Фотография - 57

• 32 062
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Честит Рожден Ден, Лекси! Много щастие и здраве!
Фрий, отново честито! Уникална снимка!

Ако правите благотворително снимане кога ще бъде? Бих искала да се включа, ако не със снимане поне с помощ, аксесоари, аранжиране....в това съм много добра Blush Но аз няма да съм тук около месец и половина от 10 февруари. Заминаваме на дъъъълго пътешествие на много топло Grinning

Благодаря на всички, които ми помогнаха с обработките Hug
Билянке, не мога да си включа скайпа...някакъв бъг. Сега го инсталирам отново, ще ти пиша:)

Веч, според мен ако снимаш вътре - 60мм, но ако ще снимаш навън 105мм/един приятел ми го беше дал назаем и има много хубав рисунък, но е доста дългичък за вътре. Само за  close-ups е О'к:)

Не мога да се включа по въпроса със светкавиците - нищичко не разбирам, а и ми се струва доста сложно...но предложението на Бингъл ми се струва много добро Grinning

Мария, много хубав интериор...това работа ли ти е или хоби? И прекрасен гастрол на Рибата Laughing...снимките, които сте избрали за блога са едни от най-любимите ми Heart Eyes

# 226
да честитя и тук:
Честит Рожден Ден, Лекси! Много да си щастлива и все така вдъхновена!

Публикацията за рибката е страхотна!!!
Позволих си да я "споделя" и в моя профил!

# 227
Лекси честит рожден ден  bouquet  bouquetда си жива и здрава;) Hug

Фрии честита първат страничка в ФФ отново;)за кой ли пореден път;)  bouquet

# 228
Лекси, честит рожден ден и от мен, все така идейна във фотографията, щастлие в семейството, любов и радости.
Фрий, отново честита първа страничка, много хубава снимка, една от любимите и на  мен.
Рибке, страхотна публикация.
Фелисидад, много хубави интериорни, чакаме още.
Палечка, похвали се къде отиваш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да завидим благородно.
Ели, за снимането със светка, и аз още се уча, ето тази снимка съм я правила със светкавицата, късно вечер http://www.flickr.com/photos/47646835@N08/5392387311/. Аз я имам едва от месец, но не съм я използвала много, понеже и аз като Бингъл за щастие имам благодатно светло вкъщи Simple Smile

# 229
Но аз няма да съм тук около месец и половина от 10 февруари. Заминаваме на дъъъълго пътешествие на много топло Grinning

ееее, като си тръгнала - похвали се!?! какви са тия пътешествия по 1/10 от годината. АААААА?!

# 230
Честит Рожден Ден , Лекси! Много щастие!

И аз имам проблем с моята светкавица , нямаме нито един бял таван и все се чуя накъде да я насоча, ако си купя дифузер дали ще имам подобрени или пак си трябва бяло? Или може би с отражител ще е по-добре?

Фрии, честито и аз този кадър ти го харесвам много  даже си мислих, че вече е бил на първа страница.

Felicidad, с удоволствие прочетох в блога ти статията за Рибка-бананка !

# 231
  • София - град
Лекси честит и от мен, желая ти всичко най-хубаво  Hug

И аз споделих блога на Мария. Много ми хареса статията за Рибката! Снимките са ми любими и с удоволствие на един дъх прочетох всичко   bouquet

Сега видях, че си имам експлор от 27-ми  Rolling Eyes . Приятен завършек на Януари месец  Simple Smile

Редактирам се с една госпожица от днес  Wink

Untitled by Sofi Kaleva, on Flickr

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 17:36 от Sofilady

# 232
Лекси, Честит Рожден Ден! Много късмет и здраве!
Фрии, честита първа страничка отново!
Много е интересна публикацията за Рибка Бананка при Мария.
За експлорърите - да попитам малко неоринтирано, но какво представляват? Включват снимките някъде ли и ако да по какви критерии?
Чета светкавици обсъждате. Мен ме е страх от тях като дявол от тамян, защото не знам какво да ги правя. Много са ми полезни нещата които пишете по този повод

И една снимка на торта от мен

Indian Motorcycle Cake by daniela.stoianova, on Flickr

# 233
Лекси, да си жива и здрава! Повече и все здрава техника, много светлина в очите и през обектива!   bouquet

Най-накрая и ние тази зима да хванем малко слънчево време. От средата на ноември все облачно, мрачно и изобщо не ми се снимаше

_DSC2996 von Arwen Abendstern auf Flickr

_DSC2994 von Arwen Abendstern auf Flickr

# 234
  • София
Лекси, жива и здрава да си  Grinning

Фрий, честита първа стрница  Grinning кадърът е един от любимите ми!

Миленка, Мария- чудесно представяне и на двете  Grinning

# 235
  • Пловдив
Съжалявам, повтарям Чара, но какво да се прави)))
Лекси, честит рожден ден!Много здраве и успехи ти желая!   bouquet
Фрий, много се забавиха от ФФ Simple Smile един от най-любимите ми кадри.
Felicidad, хубави гости имаш в блога си:) Нека се множат!

аз снимам, но качвам малко, все не харесвам резултата.
ето една закачка

IMG_9683a by Dalila S (blekuta), on Flickr

Моля, кажете ми кривотиите на тази обработка

IMG_7605_2 by Dalila S (blekuta), on Flickr

# 236
Лекси, здраве и късмет и от мен!   bouquet
Фрий, честито... абонира се ти Mr. Green
Мария, благодаря ти и тук, за милата покана да гастролирам в блога ти. Днес сякаш са моите "5 минути слава"  Mr. Green Mr. Green
Благодаря и на вас момичета! Hug

Момичета ... не мислите ли, че вместо да се занимаваме със сложни организации на сесии и изложби със съмнителен ефект за събиране на приходи, далеч по-разумно ще е всяка от нас, запозната с каузата за Вики (и която има възможност) да дари по примерно 30 лв. (или колкото може) по банковата й сметка? Целта на по-мащабни мероприятия е да се съберат повече приходи, разбира се, но предвид прарите, които сме събирали досега при предишните фотосесии и като се тегли чертата май ще се окаже, че с индивидуални дарения (както беше казала Муцуна)   ще съберем същите или дори повече средства.
Просто за размисъл ... Wink

# 237
  • София
Лекси, да си жива и здрава!Ново тяло ти пожелавам аз  Grinning
Фрий, честито отново!
Поздравления и за съвместната публикация на Мария и Миленка, чудесна е , с удоволствие я прочетох!

Благодаря на всички ви дето се включихте с мнения и препоръки за светкавицата!Още ще чета, дано да стане.Биляна, аз отворих повече блендата, че снимах на 6.3 , така добих малко дефокус, иначе твоите снимки точно гледах, и аз снимам на 3.50 м , цялата стая ми е бяла, със съвсем малко бежово, отразявам в тавана и леко в страни, въобще правя всичко , което би трябвало, ще я намаля светкавицата , да видим дали няма да избие пак шум.

Аз пък се сдобих с първи експлор, точно на последната абсолютно плоска снимка, странен е този експлор, напоследък го следя и големи глупости има из него, понякога явно се намесва някой и ги оправя - под глупости имам предвид снимки от телефони на тийнеджърки, със стотици коментари на приятели, а самите снимки на нищо не приличат

# 238
Момичета, благодаря за поздравленията отново.  Simple Smile

Влизам специално да поздравя Рибката за чудесните "5 минутки слава", ама да знаеш, че не са 5, ами 50000000000000000005 и все така напред и нагоре!  Hug

# 239
  • София

Момичета ... не мислите ли, че вместо да се занимаваме със сложни организации на сесии и изложби със съмнителен ефект за събиране на приходи, далеч по-разумно ще е всяка от нас, запозната с каузата за Вики (и която има възможност) да дари по примерно 30 лв. (или колкото може) по банковата й сметка? Целта на по-мащабни мероприятия е да се съберат повече приходи, разбира се, но предвид прарите, които сме събирали досега при предишните фотосесии и като се тегли чертата май ще се окаже, че с индивидуални дарения (както беше казала Муцуна)   ще съберем същите или дори повече средства.
Просто за размисъл ... Wink

Алегрина, звучи чудесно, само дето мисля, че няма да има кой знае какви приходи... newsm78

И аз така мисля- трябва да се провери- колко струва съответния формат да се извади, да се постави в рамка (ако изобщо ще се поставя), и за колко би могло да се продаде.Ако разликата между разходи и приходи е добра си заслужава. Ако не- аз съм по-склонна парите за разходи да дарим- те поне са сигурна сума. Иначе съм съгласна да предоставя снимки- то какво ли става от моите за тази цел- може би някоя от пеперудените...знам ли.

И на мен ми се въртеше тази идея...

Наистина няма смисъл да дадем по 20лв за отпечатване на една снимка и да чакаме да я продадем за 30лв. Една трета от снимките ако не се продадат, което е много вероятно, няма да има и лев над сумата, която е дадена за разходи.

Но  на другия вариант съм навита- съгласна съм да разпечатам някои от снимките си, например на подрамака, и да ги предоставим на на някой, който може да предложи безвъмездно място да ги изложим, но такова място, където ходят хора с по-големи възможности(колкото и банално да звучи) и които ще купят снимката повече заради каузата, а не заради това, че ще им свърши работа да декорират интериора си и цената да е 70-80лв. Не искам да подценявам снимките на никого, но едва ли такива хора ще опрат до такъв род изложба, за да се сдобият със снимките на мечтите си, най-подходящи за дома или офиса им. За жалост, аз не мога да предоставя такова място- нито аз имам, нито пък се сещам някой от моите познати да има. Ако се сетя, все пак за нещо подходящо- ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт