FrontierVille 5

• 35 121
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Зинга много гадно ни прецака с тия кокошарници да ги разширяваме, толкова много строителни материали, не стига че само 5 човека може да кликнат, заявка на 14 часа се пуска,  но и като помага човек, получава 25 стотинки, доста малко хора се отзовават, ще взема да ги изтрия всичките курници.....  #Cussing out

# 271
Зинга много гадно ни прецака с тия кокошарници да ги разширяваме, толкова много строителни материали и като помага човек, получава 25 стотинки, доста малко хора се отзовават, ще взема да ги изтрия всичките курници.....  #Cussing out
Напоследък май с всички мисии ни прецаква  Grinning И за разширяването на склада искаше разни неща, дето преди това с една от сградите си ги изтрихме  #Cussing out

# 272
  • София
а саксии  обрах толкова много от съседи,че само веднъж пуснах мисиите и май повече няма да ги пускам.

На мен не ми отчита полятите саксии на съседите  newsm78 ; само моите отчита.

LOST, и моето дърво стои  ooooh! ! За него все нямам време!

alpha_beta, знаеш ли откога си мисля да си продам курниците... но имам прекалено много големи кокошки навън и ми се свидят....  

# 273
Аз имам три кокошарника, но не съм ги разширявала, мисля че 30 кокошки са ми напълно достатъчни. Кога ще се появяват койотите? Аз още не съм виждала.

# 274
  • София
Аз спирам да ги разширявам, оставям 2 курника до където са стигнали, отвън има сигурно 200 кокшки, чакам да видя как ще ги изядат койотите......  Laughing

# 275
а саксии  обрах толкова много от съседи,че само веднъж пуснах мисиите и май повече няма да ги пускам.
На мен не ми отчита полятите саксии на съседите  newsm78 ; само моите отчита.
На мен ми отчита, когато съседите поливат моите саксии. И аз успях да събера някоя друга саксийка от съседи, успешно изпълнили мисията.

# 276
Аз имам три кокошарника, но не съм ги разширявала, мисля че 30 кокошки са ми напълно достатъчни. Кога ще се появяват койотите? Аз още не съм виждала.
Щеше да е голямо постижение ако беше видяла. Все още не са зададени в играта и е абсурд да се види такъв.... засега де.

# 277
И на мен ми отчита само ако някой съсед  ми полее саксията.
Исках да ви питам на вас падат ли ви се някакви полезни неща от тези care pack? На мен не ми се пада нищо от което имам нужда  Cry

# 278
Малка идейка - имам построен Flower Shop, купих си нов, за който иска 3 строителни материла - Hand Drills, Paint Bucket и Nails. Като сложа care pack ми дава точно от тези трите материала. Е, за какво ще ги използвам си е моя работа, нали Wink Laughing
А, да, и не довършвам този магазин ...

# 279
  • София
Малка идейка - имам построен Flower Shop, купих си нов, за който иска 3 строителни материла - Hand Drills, Paint Bucket и Nails. Като сложа care pack ми дава точно от тези трите материала. Е, за какво ще ги използвам си е моя работа, нали Wink Laughing
Чудесно, тъкмо се ядосвах, че усмихнатите кутии ми отварят енергия и сини парцалчета, при положение, че за кокошарника ми трябват строителни материали.

# 280
Пиенето от мен!  Grinning
Имам около триста броя care packs и до момента не ги използвах, защото положението беше като при alpha_beta. Сега остава да събирам мрежи.  Sad

# 281

Дидко идеята ти е страхотна  Hug веднага ще се изпробва
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet за всички мами много весел, усмихнат и цветен празник ви пожелавам

# 282
Супер идея!   bouquet

# 283
Дано идейката за строителните материали ви върши работа. Grinning

˙·٠•●♥ LOST ♥●•٠·˙ - не знам на кое ниво си, но ето малко стъпки да можеш да храниш по-бързо кравите (всъщност всички животни). Трябва ти Animal Ready Boost - струва 400 подкови или се печели от мечата колекция.
За мечата колекция - или сечеш дървета и биеш мечки и ти се пада. Или напълваш Mystery Animal Collection и като я продадеш ти се пада 1 Stuffed Bear, което на 24 часа веднъж дава нещо от мечата колекция. Имам няколко такива статуи на мечки и вършат добра работа - всеки ден им обирам бонусите - все едно са сгради.
Може да искаш нещо от съседите за тези колекции.
Така че нахранваш всички или само тези, които ти трябват, ползваш Animal Ready Boost и пак стават готови за хранене.
Успех на всички и приятна игра!

# 284
Е аз това с кравите го минах, сега сея пшеница  Tired 300 броя
После са доматите

Общи условия

Активация на акаунт