Изчакайте последните момичета да гушнат своите ЯНУАРСКИ мъничета! - Тема 29

• 28 940
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  food010 Добро утро!И ние сме две в едно!Аз след малко отивам на ехограф (и аз се надявам да е последен).
После ще кажа как се развиват нещата! Simple Smile

# 91
Здравейте. Искам да благодаря на всички за поздравите за нашата сладурка. Имам питане към вече родилите мами. Възможно и е бебе на 7-8 дни да е с колики? Цяла нощ свива крачета към коремчето и се успокоява като е на гърда. Чудя се гладна ли е? Колики ли са? Дайте съвет.През деня еспокойна, но вечерта........ Колко суче като количество едно новородено бебе на нейните дни?

# 92
Ку-ку, честито на всички мами от последните дни  bouquet Аз вече имам чувството, че ще откарам до февруари ..

# 93
ALTEA, Anabella, Shamsina, Borianna, Brilliantine, Chopi, mamita_81, Полинезия, Бианка, Дейзи, teodolinka, Снуки и Нощни ЧЕСТИТИ ВИ РОЖБИЧКИ!!!! Бъдете живи и здрави!!!   bouquet

careener, страхотен разказ, радвам се, че раждането ти е минало така добре  Wink Името на малката принцеса е едно от любимите ми и много значещо за мен, аз обаче като Агентчето не можах да се преборя за него  Confused А Кате-пате, както всички бебочета от албумчето ни, е много сладко малко човече Heart Eyes  Hug

Хайде, мамчета 2в1, стягайте се за родилното, че то от януари малко остава  Wink  Стискам ви палчета, милички, леко раждане  Hug

# 94
  • Русе
Привет и от мен  Party  Нощни - благодаря за закуската   bouquet

Относно мазилата за гъбички аз ползвах скоро за карака си Микодермин  Peace ( според мъжо се маже 2 пъти седмично - аз след 3 намазвания нямам оплаквания вече )

# 95
Момичета,да ви се пооплача малко! Хич не вярвам на такива неща,ама май ни урочасаха  Tired Малката от вчера през нощта е адски неспокойна, реве, но нито свива коленца, нито пъшка, нито каквито и да са признаци за колики! Не се успокоява дори когато я гушна  Cry Както спи и изведнъж започва да пищи и да плаче Tired Днес баба й гаси някакви клечки във вода и й изми лицето и резултатът - от 3 часа Влади слава богу спинка! Не знам да вярвам ли , да не вярвам ли,ама така не е пищяло детенцето до сега. Много ми стана мъчно и плаках даже и аз наобяд с нея! А преди малко и нашия тати замина пак за Пловдив и ми е още по-криво  Cry
Бубе, що не вържеш на детето едно червено конче и аз не вярвам на уроки и др. ама съм й вързала  Mr. Green

# 96
Добър ден.
И аз още съм тук 2 в 1. Tired

# 97
Благодаря ви за отговорите за хъркащото носле   bouquet
Взех физиологичен разтвор ,че до нас нямаше от този Риномер ,но и него ще потърся .Чистя и с клечка за уши когато има някое засъхнало сополче да се вижда.Мисля да си купя и тази помпичка ,че така и не съм си взела .
И ние сме с колики предимно късния следобед, давам инфакол при започване на коликите по съвет н алекарката ,но ми казаха ,че предизвиквал запек и по-добре колийф да взема.Без кръст и гръб съм останала вече ,боли си ме и това е .Но то сега се почва Simple Smile
За болящите зърна ми помогна на мен лансинох след всяко кърмене и мазане с кърма .
За втвърдили се и болезнени гърди ми помогнаха компресите с реванол.Намокрям памук така че да е влажен ,слагам го на местото ,отгоре найлонче и сутиена да го държи .Найлончето да е малко по-големичко за да не ви се нацапа сутиена ,че после няма измиване.Така си спях с компреса ,докато кърмя го махам и после пак го слагам .Отделно топлите душове .
Бебка се събуди ,до после

# 98
Здравейте и от мен! Все още 2 в 1!  Hug

мама зайка, явно някой ме е добавил, защото аз все още не мога да отворя линка. Благодаря!   bouquet

За гъбички на краката помага и киснене в разтворен калиев перманганат!  Peace Много добре подсушава средата, в която гъбите са щастливи иначе...  Mr. Green

Имам да ви питам 2 неща! За едното се извинявам, че се връщам към обсъждан въпрос, но какво става, когато 45-дневния болничен изтече, а още не сме влезли да раждаме??  newsm78

А другото ми питане е към опитните мами, които дават АМ. От една приятелка чух, че на момиченце на около 1-2 годинки ще му бъде правена операция на ВСИЧКИ зъбчета в устата, с пълна упойка, защото растат развалени и ако не се оправят, ще развалят и постоянните после...  Sad Детската зъболекарка казала, че това се е получило, защото майка му му давала АМ през нощта, а не трябвало...  newsm78
Вярно ли е това и каква точно е причината според вас?
Много ме наплаши тази новина.... Пълна упойка и 2 операции по 1200лв. всяка...  ooooh!

# 99
От вчера се опитвам да се впиша...
Запис и поздравления на всички нови мами! Да гушкате здрави, послушни, силни и красиви бебчета! Heart Eyes

И специално браво на Нощни очи за куража и решителността! Да ти е жив и здрав Искрен!  Heart Eyes

МииМаа,   bouquet

# 100
Бира с таратор За болничният питах моята ЖК и казаха в деня на термина ще ми дадат друг болничен 14 дневен не знам точно какво ще пише вътре  Mr. Green

Ух а това за бебенцето много гадно! Предполагам е частен случай, понеже едно моя приятелка от самото начало дава АМ на малката понеже не и тръгна кърмата  Confused

# 101
Отчет 2 in 1 и от мен!

И аз утре съм на запис на тонове, предполагам и се надявам да са последните  Praynig Не знам вие как сте, момичета, ама аз съм яко изнервена от телефонен/скайп/фейсбук тероризъм.... не знам защо всички се чувстват задължени да питат какво става и защо още няма бебе  ooooh!
 Да родя, живот и здраве, и никога вече няма да питам някоя бременна приятелка какво става   Stop

# 102
  • В две тъмни очички
bebo79, напълно е възможно да са колики! Те се проявяват най-вече вечер! Щом се свива си е направо показно това,което се случва! Давай чайчета и това е! Чакаш да мине  Peace

Jorjianaaa, точно се чудех дали да слагам червено конче или гривничка със сини очета! АМа днес ще го измъдря и ще й сложа нещо  Hug

Нощни очи
, добре дошла отново!!!

petience
, това ми беше най-големия тормоз! С тея 7 дни преносване дето направих .....  Close направо ме побъркаха. А терора започна още в началото на 9-я

# 103
леле, не стига че едвам намирам време да попиша, а след цял роман всичтко се изтри...  Sick

НОЩНИ, СНУКИ, ТЕОДОЛИНКА, ПОЛИНЕЗИЯ  Hug Hug, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕНЦАТА

Careener еха и ти се появи, ама и на теб не ти остава явно време за нета, как е малката красавица  Laughing
kakche как сте вие, още плачите ли много? аз сега съм сама отгоре на всичко и направо се видях в чудо Crazy
Гъбке виаждам че и ти се появи, как мина раждането, незнам дали ми видя поста, но с теб се разминахме след секциото ти, ама не посмях да се обадя.
tuty може да съм пропуснала, ама вие как сте, справихте ли се с кърменето?

# 104
  • Пловдив
Честити бебоци, момичета!! Да са ви живи и здрави и да се правите щастливи взаимно!!!

Бира с тараторче, това според мен е случайно и няма връзка с храненето. Не се притеснявай излишно! Peace
sanima, за хъркащото носле пръскаме на Габи Тетрисал (натриев хлорид нещо си)

Поздрави на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт