Изчакайте последните момичета да гушнат своите ЯНУАРСКИ мъничета! - Тема 29

• 28 951
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
въх спри са Simple Smile иди утре, ако идиш сега ще те върнат 100%

# 481
  • София
Мацки, как да направя режим на моето зверче   newsm78
Не мога да я докарам да е будна до към 8-9 вечерта и за къпането все я будим и настава страшен рев, горкичкото  Sad
А днес просто беше пълен зверилник в нас, от 10 ч. сутринта не спря да се дере и се кротваше единствено ако я взема на ръце, в резултат на което в момента съм с лека мускулна треска  Crazy
Преди малко заспа най-после в нейното си легло, да видим до кога...
Вашите бебоци плачат ли много, моята чак почервенява от зор  Tired

# 482
  • София
е имаш повод тогава, но не се стресирай, всичко е наред

Ай, тръгнах!  Wink

Нека иде, поне един запис на тонове ще й пуснат да се поуспокои. Аз ходя през ден  Peace

# 483
  • ул. "Мечтание"
Полинезия, Теодолинка, добре завърнали се!  Hug

Бире  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аз най-сетне съм със свястна помпа за кърма!  newsm44 За отрицателно време дръпнах 90 мл кърмица.  Crazy Отдъхнах си.

Мадлен, защо я будиш специално за къпането?  newsm78 Изчакайте да си се събуди и тогава я къпете. Според мен е рано да се пробваш за режим. Ако толкова често иска на ръце - вземи си слинг или кенгуру. Може да се пробваш и да я повиваш. Ама не с цел да стягаш краката, а просто краката и ръцете ѝ да са прибрани към тялото и да не шава много. На Искрен много му харесва да спи така.

Ето как се прави:

# 484
  • София
Мадлен, защо я будиш специално за къпането?
Защото заспива към 18-19 и после се буди към 1 само за храна, а по това време нито на мен нито на баща и ни е до къпане  Grinning
За слинга още в събота ще се оборудвам, благодаря  Hug
М-у другото в болницата всички бебета бяха повити по подобен начин, ще взема да пробвам, може да има ефект  Peace

# 485
  • Пазарджик
И аз я повивам с една пелена за през нощта,не си мята ръцете ,не се стряска.

Бубе пудрата помогна малко,но понеже е вече посечена трябваше и с нещо друго да си помогнем.Взех крема за подсичане на Мустела и мисля ,че има добър ефект.

Бира не се притеснявай излишно,бебо нали мърда?Но ако ще се успокоиш по добре иди на преглед сега.С теб сме  Praynig

# 486
Биричке , аз ходих днес и за утре ми насрочиха запис на тонове и евнтуално да видим колко дни ще  ни отпуснат  Laughing

# 487
  • ул. "Мечтание"
Защото заспива към 18-19 и после се буди към 1 само за храна, а по това време нито на мен нито на баща и ни е до къпане  Grinning

Тогава я къпете към 18-19 часа. Simple Smile Или в друг час, когато е будна.  Peace Не е казано, че непременно вечер трябва да се къпе бебето.

# 488
Момичета и консултанти от la leche liga (дано се пише така) незнам какво да правя, дадоха ми детето вчера и започнахме да се кърмим, но то свикнало с повече храна, а аз нямам толкова кърма първия ден разбира се и първо кърмене после дохранване, така няколко хранения вчера, едно днес и край детето вече го мързи явно да смуче и иска само шише, засмуква веднъж-два пъти и заспива или плюе или се лигави, не искам да го допускам това. КАКВО ДА ПРАВЯ СЕГА?
Моля ви, кажете сега не е яла нищо от 19:00, сега като мрънка я слагам на гърдата, не иска, връщам я в леглото, но скоро ще започне рев, чувствам се ужасно безсилна, как да постъпя? Да продължа да дохранвам и после в къщи дали ще стане там да ревем да не е в болницата?

# 489
Аз питах ама никой не ми отговори, за какво се дава вит. Д? Особено на зимните бебета
Jorjianaaa, витамин Д се дава като профилактика на рахита. Статистиката казва, че зимните бебета, както и по-едрите, и тези, които бързо наддават, са по-силно застрашени. Отдават го на по-малкото на брой слънчеви дни.
Всъщност, може да видиш тук:
http://www.biberonbg.com/info/vitamind.htm

Vall_t, Мама 3айка, честити ви синчета-момчета! Да са здрави, силни и усмихнати!

P.S. Благодаря ти, Lady Guga, доставя ми удоволствие!

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 22:30 от Az i ti

# 490
  • Сливен
ДНЕС НА 27.01.2011Г СЕ РОДИ ЕМИЛИЯ В 15:50, 2980 Г, 51 СМ Hug Hug Hug
Родих нормално, имам 3 шева. Бях приета на 26 в 11 часа вечерта със спукан мехур. После ще разказвам, че малката е при мен и мрънка

# 491
Ей ме на - върната  Mr. Green
Но поне ме бръкнаха и запис на тоновете ми пуснаха. Бебсън е добре, тоновете - чудни. Разкритие - йок!  Crossing Arms Шийка - цяла!  Rolling Eyes
Нищо, което да предвещава раждане.  Twisted Evil
Докторът каза да ида пак на запис на тонове в събота и после в неделя, и ако дотогава не родя, в понеделник да ме приемат в патологична бременност да си полежа при тях на топличко...  Tired

Язък ми за залога тази вечер...  hahaha

Благодаря на всички за стиснатите палчета!  Hug Аз си сипвам една бира и сядам пред тв-то!  Crazy

# 492
Родих нормално, имам 3 шева. Бях приета на 26 в 11 часа вечерта със спукан мехур. После ще разказвам, че малката е при мен и мрънка
Виолини, честито. Много, много здраве на малката Емилия.

Язък ми за залога тази вечер...  hahaha

Признай си, че затова отиде  Mr. Green

Ето и Виолини и мама Зайка отпаднаха, малко оставаме в надпреварата  Flutter

# 493
  • София

Честито !!! Да ти е жива и здрава   bouquet  bouquet  bouquet

Ей ме на - върната  Mr. Green
Но поне ме бръкнаха и запис на тоновете ми пуснаха. Бебсън е добре, тоновете - чудни. Разкритие - йок!  Crossing Arms Шийка - цяла!  Rolling Eyes
Нищо, което да предвещава раждане.  Twisted Evil
Докторът каза да ида пак на запис на тонове в събота и после в неделя, и ако дотогава не родя, в понеделник да ме приемат в патологична бременност да си полежа при тях на топличко...  Tired

Язък ми за залога тази вечер...  hahaha

Благодаря на всички за стиснатите палчета!  Hug Аз си сипвам една бира и сядам пред тв-то!  Crazy

Поне са ти пуснали тонове, да се поуспокоиш  Peace

Колко останахме бременни още? Ужас направо имам чувството, че завинаги бременни ще си останем вече  Joy

# 494
violini, честита да ти е сладката Емилия! Много радост и гордост да ви носи!

kakche, честита месечинка на Виктор! Силен и щастлив да расте! (още сме 27.  Wink)
Ето ти линк към старо описание, което бях правила за публикуване на снимки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=552314.msg17363748#msg17363748

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 01:09 от Az i ti

Общи условия

Активация на акаунт