Изчакайте последните момичета да гушнат своите ЯНУАРСКИ мъничета! - Тема 29

• 28 963
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Аз пия цитросепт, за имунитет, никъде не пише , че не може. Ако някой знае,че противопказно за кърмачи, кажете, плс.

Рая се изака днес. олекна ми.

# 466
И Рая спи. Simple Smile

Ползвам Памперс номер 2.Доволна съм, не пропускат.

# 467
  • ул. "Мечтание"
Мъж ми се прибра!  Mr. Green

Ама аз и ги строих господата малко преди това и сега двамата спят като буби.  Joy
Кеф!

# 468
Привет мамита,

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ НИ МАЙЧЕТА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ.

Борянче радвам се, че краят е хубав  Hug , измъчили сте се и ти и малкия Юли, но важното е, че сте добре

Мамита, абе аз вече се побърках, Ема ако не яде, само плаче, направо  #Crazy влязох в някъв филм, добре че майка е тук иначе, незнам- подхвърляме я от ръце на ръце, няма начин да си спи в нейното легло.
Знам че сте обсъждали БиоГая ама немога да изчета всичко, може ли с една дума да кажете дали ми я препоръчвате, сега взимаме инфакол, ама никва файда

# 469
  • София
Привет от мен!
Ние сме си вече в къщи.Само се записвам да следя и се връщам назад да видя какво съм изпуснала, а след това ще разкажа за нашето раждане.

# 470
Елена, и Кали не прави такива големи паузи през ноща, буди се на 2,5-3часа.
За памперсите- ползвам белите на Памперс и съм доволна.
Инка, аз от вчера давам Биогая на Кали, досега пробвах чай от копър на Хип, Лефакс, Еспумизан. Не знам дали е от това, че заместих едното нощно хранене с АМ и Кали вече е нахранена само не ме линчувайте  Grinning , или вече се усеща ефекта на илачите, но нощес Кали се събужда само да хапне и пак заспиваше.

# 471
  • Бургас
Здравейте,момичета,ние вчера се прибрахме вкъщи,задържаха ни малко повече,защото малкия беше на антибиотици(заради "калните" ми води),но вече сме ОК,свикваме още един с друг newsm03
Друг път ще разкажа за раждането,че още не съм влязла в ритъм.......

# 472
Аз давах само един ден Биогайя и Дара се посра. EmbarassedЛичната каза да минем на Еспумизан Л при нужда,купихме го,но още не съм давала от него.
Памперси ползвам на Памперс/белия пакет/,пропускат,но рядко.Имам и 1 пакет Либеро,но още не съм слагала от тях.
Пера със Сано Максима-течен.Доволна съм много.
Айде,лека от нас!

# 473
.....Бира и аз бях така със затишието,какво ли не правих и не и не,но на 4-я ден от преносването се заПОЧНА.Споко няма да чакаш още дълго. Grinning[/color]

Чудя се дали да ида до болницата тази вечер или да изчакам?  Confused Как да разбера дали бебо е добре, иначе?! Съвети?  Rolling Eyes

# 474
  • Русе
.....Бира и аз бях така със затишието,какво ли не правих и не и не,но на 4-я ден от преносването се заПОЧНА.Споко няма да чакаш още дълго. Grinning[/color]

Чудя се дали да ида до болницата тази вечер или да изчакам?  Confused Как да разбера дали бебо е добре, иначе?! Съвети?  Rolling Eyes

Ако нямаш никакви признаци - къде да вървиш? Все си мисля, че ще те върнат.

Аз днес пък полудях по едно време - след като чистих, мих и трих реших, че Йоан много ми липсва вече. Ами то като се чудя по цял ден какво да правя - поне той да ми пречи ми трябва. Та бременния ми мозък накара татко му да ме закара до село да си го взема. След 2 часа престой там обаче в гушкане и целуване - детето само реши да остане още при баба и дядо  Rolling Eyes . Хем ми е мъчно, хем гледам да ни е по-спокойно. Баща му по принцип не го иска тук, защото ако съм тръгнела да раждам през ноща какво сме щели да го правим / да не го будим и разнасяме по студовете /  newsm78  Та така, поне си видях мишлето и сега ми е малко по-спокойно, а и съвестта ми не е толкова гузна, колкото беше днес преди да отида.  Blush

# 475

Ако нямаш никакви признаци - къде да вървиш? Все си мисля, че ще те върнат.

Еми да, ще ме върнат... Но поне няма ли да ме прегледат??  Rolling Eyes

# 476
 биричке, ако се чувстваш добре, не се шашкай излишно, кога си на някакъв преглед?

# 477
биричке, ако се чувстваш добре, не се шашкай излишно, кога си на някакъв преглед?

Не съм. Вчера минах през моя АГ да го питам какво става с изтеклия болничен и времето до раждането и той ми каза да ида в болницата, в която ще раждам, за да ме прегледат... Знае, че нямам болезнени контракции, нито паднали тапи, нито други признаци за раждане..

# 478
е имаш повод тогава, но не се стресирай, всичко е наред

# 479
е имаш повод тогава, но не се стресирай, всичко е наред

Ай, тръгнах!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт