® E-bay - тема 65

• 32 895
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Нещо не се справям с докладването на иБей. Стигам до reporting a member, а от там ме прехвърля към стоките, които трябва скоро да получа, пък аз искам да докладвам такава от ноември. Ибей няма ли мейл, на който да се докладва?

# 331
  • Пловдив
Благодаря ти Алекс1  bouquetСега видях че този продавач е сложил една снимка а продава три различни номера.

# 332
УЖАСт!
Изчезна ми всичко от Ибей - наблюдавани, спечелени, изгубени, как е при вас?

# 333
Влез в My Ebay.
Горе, вдясно има бутонче Page options.
Ще ти се отвори едно голямо меню.
От него си избери опциите, които искаш да виждаш.
Вариант 2: вляво, под таб-а Summary има едни стрелкички, които сочат или настрани, или надолу.
Ако сочат настрани, ги кликни, за да се обърнат надолу.
Тогава ще ти се покажат опциите, какво да виждаш.

# 334
Aleks1, не става. При мен също няма нищо - нито спечелиени, продадени, наблюдавани .
Явно има някакъв бъг в Ибей в момента или атака(не дай боже).

# 335
При мен всичко си е ок.
Я дайте един скрийншот да видя за какво иде реч.
Такова животно за толкоз години не съм виждала.
Само веднъж на Коледа им умре софтуеърчето, та после даваха обяснения пред американската Комисия по търговия /или нещо подобно/.

# 336
Момичета,моля за малко помощ. Получих телефон от Ибей,но пишеше че е чисто нов,а се оказа ползван.Какво трябва да направя,да уведомя Ибей или Пейпал Embarassed досега не ми се беше случвало да има някакъв проблем Sad
Благодаря

# 337
Пусни си диспут с основание Item not as described. Можеш да си избираш къде - в Ибей, или в Пейпал.
Аз, лично предпочитам Пейпал.
Ще трябва да върнеш телефона, за да ти върнат парите.

# 338
Пусни си диспут с основание Item not as described. Можеш да си избираш къде - в Ибей, или в Пейпал.

Благодаря ти  bouquet  А пощ.разходи по връщането за  моя сметка ли трябва да са?

# 339
ОХХХХХХХХХХХХХХ, пу - пу - пу, появи се пак. Явно трябва да си запазвам страницата на седмицата веднъж. Алекс, благодаря, тъкмо щях да правя скрийншот...

# 340

Благодаря ти  bouquet  А пощ.разходи по връщането за  моя сметка ли трябва да са?

По принцип - да.
Но може и да се разберете да ги поеме продавача, което е малко вероятно.

# 341
  • София
Момичета,моля за малко помощ. Получих телефон от Ибей,но пишеше че е чисто нов,а се оказа ползван.Какво трябва да направя,да уведомя Ибей или Пейпал Embarassed досега не ми се беше случвало да има някакъв проблем Sad
Благодаря
Дай линк към обявата. Понякога на телефоните пише "New - other". В описанието вече си пишат как бил нов, само го отворили и пробвали щото им го подарили, листвали го като нов, защото реално е ползван само няколко часа и т.н.  blahblah Ако в обявата наистина пише, че е нов отваряй диспут. Дали в ибей или пейпал според мен е все едно. Винаги са ми връщали парите като грешката е в продавача.

# 342
Благодаря

Дай линк към обявата. Понякога на телефоните пише "New - other". В описанието вече си пишат как бил нов, само го отворили и пробвали щото им го подарили, листвали го като нов, защото реално е ползван само няколко часа и т.н.  blahblah Ако в обявата наистина пише, че е нов отваряй диспут. Дали в ибей или пейпал според мен е все едно. Винаги са ми връщали парите като грешката е в продавача.

ето това е телефонът,лошото е че за да го върна ще трябва да платя 30лв.И след като го върна ли ми връщат парите или първо ги връщат и след това го изпращам newsm78
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3005212 … :IT#ht_500wt_1156

# 343
  • Лондон/Пловдив
Ако искаш първо пиши на продавача ,че телефона е ползван да видим той какво ще ти каже ако смяташ да го задържиш искай частичен рефънд.

# 344
Имаше ли някякъв срок за оставяне на фийдбек?

Общи условия

Активация на акаунт