Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 46 126
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
MTV,  много здраве за момченцето ви  и на вас покрай него!

Аз съм вкъщи с гърлобол и болен  син Sad.

# 46
  • Стара Загора
Да е жив и здрав Тити, да слуша мама и тати с двете уши!   bouquet

# 47
  • Стара Загора/Бургас
че съм дона - Дона съм , че съм  мобилле - и това е верно ( пак съм в Бургас)   , ама бива ли цяла тема да ми посветите  Simple Smile))))
Наздраве на празнуващите , празнувалите и на тези , на които им предстои да празнуват ! Hug

# 48
Живе, Честит Рожден Ден! Много здраве, късмет и любов! Hug

# 49
  • Стара Загора
Благодаря   love001

# 50
Мили мами, може ли някоя от вас да ми помогне с координати на д-р Петьо Братоев - ортопед. Аз намерих само в Трета поликлиника, но там има 4асове чак за Март, а на мен ми трябва за по-скоро. Дали има частен кабинет Thinking Ще ви бъда много благодарна. Аз съм си от Нова Загора, но сега живея във Велико Търново - часът е за майка ми Simple Smile

# 51
M0NIQUE, за съжаление не мога да помогна, но пожелавам успех в търсенето  Peace
И аз с въпросче: Нашите учителки, кой знае защо, са решили на тържеството за 8ми март, момченцата да са облечени с черни тишъртки, може и с нещо отпред, а най-добре чисто черни  Rolling Eyes
Та ме натовариха със задачата да търся такива из града, което за мен, както ви е ясно, е хипер досадно, и къде да намеря 26 еднакви фланелки с различни размери  Crazy
Затова реших, че може би някой от вас знае дали някъде могат да се поръчат за ушиване, рекламните агенции все някъде ги поръчват, за да слагат щампи отгоре  Thinking
Благодаря предварително   bouquet

# 52
  • Стара Загора
За д-р Братоев и аз нищо не мога да кажа...

Диде, рекламните агенции купуват предимно тениски за възрастни и то най-често от вносител, а не проиводител.
Моят съвет е да потърсиш в разни сайтове, където предлагат щампи на тениски. те в повечето случаи имат различни цветове и размери на склад и продават "чисти" тениски.
Ето тук например:
http://teniski.megashop.bg/?but=2&menu=m7&id=id93
Има и още доста такива. Потърси ги и все ще намериш каквото ти трябва.

# 53
Еййй, яви се значи, откога те дебна на скайпа да те питам-знам, че ти си човекът.
Благодаря  Hug

# 54
  • Стара Загора
Нещо ми забива скайпа напоследък и му се нервя, затова и не го пускам. Пък и съм в някакъв период на асоциалност, та не ми липсва много  Grinning

# 55
  • Стара Загора
Мили мами, може ли някоя от вас да ми помогне с координати на д-р Петьо Братоев - ортопед. Аз намерих само в Трета поликлиника, но там има 4асове чак за Март, а на мен ми трябва за по-скоро. Дали има частен кабинет Thinking Ще ви бъда много благодарна. Аз съм си от Нова Загора, но сега живея във Велико Търново - часът е за майка ми Simple Smile

Обади се в Университетска болница, мисля че още е завеждащ там д-р Братоев.
042/664338

# 56
Моник, днес ще мина през частния му кабинет и ще запиша координати. Довечера ще ти пиша на лични  Peace Ако е още там де, където беш епреди две години-ходих при него за каката  Peace

# 57
Събирам препоръки за свестен ортодонт - тия зъболекари дето се занимават с корекция на зъбите и челюстта и предписват скоби.
Може да ме информирате и за приблизителни цени за скоби, брекети и всякакви такива чудесии.
ще съм благодарна на всички, които се включат!   bouquet
5те лева - наживо, лятото  Mr. Green

# 58
По мое време беше Ирмилайчева..но дали практикува още, не знам..
Сега чувам добри отзиви за Владиславова, нямам координати обаче  Confused

# 59
  • Стара Загора
и аз ще чакам за отзиви за ортодонт за Никол и за цени също Simple Smile
Нашата зъболекарка каза  че трябва да са й поникнали 4 или 6 постоянни зъба, в края на тази година или другата ще й слагаме.

Общи условия

Активация на акаунт