От кой мобилен оператор сте доволни?

• 111 357
  • 918
  •   2
Отговори
# 210
...кротичко ги попитах дали има възможност за повече минути към други оператори. Не спорех за цената на абонамента и видовете минути за разговор. Кифлата в офиса се държа надменно, нямало как да ми дадат индивидуално предложение...
Дали надменно или лигаво,все е безполезно.
Преди време сключих договор за план за дъщеря ми,който впоследствие се оказа неизгоден,тъй като не можахме да купим Блекбъри и нямаше как да използва предимствата му.Помолих Мтел да сменим този план с друг на същата или дори по-скъпа цена,но да е ползваем-отказаха.2 години плащах за нещо,което не потребявам и отгоре.
Плащам група,за съжаление единият човек почина.Отново молба да закрият номера предсрочно,като някой в групата да мине на по-скъп план.Искаха ми смъртен акт,дадох и зачаках.Никакъв отговор,годината си изтече и чак тогава спряха да таксуват ненужния номер.
Това е супер просташко отношение към клиент,който е само при тях от самото начало и никога не е закъснявал със сметките или създавал "неприятности" извън тези две молби.

Хора сме,всичко се случва-и човек да почине,и доходите ти да се променят,-нормално е и план да може да се промени.
А за боб разбрах,че ще пускат някакви изгодни планове до Коледа,дано е вярно.Ще ги следя.

# 211
М-тел ги осъдих преди няколко години...редовно ми надписваха сметката!!!

За колко и КАК си ги осъдила ?!?!?!

# 212
Това е доста интересно, защото до сега не бях чувала някой да е осъдил МТЕЛ или, който и да е мобилен оператор....всички се заканват, а после казват, че в съда нямат шанс ... newsm78

# 213
извинявам се малко изместихме темата, но ме интересува, за да се избегнат тези "неустойки" при преминаване към др оператор може ли да се процедира така-> минавам на прима и полсе пренос на номер?

# 214
  • Ямбол
От предплатена не може да се пренася, ако не се лъжа.

# 215
На Глобул съм от самото им създаване и никога не съм имала проблем с тях. Вчера ходих до офиса да поискам план с повече безплатни минути към други оператори / в момента ползвам 100/. Това, което ми предложиха е за 12,90 150 минути. Повече нямат. Мисля да си прехвърля номера къв Виваком - там за 15 лв. има 600 към други оператори и 600 към фиксирани. Само и единствено заради това - иначе Глобул са си добри, но нямат такова разнообразие от продукти.

# 216
  • Някъде на път....
.... Мисля да си прехвърля номера къв Виваком - там за 15 лв. има 600 към други оператори и 600 към фиксирани. ....
Кой план на Виваком е това?

# 217
Beba2, погледни плановете им Universe i Web&Talk. Те са с безплатни минути към всички оператори и има планове с повече минути.Доколкото знам, на по -висока тарифа може да преминеш по всяко време, но на по ниска едва когато изтече срокът ан договора!

# 218
.... Мисля да си прехвърля номера къв Виваком - там за 15 лв. има 600 към други оператори и 600 към фиксирани. ....
Кой план на Виваком е това?
Този, който рекламират в момента. Не знам как се казва, но да не те заблудя 600 мин към мобилни оператори са разпределени 480 Виваком и 120 за другите 2. Но мен ме устройва.

# 219
  • Някъде на път....
......Този, който рекламират в момента. Не знам как се казва, но да не те заблудя 600 мин към мобилни оператори са разпределени 480 Виваком и 120 за другите 2. Но мен ме устройва....
А за колко лева е това?

# 220
охх, работата ми ме среща с гадостите дето ги вършат и трите оператора, не знам кой е най-добър честно казано, но от целия ми опит и статистически данни които съм виждала - Мтел е най-лошия - и като обслужване и като цени, т.е. най-скъп.
аз пък имах ядове с виваком.....
абе общо взето правят каквото си искат с потребителите и така яко ги изнудват, че направо ми иде да ги удуша всичките  #Cussing out

# 221
......Този, който рекламират в момента. Не знам как се казва, но да не те заблудя 600 мин към мобилни оператори са разпределени 480 Виваком и 120 за другите 2. Но мен ме устройва....
А за колко лева е това?
15 лв.

# 222
Абе, всички са еднакво зле...не може само да се псува, обаче, наистина е добре да се върши нещо по въпроса !

# 223
И всъщност нали темата се казва "от кои мобилни оператори сме доволни", а ние тук говорим само от кои не сме доволни Grinning

# 224
Е, хората нямат ли право да коментират тук и проблемите си свързани с мобилните оператори не само добрите страни ?

Общи условия

Активация на акаунт