Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 968
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
пастьоризирано, нямам предпочитана марка. гледам да е около 3% масленост.

# 601
  • offshore & overseas
Мяу, ти кърмиш ли Халята още?
Joy
Ох, то не е за смях, ама... отговорът е „Понякога”. rotfImbo Ей го в понеделник става на 4 г. принцесата, почнала съм от 5-я ѝ ден и с малки прекъсвания -- до ден днешен.

# 602
Мами помагайте-на сиската едното уше е забрало Confused Пробихме и ушите преди три месеца,до края на декември беше с медицинските,после сложихме едни като халкички.До сега не е имало проблеми.Махнах обицата,намазах с риванол и гентамицин.Какво друго мога да правя и кога да сложа пак обичка,че да не зарастне дупчицата?

# 603
  • София
Пухче, не мога с нищо да помогна, но пожелавам бързо да и мине на мадамата!  Hug

Мяуче! Немой така, редно е отсега да се разберем по някои основни въпроси! Ако ще го давам Максо за зет, а ти ще влизаш при младите по нощите да кърмиш булката, си запазвам правото да влизам и аз, за да затварям прозореца и да завивам младженеца!

# 604
благодаря момичета за топлото посрещане.....
има ли някое майче, чието бебче е с АБКМ?

# 605
ДВ
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА СТЕФАНИЯ И КАЛИНА
ЧЕСТИТА ПОСЛЕДНА МЕСЕЧИНКА НА ПРЕСЛАВА,МАТЕЙ И БОРЯНА
не съм ви прочела,сега влизам,после ще се включа пак
амели добре дошла
честито на мъжа на сашкова
ох свекитата ми е болна тема,колкото помагат толкова и пречат,........

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 21:16 от дими32

# 606
  • offshore & overseas
Мяуче! Немой така, редно е отсега да се разберем по някои основни въпроси! Ако ще го давам Максо за зет, а ти ще влизаш при младите по нощите да кърмиш булката, си запазвам правото да влизам и аз, за да затварям прозореца и да завивам младженеца!
hahaha Тихичко прицвилвам тука, че да не ме вземат за хептен изтрещяла.

Споко, за Люсил шсъ зимат други мЯрки по принцип, но... ако случайно нещо се издъним, дадено, ще се редуваме. Трябва и да спят на нощна лампа, да не би да вляза и да накърмя зетя, а ти пък да сбъркаш и да завиеш булката. Знаеш как е на тъмно, случват се грешки сЕкакви. Mr. Green Mr. Green

# 607
# 608
Танче и при мен нещатата с гърдите са същите  Rolling Eyes отидоха си безвъзвратно с кърмата  Crossing Arms Ама така като гледам повдигането не е чак  безобразно скъпо и може би един ден след като имам и второ дете(ако е рекъл Господ) да се прежаля да легна под ножа.Просто така не се чувствам много добре  Peace
Ел аз прясно мляко взимам Бор Чвор 3,6%,ако няма на Баба  Peace
Ради ама не се разроивай ,пробвай както казват момичета да поддържаш лактацията и след 5-7 дни продължавайте да се кърмите.Пък ако не стане живи и здрави както казва доня Любезна ,най-важно е Али да има здрава и спокойна мама. Hug Въпреки,че аз повече бих се доверила на лекарите,истината е че аптекарите нямат клинични наблюдения как се отразяват лекарствата, а и с сайта за съвемстимост м/у кърмене и лекарства Amoxicillin е даден с 0 риск за кърмачета  newsm78.Третия вариант е да потърсиш 3 -о мнение от лекар  Hug
Сега пък да се похваля,Яворчо е здрав,остава само хремата да пребориме,но и там нещата вървят на добре.И днес беше подстриган за пръв път  Crazy ,но нали е рус и сега изглежда плешив  hahaha

# 609
hahaha Тихичко прицвилвам тука, че да не ме вземат за хептен изтрещяла.

Споко, за Люсил шсъ зимат други мЯрки по принцип, но... ако случайно нещо се издъним, дадено, ще се редуваме. Трябва и да спят на нощна лампа, да не би да вляза и да накърмя зетя, а ти пък да сбъркаш и да завиеш булката. Знаеш как е на тъмно, случват се грешки сЕкакви. Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy rotfImao rotfImao rotfImao

# 610
 rotfImao rotfImbo е таз вечер ще спя и ще се смея.  Hug

# 611
  • София
 rotfImbo

Мерси за отговорите за млякото!

Много се редвам,че Яворчо е здрав и честита му прическа Simple Smile

крокодилке, радвам се, че се появи:)

# 612
Мики,Слънчи  Hug Hug Hug
Реших да сведа кърменето до минимум,само 1-2 пъти,но да си я кърмя...Моля се всичко да е наред и да не и се отрази кофти  PraynigЩе се старая да кърмя поне 4-5 часа след прием на АБ,а АБ-то реших да пия на 12 часа а не на 8

# 613
Aбе сигурно ще ме целите с каквото ви попадне, ама Ради - стига си цвилила бе жена! Почти една годинка кърмене, аз ако можех да кърмя Митко и на половината на това време щях да си ударя гъза в тавана. Сори пак че ще го напиша, но - време и е да я отбиваш. Да не откараш до първи клас, срамота е. Мяу, т'ва с Калината е за рев. Излагате се бе хора!
Тоя майтап, майтап, ама като гледам като нищо може и да стане, та хич не ми е смешно. Ей това е по-скоро:  Sick.
Пак казвам, никой да не се обижда, просто това е моето мнение и колкото повече демонстрира това кърмене на деца с пълен набор зъби дето се вика, толкова повече ме дразни, защото то не почива на никаква здрава логика, а по-скоро мързел ли, глезотия ли.. и аз не знам. Peace

# 614
мяу ника Laughing rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт