Фотография - 57

• 32 104
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
маманаМалена, Честит празник! Нека музата никога не те напуска!

Пумпал разбираш колко трудно е да се направи такава снимка на открито тук...или трябва доста да се постараеш с намиране на някакво подобно място...

А аз искам да знам как Дени и Пумпал постигат тази вълшебна светлина? Кадрите им са окъпани в светлина, направо струи....
А пък по студийните снимки муцуна мога само да въздишам. Светлината е съвършена!

бингъл, благодаря за отговора. Ще потърся d700 vs d7000 статии.

Кадри от днес

# 151
  • София
Малена, жива и здрава да си  Grinning Много радост и красота около теб да има  Grinning
Фрий, честито  Grinning Снимката е приказна Grinning

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 21:12 от tchara

# 152
Фелисидад, и аз искам да видя още снимки.
Я кажи нещо за тоя обектив, понежемъжа ми иска да купува точно нещо такова широко. Предполагам не си снимала макро, да можеш да ми кажеш как му е бокето? (то ти интериор си снимала, едва ли ти е било до боке  Laughing Laughing)

Едно въпросче, търсих екшън за нисък ключ, но нещо не можах да намеря, някой дали може да ми помогне?

Ох, аз нещо изперквам. Сега ще съм сама за два дни ... обещавам никакви разголени селфове  Joy Joy Joy
Сигурно вече ви омръзнах с моя бонбон, нещо напоследък много взех да го снимам, ще взема да се спра ...
На който му се гледа Simple Smile

My little feet by tracy_tomsickova, on Flickr

# 153
 bouquet Честит празник на Биляна /ако ми позволи да се обърна така към нея/ , много здраве, безкрайни моменти на щастие и с лекота да постигаш всичко, с което се захванеш. Наздраве

# 154
Трейси, в  Ник Софтуер има   нещо като нисък ключ, не е баш, ама  наподобява, даже така е  кръстено.

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 17:04 от Jaly

# 155
  • Варна
Честит Рожден ден и от мен на Биляна. Каквито са и цветни снимките, такъв да и е цветен и живота.   bouquet

Честита първа страничка и на Фри. Hug

И аз сигурно ще досадя с моя котарак, но той ми е удобен на прицел.  Wink

Alf by Sisil_vn, on Flickr

# 156
La Fée, аз ли? големи прозорци и рефлектори;) намирам че снега много помага също за по добра светлина Crazy

на Пумпал съм и върл фен! Пумпал ти къде си в Калифорния? Много цветно и красиво!

# 157
Момичета, благодаря ви за вниманието и пожеланията!!!! Hug Hug

# 158
ЧРД със закъснение и от мен! Malenna, бъди все такава! Ти си една знакова фигура, която прави арт пространството в Бг по-шарено и по-отворено към света!

Между другото, като споменахте за дами от този подфорум, които са ви инспирирали да започнете да се занимавате с фотография, мен така ме запали една снимка на amber. Имаше една тема в "нашите деца"- "да покажем усмивките на децата ни (или очите, не помня)), та там разглеждах снимки и стигнах до една много различна снимка, много красива и поетична, глеедах, глеедах, и после по постингите на amber открих и подфорум "Фотография". Жалко, е точно тогава тя престана да е активна тук.

Jaly, прекрасен син сатен. Опитваш нови неща и ти се получават, браво!
tracy_t, браво за смелостта за по-разсъблечените снимки! давай още не ни жали! За обработките - сигурна съм, че ще му хванеш цаката и там. А малкият бонбон е супер и ти завиждам за спящите снимки.
Алегрина, за благотворителната изложба мисля, че ще се наберат средства. Гледам, че майката трябва да събере парите до април, така че трябва да се действа стегнато. Възхищавам и се на тази жена, толкова е дейна, такъв оптимизъм излъчва!

Аз предлагам следното:
1. Да се провери дали някъде биха разпечатали кадрите безплатно срещу реклама и ако не стане всяка участничка в благотворителната изложба да си даде кадрите на хартия.
2. Рамкиране и намиране на бюджет от спонсори - малко вероятно. Т.е. да се продават без рамка.
3. Да не е търг, а изложба с определен срок. Може да се направи откриване и да се събират дарения в кутия, която да седи в чайната по време на изложбата - т.е. още по един начин да се събират средства.
4. Медиен съпорт - ангажирам се да разпращам инфо до медиите,с които работим с мъж ми при организиране на нашите събития. Мисля, че най-ценен медиен партньор би бил БГмама - това е мощна медия, а и майките на-вече биха откликнали.
5. Всичко това може да стане факт само ако вие, момичета, се ентусиазирате и прегърнете идеята.
Т.е. кажете коя би желала да участва в тази благотворителна изложба. Аз лично май нямам кадър, но или ще пусна портрет на домашните ми  Laughing или ще се напъна да снимам нещо друго.
Ако се продадат 30-40 снимки по 20-30 лв. всяка ще е супер.

# 159
Честит рожден ден Биляна! С малко закъснение, но от сърце  smile3525

# 160
  • София
Момичета, чета старите теми  Simple Smile
Нищо интересно не съм снимала, преди малко половинката ми ми донесе плакати от работата му, едни огромни, от ОМВ, дето стоят промоциите на тях   Mr. Green
Естествено, това са бъдещите ми фонове, единия е малко намачкан и нацапан и мисля да го нарисувам и напръскам с нещо, другия е читав  Heart Eyes
Направо съм влюбена, не че имам кой да снимам, но пък е хубаво да се оборудвам аматьорски  Laughing Laughing Laughing
Подпряла съм го на дъската за гладене, снимах кучо да го пробвам  Joy
Заръчала съм на майка ми да ми намери бял чадър, а на брат ми крушки, пури и всякакво осветление   Laughing
Ех, голям смях, ама така се почва, нали  Joy

Самоделният ми фон Grinning by vitaminka*, on Flickr

# 161
  • София - град
Аз пък събота сутрин скачам, падам и откачам в опит за селф  Laughing Laughing Добре че бях сама... някой ако ме беше видял щеше да ме помисли за напълно откачена..... Паднах цели 4 пъти  Laughing Laughing Laughing Laughing Нищо счупено няма  Sunglasses
Показвам два мизерни кадъра , хахах мизерни защото нещо хич не стана това което исках  ooooh!

Първи опити by Sofi Kaleva, on Flickr

Първи опити by Sofi Kaleva, on Flickr

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 14:57 от Sofilady

# 162
Кукле, аз с удоволствие бих се включила в  благотворителната изложба, но аз изобщо не съм сигурна, че имам някой читав кадър,който би представлявал интерес .... Ако този, който се захване да го прави иска да скочи набързо в стрийма ми и хареса някой кадър, с удоволствиеще го предоставя  Hug Hug
Софи, пак пробваш нови неща, браво Simple Smile
Лилиот, добре ти се е получил фона Simple Smile Браво за ентусиазма.
Аз пък днес нали съм сама, та съм се хванала да направя основно почистване на къщата ... да видим дали ще ме осени ентусиазъм за снимане.
И едно кадърче да пусна, да не е без хич ... Повечето може и да сте го мернали ...  Mr. Green Mr. Green Пробата без шапка Simple Smile Пупу, да не му  е уроки как спи, дано да устиска така още няколко месеца да се роди бебо, да им направя някоя снимка заедно  Laughing Laughing Laughing

My favorite bunny by tracy_tomsickova, on Flickr

# 163
Кукле, аз бих се включила в изложбата, ако сметнете, че имам нещо подходящо в стрийма.

Софи, на мен ми харесва повече черно бялата. Продължавай да ни  изненадваш !  Wink Simple Smile

# 164
Много благодаря на всички за ценните насоки и коментари за моята vintage серия! Искам да попитам и ще съм много благодарна ако ми помогнете - как да изправя картините/бях ги забила накриво на стената и нямах време да ги оправям/, как десатурирате кожата/ селектив колърс, предполагам/, и как се дорисува фон  ooooh! незнам, наистина:( и ако някой има случайно някакъв екшън за коригиране цвета на кожата дали може да го сподели Blush Ще съм много задължена Hug Много съм зле с обработките...ако разбирах повече щях да съм толкова щастлива! Ако знаете днес - бяхме на детски рожден ден на едно момиченце и се заговорихме с майката на едно от дечицата, която също се занимава с фотография като хоби, показа ми няколко снимки/на тел/ в нейния фликър/ before and after и не можех да повярвам почти, че това е една и съща снимка!!!! Уникално, но тя всъщност се занимава от години основно с фш, защото е дизайнер на уеб сайтове. Ех, ако можех така...моите снимки са почти sooc, защото не мога да обработвам:(

Софи, страхотен опит си направила. Чб-то е чудно! Heart Eyes
Леа, много хубави цветове! Прекрасна е девойката!
Трейси, много сладък!
Джали, тази за мен е най-красивата!
Liliot, честит ти фон:)

Кукле, идеята и предложението ти е много добро! Аз мога да участвам в рекламата на изложбата. Ние имаме верига SPA центрове - клиентите ни са изключително бизнес хора, много ерудирани и културни хора. Мога да поставя кутии за donations, може да направим и рекламни материали, които да се раздават на клиентите за каузата. правили сме подобни кампании, но за други каузи и имаше много добър резултат. Не се наемам със снимки, защото не смятам, че имам толкова добри кадри на такова ниво. Но мисля, че ще се съберат достатъчно снимки от фотографите в нашата тема Peace

Дени, да - Пумпалчето е в CA, любимо място...бях на обучение там за 6м. преди няколко години...едва си тръгнах...всичко е красиво, и времето е прекрасно...въобще спомени, спомени Grinning

Общи условия

Активация на акаунт