Отговори
# 120
Здравейте, мамчета!
Честито на всички именици от вчера и днес! Бъдете живи и здрави!
Честито и на всички месечинковци, да растът здрави и засмени!
Благодаря момичета за подкрепата за отношенията със свекървами, за съжаление моята живее точно на две крачки от нас и се възползва максимално от това!  ooooh!
Обръщането - само от гръб на една страна, като го сложа по корем рядко вдига глава, често само си лежи и като му кажа "Хайде вдигай главата" ми пуска една чаровна усмивка, като че ли ми казва - ти може да искаш много неща, ама ще си правя каквото ми харесва  Laughing иначе я държи стабилно.
Хваща , стиска и пъха в устата всичко, което му попадне. Най-обича да си пъха ръцете - досегашния му рекорд е да успее да пъхне едновременно показалеца, средния и безименния пръст и ожесточено да чеше венците, много го тормозят, а плюнки .... една кофа сигурно за деня мога да събера.
Къпеме се всеки ден, вече много му харесва и много се кефи, та няма как да му откажа това удоволствие.
Ради поздравления за училищните успехи, възхищавам се на всички учещи, аз реших, че няма да се справя и отложих магистратурата.
Легео  Joy
И още имаше ама забравих...
Лек и усмихнат ден ви пожелавам!

# 121
Това е моето ангелче!
http://www.vbox7.com/play:d8272037

Честито на всички именици от вчера и днес! Бъдете живи и здрави!

# 122
Ето ни и нас  Simple Smile
изчетох ви малко по диагонал , не успях всичко да прочета , но не ми остава време.
Честит имен ден Тони на патерица , да си жива и здрава и много да те слушкат малките принцеси и баткото   bouquet
Честит имен ден на всички носещи името Атанас

Габриел е много крив тия дни пак колики има. Реших да намалям дозата на еспуизана и пак го хванаха. Мами вие още давате ли капки за колики ?
Варненки днес има мъгла ако и утре е така май няма да има среща
Тини защо сменяш деавита свигантол? newsm78

# 123
Леле, изчитане нямате, тъкмо отделя малко време да почета и да пиша... и докато свърша с четенето ... няма време вече, затова сега ще попиша, пък после ще се връщам да чета... (ама че объркано стана  Embarassed )
За обръщането - и ние не се обръщаме още, забива едната петичка и се мъчи, но не преви пълен оборот. Обаче като и помогна много се смее.
За банята- къпем я всяка вечер, след къпаето я храня и я слагам да спи- искам да го изградя като ритуал за спане, затова и ще продължавам така да процедирам.
Май окончателно реших да захранвам март месец - при 5 навършени месеца. Спрях да и давам сокче и ще започна със зеленчуково пюре от картоф (аз самата обожавам картофи). Не ме е страх от захранването, очаквам го с нетърпение и се моля да е ящно дете...
За хващането на предмети - хитрушата, първият предмет, който хвана беше сурвакницата на Нова година... до тогава - каквото и да и пъхах в ръцете не хващаше и навръх НГ тя сграбчи сурвачката и осурвака всички баби и дядовци...  hahaha Знае детето от малко как се изкарват парички  smile3534
Да ви се оплача - моята бонбона хич не се радва на активната гимнастика... а аз с толкова желяние и я купих... и мъж ми сега само мрънка - що ти беше да я взимаш, детето не си играе там и т.н.
И още нещо да се оплача- много ми се работи... Има ли други като мен? От един месец се върнах на работа и ми е толкова хубаво. Е, съвестно ми е, че не се занимавам достатъчно с бебка, но така ми се работи... Сбъркана ли съм?!  newsm78

И ето и от нас малко снимки- да се покажем  smile3534 ... http://www.album.bg/sem.rukanovi/

# 124
Днес моето голямо момче Алекс навършва 14год    newsm59

Да почерпя макар и виртуално за негово здраве Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 125
b]Тини [/b] защо сменяш деавита свигантол? newsm78

ами Вигантола е по-добрият вариант, защото е 4ист вит. Д.

Бройте ме за срещата, мн ясно

Ние из4езваме навън

Дайла -4естит ти рожденник

# 126
Даила, да и жив и здрав рожденника! И много да те слуша  bouquet

Давам още капки п/в колики, ама за какво и аз не знам... като ги изпие - мълчи 15 мин. и пак същото.

Чакам да стане към 13 и ние да излизаме. А и да се вдигне още малко мъглата. Абе, защо в тоя Люлин такава мъгла... Crossing Arms

# 127
Цвети аз капки за колики не давам, защото няма колики вече  Peace

Каква мъгла бе хора, тук във Възраждане такова хубаво слънце пече....лелеее...май ще се разхождам тук, в квартала Simple Smile

# 128
Абе, защо в тоя Люлин такава мъгла... Crossing Arms

За да се губят елементарните частици в нея.  Joy

Легеоhahaha

# 129
  • Варна
Цитат
Мила си откри гласаи от вчера вика като чобанин   Аааа, оооо, ееее, ей такива едни. Сутринта от 7 ми се е развикала и се хили като тиква в леглото  
Бобченка твоите постове много ме разсмиват Laughing Laughing
m9m9 -сладур Heart Eyes Heart Eyes

Ние се върнахме от консултация,Павел качил 1100 гр и пораснал с 2 см -сега сме 6300 и 60 см Heart Eyes Heart Eyes.Обаче не ни сложиха ваксини-нямало Thinking,дано  за  следващата консултация да имат.Оказа се че сме със зачервено гърло,ама нищо не ни изписаха Thinking

Павел се обръща от гръбче на една страна ,като се опитва да се обърне и по корем ,много е смешен в този момент ,пъшка ли пъшка  Laughing Laughing
Другото ,което се опитва да се надига да става,все едно ще прави коремни пресове #Crazyмного му е рано ,ама е упорит,не спира с опитите..
Ние се къпим през ден ,два по 5-10 минутки  Simple Smile

daila777 да ти жив и здрав рожденика!!
Честит имен ден на всички именници!!

