Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 272
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте  Hug... страхотни подписи сте сложили много ми харесват ... А за постъпката на Аднан ... незнам дали е трезвен или не , но тази постъпка е ужасна ( но пък Бихтер му е жена ) , но естествено това не го оправдава и според мен наистина да причиниш такова нещо на някого е ужасно . А mediha_13  това , което сподели с нас за твоята любов  Heart Eyes много ми харесва   Hug

# 271
  • Пловдив

От мен и Киво - татлъ сънища.

# 272
  • Пловдив

На всички Добро утро.

# 273
# 274
  • в очите на дъщеря си
Добро утро Hug Hug Hug

# 275
Добро утро и спорна седмица от мен!  Hug  bouquet Hug

# 276
Ако не ме бяхте цитирали , можех и да го променя с БЕЛИ БУКВИ, за хората,които все още не са го прочели. Макар,че това с белите букви е напълно излишно !

И на мен ми е все едно, затова казах 'както и да е', но в предна тема някои се сърдеха в червено, щото видите ли така им се разваляло удоволствието от гледането на филма Stop
Което е смешно, защото който и да ти преразказва бъдещи събития, той може да ти предаде само фактите и нищо повече... Никой не може да ти предаде точния сценарий, актьорската игра и поведение на героите, ако щете и силата на репликите, които си разменят... Whistling

# 277
Цитат
Което е смешно, защото който и да ти преразказва бъдещи събития, той може да ти предаде само фактите и нищо повече... Никой не може да ти предаде точния сценарий, актьорската игра и поведение на героите, ако щете и силата на репликите, които си разменят...

krem-karamel Много си права.

# 278
  • BG

http://www.youtube.com/watch?v=szO2ixwMbIw

ето ти линк за 65 еп,
като напишеш в нета aski memnu english,би трябвало да излезе още инфо или в тубето.Успех Wink
Благодаря ти за отговора, ориентирах се. ще напиша какво мисля за отношенията Бехлюл- Бихтер в ББ за да няма сърдити. ББОт откъслечните неща, които видях  в предстоящите серии си правя заключението, че Бихтер е била една силна тръпка за Бехлюл, която той успява да преодолее благодарение на Нихал. Дори видях сцена, в която Бихтер го хваща в леглото с друга жена. Това ме кара да си мисля, че Бехлюл не е истински влюбен в нея, щом все още търси мимолетни авантюри с други. Явно просто е бил првлечен от "забраненият плод",но връзката му с Бихтер е колкото страстна, толкова и тежка за него, защото по този начин предава чичо си и това го измъчва.Вероятно с Нихал е намерил спокойствието и любовта, която не изисква от него друго освен обич. Нихал е много чувствително момиче и го обича безусловно, без да предявява към него претенции и без да му налага условия. Бихтер не може да разбере това и оттам идва проблема и.Дори и да е била обичана от Бехлюл, нейната нерешителност, липсата на смелост да защити любовта си са причината да загуби Бехлюл.Ако Бихтер е страстта за Бехлюл, то Нихал е за него обичта, която винаги е търсил и от която е бил лишен от дете. ТАКа виждам аз нещата, дори и с последните си действия- самоубийството си, Бихтер иска да накаже Бехлюл, да го лиши от възможността за щастие, което е много егоистично според мен.

# 279
Привет !  bouquet Да ви се оплача - компа ми съвсем сдаде багажа ! Sad Пиша от лаптопа на сина ми , но не знам дали ще мога да го правя редовно , защото като си е в къщи , не става от него!
Така че , пожелавам ви спорна и усмихната седмица и до скоро , надявам се !  bouquet

# 280
  Добър ден и от мен! За действията на Аднан-тъй като това е някаква откъслечна сцена ми е трудно да давам категорични оценки без да се види цялата ситуация,нещата преди това. Но на мен ми прилича на изнасилване,няма значение,че Бихтер му е съпруга.Като дойде серията и нещата се развият,тогава ще стане и по-ясно може би.Стана ми мъчно за Бихтер как плачеше в банята и не може да каже и дума на никой,няма на кой да се опре и оплаче.
  нощен гост-не е ли малко рано да се казва кой е бил нерешителен,на кой къде са му грешките,при положение,че нещата са в много ранен етап? Ако ги има всички серии с англ. субтитри,които са коректни  и си ги изгледала,тогава можеш да бъдеш така категорична. Само нещо ще кажа-Нихал не иска нищо от него,защото тя е свободна,без ангажименти и отговорности,има всичко -пари,положение и възможности и единственото,което й липсва е мъжът,който обича. Реално пред тях няма никакви  пречки. При Бихтер  ситуацията е коренно различна и двете дори не могат да се сравняват. Освен това ако Бехлюл предава чичо си и му тежи,то тя изневерява на мъжа си и всеки път,когато е с него/Аднан/  предава себе си и живее в лъжа.Това е не по малко тежко.  Какви жертви ще направи всяка една от тях за любовта? Не одобрявам постъпката на Бихтер накрая,но това е отчаян вик за помощ,а не егоистично лишаване от щастие на Бехлюл,всеки един от тях трябва да си поеме отоговорността за стореното,а не просто да си тръгне, да обърне гръб и да си уреди живота. Доколко Бихтер е само тръпка съм склонна да споря,но да видим как ще се развият нещата.
 gospojata,ремонтирай си по-скоро компютъра и се завръщай при нас   bouquet

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 12:32 от charovnica

# 281
  • Пловдив
Ето акценти от БТВ за довечера.
Арсен е потресена от историята, която Дениз й разказва. Елиф е раздвоена в чувствата си и прибягва до съветите на Бихтер. Нихат се натъква на баща си, но разговорът не е приятен за никой от тях. Бихтер също не може да реши какво иска и се обажда на Бехлюл, но дали той ще откликне на молбата й?

Семейството на Аднан ликува след победата на търга, но дали Нихат все пак не се чувства гузно? Пейкер конфронтира майка си за играта й на покер, но дали ще каже на сестра си и Аднан? Бехлюл е ужасен, че Дениз е чула разговора му с Бихтер. Двамата се опитват да отклонят вниманието й, но се притесняват дали все пак тайната им няма да стигне до Аднан.

# 282
# 283
# 284
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=wJTal09v3VQ&feature=related
"Невинния Аднан, най-голямата жертва"
Никоя  жена не заслужава подобно нещо.
След като жена му не го желае, нормално е да се замисли, каква би могла да е причината, а не да постъпва по толкова гнусен начин  Sick Sick Sick Sick

Горката, изнасилена от мъжа си  ooooh! То е ясно що не го желае, понеже желае някой друг. А когато реши да се жени за него (заради гласът му, който я успокоява), да си беше помислила дали я привлича чисто физически.

Общи условия

Активация на акаунт