Изпитани сайтове за парфюми-2

• 129 839
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Недейте да спорите, всеки си има своята истина. Не можеш да убедиш човек, който смята, че е прецакан в обратното. Нека си се чувства прецакан, щом така му харесва. Ягодата е перфектен сайт за мен, но Ермес купувам от чужбина, за по-сигурно. Пробвала съм тестерите който се предлагат по българските магазини и са си съвсем читави. Има известен софийски магазин, който също предлага Ермес, но това се знае само от много малко верни клиенти.

Бранда се произнанася Ермес на френски. Peace

# 286
Здравейте! Бихте ли ми казали от къде е най-добре да си поръчам Инсоленс ЕДП или ЕДТ? Не ми се плаща доставка от Фрагрансекс, иначе от там бих.

# 287
Герлен е много имитирана марка и сигурност никой не може да гарантира, освен официален магазин. И все пак доста съорумки са най-доволни от www.parfumi-shop.net.

# 288
Май от Фрагранса ще се поръчвааа. Благодаря ти Денси!  bouquet

# 289
vilian разбрахме всички мисля че твоя еликсир е  100 мл стана ни ясно Laughing Laughing

Денси какво значение има как е изписано името не разбирам, ясно е че е ерме.
Иначе си абсолютно права , ако  някой иска да се чувства прецакан ок нямам против.
Не мисля че спорим просто обсъждаме.

# 290
raz_nejena, няма значение. Hug Просто много хора го произнасят Ерме, вк. и аз преди, но се разбра с доста прослушвания, от парфюмните дами, че правилното произнасяне е Ермес.

# 291
 Simple Smileсигурно е така , с ударение на последното,, е,, и със леко ,,ес,, накрая , незнам ще се опитам да го чуя и аз някъде Hug
По въпроса за темата аз вече за ментета няма да вземам отношение, приключих Sunglasses

# 292
Срещнах темата сред търсенията в Google. Понеже имаме сайт за парфюми, а е споменат в темата, но преди доста време и никой не е коментирал и виждам, че се чудите откъде да пазарувате ( Някои хора ). Реших да пусна линка отново, ако имате желание заповядайте http://perfume-bg.eu, ще останете доволни.

# 293
  • София
искам да попитам по-вещите тук, това като комплект на реална цена ли е или може да е менте цък  bouquet

# 294
  • Бургас
искам да попитам по-вещите тук, това като комплект на реална цена ли е или може да е менте цък  bouquet
Щом е от тук, мисля че е читаво. Парфюмчето 30 мл. така че според мен няма проблеми.  Peace

# 295

Аз пазарувам от този сайт и несъм попадала на менте

# 296
  • София
Благодаря, ще си го поръчам тогава   bouquet  bouquet  bouquet

# 297
  • Варна
Някой поръчвал ли е парфюм от тук: http://divaruse.com/? Изкушавам се да си поръчам нещо. Май имат и реален магазин в Русе, ако някой има отзиви...

# 298
  • София
densi , би ли споделила от къде мога да намеря парфюмите на Ермес?  Embarassed

# 299
  • София
Цитат
а парфюмите от тези сайтове за които сте споменали , че сте доволни  имат ли стикер от вносителя върху опаковката???
Защото, ако нямат най-вероятно не са от оторизиран вносител и нямат гарантирано качество...
Моля, ако някой е попадал на стикер върху опаковката да сподели

На парфюмите от concord.bg имам стикери на вносителите.

Тези май имат и реален магазин от поне 15 години на Янко Сакъзов, нали?  Rolling Eyes При тях са оригинални нещата, била съм им клиент години наред. Wink

Поразпитах и... ще споделя, пък който иска да вярва, само не го приемайте лично, моля: голяма част от класните марки изобщо не се предвижда да бъдат разпространявани по Интернет... Имало разбира се заобиколни начини за оригинали да попаднат в е-магазин, НО преобладаващо се разпространяват къде по-добри, къде по-лоши ментета...  Tired Ще ви следя, но за сега не смея да поръчам.

Благодаря на дамите, които ми дадоха информация на ЛС във връзка с моите "терзания" .   bouquet

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 20:32 от ivonska

Общи условия

Активация на акаунт