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 12:24 от Velina_p

# 130
  • София
Абе, защо в тоя Люлин такава мъгла... Crossing Arms

За да се губят елементарните частици в нея.  Joy

hahaha hahaha hahaha

# 131
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Хайде и аз по въпросите:

За обръщането - обръща се само от гръб на една страна, но то е несъзнателно, рано е още.
За хващането - има една играчка за количка, която хваща и бута в устата успешно, най-много на вкус му харесва дупето на слона, та му викам, че е слонояд! Играчките от въртележката и гимнастиката се опитва да хване, до за сега е стигнал само до усиленото им гледане и млатене.
За банята действам като бобчето. Георги беше с дерматит, а и аз съм имала такива проблеми, та и на двамата ни бяха забранили банята всеки ден. Като започне да се цапа, тогава ще започна да го къпя всяка вечер.
За проходилката аз съм против. Георги сложих в проходилка почти съвсем проходил за да не може да пипа (къси му бяха ръцете и стигаше само масичката). Той проходи много рано, на 10м и 2-3 дни, колкото и да не ми се искаше на мен.
За бънджито -  на нас ни дадоха едно, но мисля да го пробвам в него чак след 6-7 месец.

Ъъъъъ, не се сещам друго за сега.

Бърдииии, колежка си на брат ми, той им светеше на новините в про бг, за сега и той е в бтв.  Laughing

Дайла, да ти е живо и здраво момчето и по-лек пубертет да кара!   bouquet

# 132
Привет и честито на имениците от днес!

за къпането - не къпя всяка вечер(срам не срам, защото баткото под час се къпеше и беше като предвестник на съня Simple Smile а и честно казано когато съм сама просто не стига времето вечер за всичко. но пък сега така или инъче все повече се пише, че не е по-добре да се къпе бебето всеки ден, та се оправдавам с това. иначе чистя гупка и ръчички и дупе. Баткото и сега се къпе всяка вечер. Не ляга без да се е къпал!
забелязах, че и Ния иска да гледа, та я повдигам малко в количката. мисля че наколона е около 30градуса, но става въпрос за минути. Мисля си, че бебетата сами си показват от какво имат нужда.

Ноел, Ния хваща, но ако й набутам нещо в ръката, случвало се е и да се загледа като го хване и да го налапа. Но съзнателно - не хваща и рядко посяга. За ошите си мисля, че са й същите
Бубка, браво за обръшането! Започва се! Simple Smile ти успокои ли се за възелчетата, пита ли лекар?
аз пък като бях в софия се нагласях да кърмя за Стъклен дом! И сега го чакам, нали си пуснахме бг телевизор та поне д аима файда някаква  Joy
Бърди, и аз бях фенка на това семейство с 8деца, докато не се разделиха. сега не ги знам на какъв хал са Simple Smile
искренно се надявам да иа пак Стъклен дом, зарибих се нешо Simple Smile
Весела, направо е първенец Богдан Wink
легео   Joy

Браво Ради, отличничка си ни ти! Аз пък се записах на курс по хомеопатия ама едва ми стига времето да попрочитам след лекциите...
daila да ти жив и здрав рожденика

Множко стана, ама и много пишете и вие бре  Hug

# 133
Здравейте:) Тъкмо се върнахме от консултация малката този път е качила само 400гр. и сме скромните 4.900,но за сметка на това пък е пораснала 4см и е 58см ( манекенски мерки хихихихихи). Каза ми ако искам да започвам със сокчета и по нататък с пюрета или да кърмя само. Биха ни само пентаксима,защото другата ваксина е нямали и ще е бие следващият път ако има. За обръщането - не се обръща на никъде , но за сметка на това обича да седи по корем и да си вири главата и да гледа.....и иска да се изправя и се вдига на крака и на глава във въздуха,вече е опасна за оставяне. Днес времето е чудесно и се запътваме на разходка. Хубав ден! Hug

# 134
Maris,не сме ходили на лекар.Успокоих се че не сме само ние,а има и други бебчета.И понеже педиатърката каза че след 6я месец ще се оправят нещата,решихме да изчакаме.А за обръщането...ей сега я пробвах малката...Казах й ЕЛА мамо,леко я подбутнах по гръбчето да помогна да се завърти,тя не разбира точно какво значи ЕЛА,но се ухили и се занабира с крачета да се катурне настрани...Сега агука в ръцете ми докато пиша...Вашите бебчета казват ли нещо повече от агу,аууу,ъъъ... newsm78 Моето от няколко дена е на инга,ънга  Laughing
kat88,малката е 5150,близо до вашите мерки Peace,не се притеснявай,ще си наваксат Wink

Общи условия

Активация на акаунт