Фотография - 57

• 32 064
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Момичета,
здравейте и извинете, че се намесвам в темата ви!
 Embarassed
Проучвам фотоапаратите и се колебая какъв да купя. Първоначално си мислех някакъв турбо-сапунер, но май че се преориентирах към професионален, втора ръка. Бюджетът ми е ограничен  Embarassed
Моля за съвет - като професионалистки, ТОВА как ви се струва като оферта?

Чета, чета, чета, но все още ми е трудно да се ориентирам в този океан от информация...
Благодаря предварително и извинете още веднъж!   bouquet

# 196
Моарейн, за съжаление нищо не мога да ти кажа по твоя въпрос, не съм запозната с тези фотоапарати, нито с цени ....

Агентке, и тук да кажа, прекрасна снимка и прекрасно обръщане Simple Smile Честита ти рожденичка и дано бързо оздравява Simple Smile И пазете мъничето  Hug Hug Hug

Едно опитче от днес, реших да го обърна в карамелено за по-нежно Simple Smile Леко редактирах снимката Simple Smile

25th week pregnant by tracy_tomsickova, on Flickr

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 20:39 от tracy_t

# 197
И от мен едно цветно опитче:

by Villysweety, on Flickr

# 198
  • София - град
По темата не съм много наясно, ама май със фотосесия ще се съберат повече пари.... Бих помогнала с най-голямо удоволствие Simple Smile /Да тичкам покрай вас докато снимате Laughing  защото аз едва ли мога да направя нещо/

Трейси много хубави селфове!
Аз днес правя 30 дена от проекта 365 иии нямам пропуснат ден  Joy

030/365 Do you want my magic? by Sofi Kaleva, on Flickr

I need a muse you got it? by Sofi Kaleva, on Flickr

# 199
От мен едно бебенце;) а вие колко сте изписали, отивам да коментирам в Фликр;)

Мария-Белослава by Eli Karagyozova, on Flickr

И едни малко по различни мои моделчета;)

моите различни модели;) by Eli Karagyozova, on Flickr

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 20:37 от E.L.I

# 200
  • София/Осло
Ако се реши да се правят фотосесии, мога да участвам с аксесоари при нужда и с помощ около снимането!

Ейджънт да ти е жива и здрава Анджи !
Трейси хубави селфове! Цветната ми харесва повече ,нищо че не се вижда коремче!
Софи ,голям ентусиаст си !
Ели, невероятни очи има това бебче !
Рибке, Линда, жалко наистина ,че не сме се видяли , но то беше голяма лудница на Сурва-та !
Ето и част от моите кадри от вчера .

surva 2011 by Deata, on Flickr

4/52  - чановете )))) by Deata, on Flickr

4/52 weeks by Deata, on Flickr

4/52 - живите мъртви )) by Deata, on Flickr

# 201
Честито на всички, които са имали повод за празнуване тези дни и съм изпуснала

Софи, много интересни снимки!
Госпожичка Клавèл, Рибка Бананка, много цветно е било на сурвата, страхотни снимки
Много ви се възхищавам на всички, които правите селфове - това ми се вижда страшно трудно, а резултата ви винаги е прекрасен
Аз продължавам да опитавм да правя портрети - голяма мъка е
Ето два от вчера

Шуш by daniela.stoianova, on Flickr

Шуш by daniela.stoianova, on Flickr

# 202
Благодаря на всички, които ми отговориха. Simple Smile Аз също съм на мнение, че за момента е по-разумно да инвестирам в хубаво стъкло, отколкото направо да сменям тялото, преди да съм се научила със сегашното. Снимам предимно дъщеря ми в близък план или пък отдалеч и в движение, например как играе, кара ски, колело. На повечето от вас писанията ми сигурно звучат страшно хаотично, но тепърва ще започвам да чета за обективите, кое какво и как.

Честито на всички, които тези дни са имали повод за празник! Simple Smile

# 203
  • София
Да пусна едни шарени кадри, не мога да се разбера аз с моята светкавица и това си , ще взема да я продам накрая или ще сменя тялото, за да мога да я слагам на стойка:

L.O.V.E. by Eli Mishe, on Flickr

може ли да помоля, който снима с външна светка да пусне линкче към снимките с нея да видя , какво ли не не изчетох, и все не става

# 204
Ейджънт, за съжаление не работя в медия. Да не става въпрос за Софи?

Съжалявам, че съм така далече и не мога да се включа в благотворителните начинания. Но, ако има с какво да се помага съм насреща.

EliG, каква е твоята светкавица?

# 205
  • София
La Fée , Nissin Di866 за Nikon , когато си я купих лятото си спомням,че доста хора тук я хвалеха, но не помня кой точно, напоследък като гледам из стриймовете не мога да преценя, но все ми се струват или лампи, или естествена светлина

# 206
  • София - град
Аз работя в медия, но в сайта й ... Не мисля че мога да бъда полезна с нещо защото ние пишем само за музика /бг поп, попфолк, фолклор/ ... все пак ако мога да бъда полезна с удоволствие ще помогна  Simple Smile

# 207
Честита централна на ФФ за Светлето отново  Hug Hug Peace

# 208
Цитат
може ли да помоля, който снима с външна светка да пусне линкче към снимките с нея да видя , какво ли не не изчетох, и все не става
Ели, какво не се разбирате, кое те притеснява?
Аз също чета и гледам, защото от няколко дни имам светкавица и изобщо не са ми ясни нещата, но ми се струва, че светлината на снимките ти така отразена е добра.. Аз също си мисля, че една стойка и малко софтбоксче би било и по-добре, но като за начало и така става.. Дано се включат момичета които повече разбират и да дадат някой ценен съвет.. Помня, че отдавна имаш светкавицата и все съм си мислела, че се разбирате много добре  Simple Smile
Аз скоро ще я пробвам, дано не са много трагични резултатите, че и за рожден ден я подготвям  Heart Eyes

На Светлето голямо честито!

# 209
Здравейте!!!
Докато изчета и прегледам всичко...мина доста време. Видях прекрасни неща...
Страхотни кадри на Кукерския фестивал - наистина разкошни. Говорят и за маските, и за хората.
А ние бяхме на уикенд и аз изнаправих доста снимков материал, но с тоя фокус голям зор видя - особено с ръчния, а така ми се ще да мога да го направя, както се трябва.
Имам въпрос - може би глупав - но върху какво фокусирам, когато снимам двама души с максимално отворена бленда? А принципно схващам, че когато искам да хвана и двамата би трябвало да отворя блендата по-широко, но пък така хващам доста от задния план....Не знам  -това ми е чуденката...
Аз съм далече от София - определено съм новак - но ако мога да се включа с нещо в кампанията - на драго сърце...

И ето един опит за портрет на мъж...Трудна работа...
http://www.flickr.com/photos/58274580@N06/5403304801/

Общи условия

Активация на акаунт