как кръстихте синчето си

• 6 918
  • 139
  •   1
Отговори
# 120
  • на кой му пука, майна
Иван. И да си кажа, като го родих и като го видях, той на Иван си приличаше  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 121
нашият син се казва БОРИС - прекрасно българско име.
Имен ден - 2 май.

# 122
БОЯН! Името идва още от прабългарите и означава "богат". По-късно славяните са му дали и пожелателен смисъл - да се боят от него болестите, бедите и враговете.

Аз до последно чаках момиче и мислихме името след като бях родила - записах го чак на следващия ден, защото се чудехме как да го кръстим.
Харесвам си името на детето - българско е, не е дълго да се чудиш как да се обърнеш към него, има си имен ден на хубав празник - Богоявление,... Другото мъжко име, което харесвам е Калоян.

# 123
  • out of space
Юлиян- защото е любимото ми мъжко име..ако някой ме пита защо- ами не знам...

# 124
  • с/у ОколоМръсТното

Много се чудих и аз за това име...  Rolling Eyes
Всякакви варианти спрягах: Андре, Анди, Андрея, Андреас и т.н...
Страшно благозвучно име е Grinning

В крайна сметка избрах друго, но пак библейско (и интернационално) име Wink

# 125
Ако аз имах момче,бих го кръстила Момчил,много ми харесва ! smile3503

И на мен много ми харесва и точно така кръстих сина ми! Simple Smile

# 126
Кръстихме го Кристиан-Николай:)
Кристиан защото смятам, че ми е дар от Бог и Николай на свекър ми, а и защото е име на светец, който да го пази.
След като отидохме да го записваме им се стори странно и се консултираха с тези в общината. Както и да е - "разрешиха ни" Confused След това се оказа, че на българите все още им е трудно да приемат нещо по-различно от общоприетото и гледат странно и опулено Shocked
Аз пък се радвам, че е нещо, което се отличава и запомня:) А вие??? Laughing

# 127
Моят син е Георги - ама и двамата дядовци така се казват, та и той си дойде с името  Mr. Green

# 128
  • България
Теодор

# 129
Мили мами, бъдещи и настоящи, дайте съвет за име на момче. Мисля, че изчетох поне 5,6 сайта за имена и не успях да намеря име, което хем да ми харесва, хем да е българско, хем да символизира нещо и естествено да не е смешно.

темата още се влачи Simple Smile))
Да ти е жив и здрав синът - чудесно име си му избрала! Да е силен и хубав като св. Георги!

# 130
П.п. чак сега видях, че се родила преди месец   Embarassed

# 131
Станислав е моят - на баба си Станка.
Беше подбран такъв вариант, че ако е момиче-само едно А да се добави.

# 132
Запалихте ме по две имена Виктор и Валери ,за което ви благодаря .  bouquet

# 133
Моят син се казва Антонио. Не зная какво означава, нито е кръстен на някого, просто името ни харесва. А се роди на Св. Петка в петък.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт