Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 259
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • БГ
Мили мои момичета Heart Eyes - кокичета Hug
В мнението си не критикувам никого за неговото мнение.
Само споделям мнения близки до моето и ги цитирам - нищо повече!

Искам да мога свободно да изказвам гледните си точки - моята ценностна система не търпи поведение подобно на Бихтер.
Никога не чета 2 книги, не мога да бъда влюбена в  2 мъже,не мога да гледам едновременно два филма и т.н. Постъпката на Аднан е потресаваща,но според мен тя бе предизвикана

# 301
  Бихтер е влюбена само в един мъж  или нещо гледаме различен филм. Ценностната ти ситема не приема поведение като на Бихтер,но си мисля че никой не заслужава да се отнасят така с него ,но явно ти си на обратното мнение. Да,насилието винаги е предизвикано-от дума ,жест или нещо друго,оправдания много могат да се изброят,но всъщност няма такива.

# 302
# 303

Никога не чета 2 книги, не мога да бъда влюбена в  2 мъже,не мога да гледам едновременно два филма и т.н.

Не казвай никога, нали знаеш! Wink
Тоест...никога винаги е до време, винаги е до някога. Simple Smile

Обичам да чета коментарите тук, филмът ме вълнува и ми е интересно как го възприемат хората, а в темата понякога наистина имам чувството, че гледаме различни филми. Много е странно усещането, но само показва колко пъстър и шарен е светът (и хората в него). Hug

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 16:13 от Щастливата

# 304
  • Пловдив
Я слезте на земята и тук има една анкета.
Да гласуваме. За най-симпатичен  актьор.
http://www.gecce.com/anketler/anket/ekranlarin-en-yakisikli-oyun … izce-kim-658.html

# 305
 Ние СМЕ на Земята,не сме литнали в облаците,аз поне.А анкетата-то е ясно кой е  най-симпатичен от всички изброени, за този форум поне  Peace

# 306
Страхотни подписи! Сложих си един от тях, дано да няма проблем.Ако има веднага ще го махна.

# 307
  • Пловдив
Смятате, че това, че е мъжът и не се брои за изнасилване??? Направо не мога да повярвам....

Не че не се брои, а не ми се покрива напълно с "изнасилване" в онзи гаден и отвратителен смисъл, от човек, когото не можеш да понасяш и ти е противен.  И за да го кажа, сигурно образът на Бихтер във връзка с мъжа й ми е някак си отрицателно натоварен. Аз предполагам, че когато не се омъжиш по привличане и любов, може би в леглото ти е каквото като те изнасилят.
А имайки предвид реалността в арабския свят (не само по филмите), на какви принципи се омъжват жените, на тях всеки път сигурно им е "изнасилване" и не правят разлика.

Та хич не ми е невинна тази Бихтер....

Може би само една потребителка разбра какво имам предвид. Не визирам насилие чрез бой Naughty илид руго физическо насилие; не одобрявам и изнасилването, но слагам в малко по-друга категория интимен контакт със законния съпруг, трудно ми е да си го представя като "изнасилване".

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 16:32 от svetla

# 308
Момичета, между другото, появиха се слухове, че между двамата май има нещо и в реалния живот. Има и клипчета в нета.
http://www.youtube.com/watch?v=rds8terftnQ
http://www.youtube.com/watch?v=ywFEvM5QSsg&feature=related

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 16:34 от pipilota27

# 309
  • Пловдив

# 310
  • Пловдив
http://www.btv.bg/seriali/zabraneniat-plod
Трейлърче за довечера.

# 311
Горката, изнасилена от мъжа си  ooooh! То е ясно що не го желае, понеже желае някой друг. А когато реши да се жени за него (заради гласът му, който я успокоява), да си беше помислила дали я привлича чисто физически.

svetla - аз съм на твоето мнение.Изобщо не харесвам Бихтер -  afwitchразглезена,отмъстителна,притворна,лицемерна,завислива.Не я понасям направо-докато се вмъкне в кревата и портофейла на Аднан - мили,скъпи -а после ...йок! Малко й беше! Тоягите и навънка -същата е като майка си.Що не помисли по-рано,че е млада,а? smile3527Ама така всички благини на куп и пари, и мъж, и любовник.... е много е лесно,но рано или късно сметките се плащат.

А вие момичета ме пощадете  Misc Bomb- доматите са скъпи още  newsm43 newsm43 newsm43 newsm43smile3547 newsm43

Ако човек не е преживял нещо подобно и ако не се опита да вникне по-надълбоко в нещата, вероятно точно така изглежда ситуацията отстрани.
smile3501 newsm10

# 312
  Не знам дали има нещо между тях наистина,но е факт,че играта има не може да се получи толкова достоверна,ако ги няма искрите и привличането,доколко обаче са останали дотам,само те си знаят. Дори и нищо  да не е имало между тях,това че трябва да играят любовна двойка,да се обясняват в най-нежни чувства,да се целуват,прегръщат и т.н.по цял ден  неминуемо е дало отражение,колкото и да се стремят да бъдат професионалисти,не са от камък все пак.

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 16:59 от charovnica

# 313
  • sofia
Аз последно ще цитирам законодателството, според което "Изнасилване: е : " всеки случай, в който мъж упражнява сексуално насилие спрямо жена. То е инкриминиран акт, визиран в чл.152 от Наказателния кодекс на Република България."
Пише ли някъде , че не може да е законния ти съпруг???
Както и да е, явно говорим на различни езици - аз и чета по две книги, и в двама мъже съм се влюбвала....различни сме бая....

# 314
Здравейтеее Hug Hug HugДетето вече е по добре,лекувах си го вкъщи.Записвам се и се връщам да чета.Благодаря на момичетата,които бяха с мен  и стискаха палци за малкия   bouquet     Довечера две серийки Party  За анкетата-гласувах за семейни обстоятелства.

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 17:40 от anastasiq1

Общи условия

Активация на акаунт