Фотография - 57

• 32 072
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
фрий, чисто фотографски нищо не ми дойде наум. а иначе - прекалено лъскаво и стерилно за мен. не обичам аз такива пътувания, но това е друга тема.
трейси, ами какво да кажа, биеш ме по всички показатели. дори сме горе-долу в сходни седмици.   Simple Smile
пепе, много приятно! едно такова приказно.

# 76
# 77
И аз запис. Без нищо и дори без основание и затова 2 пъти - Embarassed Embarassed

# 78
  • София - град
Мале момичета не мога да повярвам имам Explore . Първият ми, толкова много се радвам. Благодаря ви Hug

# 79
Мале момичета не мога да повярвам имам Explore . Първият ми, толкова много се радвам. Благодаря ви Hug

Елее! Супер!!! Честито, Софи ! Още много да имаш  Simple Smile

# 80
  • Ах, морето
Темата стигнала вече шеста страница и чак сега се записвам.  Embarassed

Софи, честит експлор! Първият винаги е много вълнуващ и запомнящ се.  Wink

При нас е много мрачно и облачно и не съм снимала децата от доста време, което вече много ми липсва, но при тези условия просто няма смисъл. Та се записвам с едни китки, може би вече сте ги видели. Надявам се скоро да мога да се включа с нещо по-интересно.  Simple Smile

IMG_7577 by vesi_127, on Flickr

IMG_7747edsoft by vesi_127, on Flickr

# 81
  • София

Честито! Наистина портретът е много красив и заслужава!
Аз така и не мога да се ориентирам какво точно е Експлоер. Имам на два на снимки, които не харесвам. Едната дори тръгнах да трия, в последния момент видях, че има Е. Преди мислих, че Е получават снимки, които са много посещавани, коментирани и избирани в любими. Да, ама май не е така. Вчерашната ми котка имаше Е почти веднага след като я качих, сигурно беше видяна не повече от 10-тина пъти. Оставам с впечетлението, че Е са по-популярни галерии, като за да бъдеш добавен там, основното условие е админа да хареса снимката, а за да стане това, трябва да е качена във възможно повече групи, за да има по-голям шанс да бъде видяна. Дали е така  newsm78
И нещо старо, което повечето сте видели, но колкото за цвят Simple Smile

Сестри by Lexi1974, on Flickr

# 82
  • София - град

Честито! Наистина портретът е много красив и заслужава!
Аз така и не мога да се ориентирам какво точно е Експлоер. Имам на два на снимки, които не харесвам. Едната дори тръгнах да трия, в последния момент видях, че има Е. Преди мислих, че Е получават снимки, които са много посещавани, коментирани и избирани в любими. Да, ама май не е така. Вчерашната ми котка имаше Е почти веднага след като я качих, сигурно беше видяна не повече от 10-тина пъти. Оставам с впечетлението, че Е са по-популярни галерии, като за да бъдеш добавен там, основното условие е админа да хареса снимката, а за да стане това, трябва да е качена във възможно повече групи, за да има по-голям шанс да бъде видяна. Дали е така  newsm78

Благодаря ти. Не знам как е , аз мислех същото за групите, но моята не беше добавяна в нито една група. След това започнаха да валят покани...
Веси , Вили мерси  Hug

# 83
  • София
Момичета, много глупав въпрос ще последва, ама няма как, не намирам отговор никъде.
Ужас, само не ме нападайте  Laughing
Гледам ви селфовете и ви се радвам, аз до сега не съм се снимала  Laughing
Обаче вчера реших че е хубава светлината и тръгнах да се снимам, ок де, обаче с моя 50мм обектив като протегна максимално ръце с апарата снимам само лицето, дори го орязвам, за това реших да го сложа на статив и да използвам самоснимачкатааа...
Та... всичко нагласям и хоп да натисна спусъка и се сещам, че няма как да се фокусирам, защото нали за да се фокусира трябва да се натисне спусъка на половина, а как да го направя, като искам да се отдалеча повече, така де, нямам 2 метра ръка  Laughing
Обърнах цялото ръководство да видя дали апарата може сам да фокусира, нищо не намерих, та питам тук, срам не срам...
Никона ми е Д50, предполагам, че и при други никони е сходно, та... как мога да се фокусирам успешно, като се отдалеча.
Пробвах да фокусирам нещо и да застана на негово място, но не си е работа  Laughing
Пробвах и на затворена бленда, но още се чудя, как го правите вие  Embarassed

# 84
  • София

Пробвах и на затворена бленда, но още се чудя, как го правите вие  Embarassed[/b]

С дистанционно  Grinning

Повечето така се снимат- аз селфове не съм си правила и сигурно няма да направя скоро  Grinning Може да се пробваш да фокусираш някакъв предмет, после да застанеш на неговото място и смалко по-затворена бленда- това само като предложение за опит  Grinning не знам до колко ще се получи  Grinning

# 85
Софи, честито ти Exsplore Laughing
 HugАз поради липса на друго показвам едни стари ботушки;)

Untitled by Eli Karagyozova, on Flickr
И Иви;)

Ивайла by Eli Karagyozova, on Flickr

# 86
Софи, Честит Explore!  Grinning Снимката е разкошна, много ми харесва!

Днес направих опит за триптих, много ми допада този стил, но явно само с това не става Confused... Дъщеря ми бе много отегчена и не беше в настроение за позиране...Сега виждам, че май не се е получило много добре, поне да си бях сресала обекта ooooh!

Ku-Ku by vesimm, on Flickr

# 87
  • София
Добрееем, ще помислим за дистанционно  Simple Smile

# 88
liliot, да ти кажа и без дистанционно става, че и без статив. Хем и по весело - изисква се бърза реакция, за да притичаш и да се позиционираш навреме. Аз така си снимах кърмаческия селф с Чико

26/93 лято 2010 by gorgonbg (кукла), on Flickr
апарата на дъската за гладене и фокусирам на Чико.
Иначе и аз мисля принципно за дистанционно, но когато си оправя корема, че сега не мога да извадя убави селфове и мъж ми ще каже пак нещо за непрактичното ми хоби.

Sheen
, сложи си фон в един цвят, среши обекта и му сложи дреха с не толкова обемни ръкави, ако ще си ги слага пред лицето, най-добре по голи ръчички, толкова са фотогенични. И светлината не е добра тук, а и ръцете пред лицето хвърлят сенки. Триптих не съм правила досега като формат, но май не е добре така...

Ели, страхотни цветове!

# 89
Добрееем, ще помислим за дистанционно  Simple Smile

Аз използвам селф-таймъра на апарата.
А фокусирането е на принципа проба-грешка.

Общи условия

Активация на акаунт