги причисля.  hahaha
Сетих се още нещо - Максо си има своите криви моменти, както повечето бебоци. Нашта обаче явно грам не може да го търпи и веднъж я слушах как в продължение на час не му казваше нищо друго, освен "Шът, бе!". Викам си - айде може да е уморена, ама тя пък не спира, той пък си реве и така.
Накрая и направих много остра забележка и тя се сепна и се извини. Брей, че лесна победа. На другия ден що да видя - намерила нашта една свирка, тип треньорска, и в момента, в който се размрънка - тя му свири! От което той от стрес реве още толкова! Shocked Mr. Green Да се смееш ли, да плачеш ли. Викам и - дай за малко свирката, и демонстративно я изхвърлих. Не беше посмяла да се оплаче на мъжо. Joy

За ходенето да си кажа, че аз не знам Максо как напредва и колко е стабилен, защото не дава да го хвана да походи.  Grinning Гледам го, че вече е доста бърз и се позадържа без опора по няколко секунди. Ако не проходи до 18 месеца сам, тогава ще му мисля, значи имам още 6 месеца, в които това не ми е грижа.  Hug

# 598
Охх, пиша, пиша, мине някой от малките, издърпа кабела на лаптпо-а и аааайдееее  Cry
Та ще резюмирам :Крокодилче , виждам те аз че присъстваш  Wink
И мен ме вълнува въпроса с АМ... Иначе Дината беше на АМ до годинката, после минахме на прясно мляко, което до година и половина пиеше в леглото от шише, до две години си го пиеше преди лягане и после започна да вечеря с нас преди да си легне  Rolling Eyes

# 599
  • София
Какво прясно мляко давате на дребните?

Общи условия

Активация на акаунт