Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 275
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=wJTal09v3VQ&feature=related
"Невинния Аднан, най-голямата жертва"
Никоя  жена не заслужава подобно нещо. След като жена му не го желае, нормално е да се замисли, каква би могла да е причината, а не да постъпва по толкова гнусен начин Sick Sick Sick Sick

Това е за бели букви, ама както и да е.
Според мен Аднан е бил пиян, Не го оправдавам, но трезвият Аднан не е способен на такова насилие.
И човека е човек Направил е една грешка но тя да не извинява постъпката на ония двамата.Всичко щяха да си спестят ония двамцата ако бяха казали така и така а не да лъжат и после да ми се жалват .

# 256
dterziiska е вървеше ли до него водещият журналист пак.
Може да са били заедно в Америка.

Да той е Предването му е всяка сряда по Star tv дано направи предаване от Америка

http://www.startv.com.tr/program/full-ekran-441.html

# 257
  • Пловдив
От колко часа - да не забравим да се подсетим.
Не случайно са заедно ще знаеш.
Почнаха танците - напомням ако някой ги гледа.

# 258
Сега ще пусна танците А предаването е от 0,30 часа и гледам ,че обявяват програма кой ще е гост

# 259
  • BG
Здравейте, искам да ви попитам има ли качени някъде всички серии с английски суб. ?

# 260
# 261
http://www.youtube.com/watch?v=wJTal09v3VQ&feature=related
"Невинния Аднан, най-голямата жертва"
Никоя  жена не заслужава подобно нещо. След като жена му не го желае, нормално е да се замисли, каква би могла да е причината, а не да постъпва по толкова гнусен начин Sick Sick Sick Sick

Това е за бели букви, ама както и да е.
Според мен Аднан е бил пиян, Не го оправдавам, но трезвият Аднан не е способен на такова насилие.
Ако не ме бяхте цитирали , можех и да го променя с БЕЛИ БУКВИ, за хората,които все още не са го прочели. Макар,че това с белите букви е напълно излишно !

# 262
  • Варна

# 263
Направо ме объркахте с тези подписи. Всеки път виждам все по-хубави и хубави. Пак си смених дрешката. Надявам се този път да е за по-дълго.  Wink

# 264
Здравейте, искам да ви попитам има ли качени някъде всички серии с английски суб. ?

http://www.youtube.com/watch?v=szO2ixwMbIw

ето ти линк за 65 еп,
като напишеш в нета aski memnu english,би трябвало да излезе още инфо или в тубето.Успех Wink

# 265
Magosniwa  #Crazy тук има премени за още 20 сезона Mr. Green от хубави по хубави

да не забравя и nеdkangelova,другия  ни дизайнер Hug

# 266
  • Варна

ю

# 267
Здравейте и от мен в неделната вечер  Wink   Wink  

Аз искам да споделя нещо,едва ли е точно по темата но тъй като тук обсъждаме Невъзможната любов реших да споделя с вас.Моята любов не е толкова възможна,все още съм малка и затова има вероятност да е детска любов.От шестгодишна съм влюбена /или поне мисля че съм/ в едно момче малко по-голямо от мен.Той е четвърти братовчед.Ние с него въобще не сме си говорели само едно здрасти и това.Винаги гледа другата страна,на сме оставали на саме и много рядко се засичаме а и аз гледам да го отбягвам.Винаги когато се доближа до него нещо става,той има такива  изразително сини очи чееее........ просто забравям всичко и така/а момчетата със сини очи са ми слабост/.Знам със сигурност че не изпитва никакви чувства към мен и затова него доближавам.Затова бягам крия се страх ме е да не разбере за чувствата ми просто  ще стане още по-лошо като знае че го харесвам.Винаги се старая да крия чувствата си да ги затворя в себе си,понякога успявам друг път не.В момента той не е в България замина със семейството си за чужбина.Баща му работи там ,а той отиде със него за да учи.Сега когато не е тук ми е по-лесно.Тъкмо го бях забравила мислех че харесвам друго момче,но явно съм се лъгала,защото когато той си дойде и го видях всички чувства отново се върнаха при мен.
Та това е моето положение,любовта ми дали е възможна или не.....

Просто исках да споделя с вас и благодаря за което ме изслушахте,поне малко се облекчих.
Желая ви лека и приятна вечер  Hug    bouquet    Hug    bouquet  
Blush Sad Embarassed Heart Eyes

# 268
  • Варна

# 269
  • Варна
Тези са мои но все още съм начинаеща  Rolling Eyes

и мои колажи

Общи условия

Активация на акаунт