® E-bay - тема 65

• 32 839
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Flash* Благодаря ти много.А може ли само още 1 въпросче.
Имам един paypal акаунт с 30-40 долара в него но не е добавена карта в самия акаунт.Мога ли да платя или.....

# 526
Благодаря ви за отговорите   bouquet

# 527
Имате ли проблем с и-бей. Не ми дава да взляза в спечелени, да изпратя съобщение.... Tired Tired

# 528
Да, проблема при мен е същият!

# 529
  • Sofia
И при мен така  ooooh!

И похвал:
сандалки за Андреа Simple Smile

# 530
Аз пък даже платих. Това.

# 531
  • Пловдив
И аз да се похваля с първата пристигнала покупка от ибей - http://cgi.ebay.co.uk/Chicco-Polly-Double-Phase-Highchair_W0QQit … 21586540740548256

Столчето е много хубаво и запазено, няма петна и скъсано,но.........от транспорта/не се знае дали от бг транспортната фирма или от английската/ са го дърпали нещо и опаковката се е скъсала и точно там се е скъсала малко дамаската. #2gunfire
Макар че вина за това има и продавача, не е опаковано добре  #Cussing out
Но важното е, че като цяло е хубаво и много му се радвам.
Чакам още неща за бебка, но отзиви като пристигнат. Heart Eyes

# 532
Имам един paypal акаунт с 30-40 долара в него но не е добавена карта в самия акаунт.Мога ли да платя или.....
[/quote
 Sad]

# 533
Ами Петинка, опитай да платиш. Щом парите са ти в баланса и няма нужда да се теглят допълнително и от картата, все си мисля че трябва да мине плащането. Но трябва валутата в баланса да е същата в която трябва да плащаш, иначе първо трябва да я обърнеш в съответната валута.

# 534
Здравейте
от скоро и аз вече пазарувам в ибей, но още не съм мн. наясно
Преди малко избрах една блузка, цвят един кафяво.
купи сега, безплатна доставка.
като размерите са написани по-долу, знаете..
и аз трябва да отбележа.
но и така влязах в пейпал , така и не ми излиза прозорец, където да напиша желания размер  Rolling Eyes Confused
когато поръчвам за детенце дрехи е ок, там където е избор на цвят отдолу има и размери. въвеждам.но сега не видях-Няма!  Rolling Eyes
знае ли някой нещо по въпроса?  Heart Eyes

Ето:
http://cgi.ebay.com/CLASSIC-NWT-COLOR-BROWN-POLO-SHIRT-SZ-3-4-5- … 33088109349758151

# 535
Ами Петинка, опитай да платиш. Щом парите са ти в баланса и няма нужда да се теглят допълнително и от картата, все си мисля че трябва да мине плащането. Но трябва валутата в баланса да е същата в която трябва да плащаш, иначе първо трябва да я обърнеш в съответната валута.

И аз това се чуда дали ще стане ама да не стане някой сакътлък като не е с карта и затова питах ако има някой запознат

# 536
  • Sofia
KRISTI4, малко объркано си писала..
Ако си плащала до сега, не си ли забелязала придружаващата форма за съобщение при 1ва стъпка?! Та там упоменаваш цвета в случая.

PETINKA_1970 , аз мисля, че като плащащ пей пал ще си обърне  валутата. Имала съм евро в баланса и съм плащала в ибея с паунди.

# 537
  • Бургас
Някой път наистина Пейпал сам си конвертира наличната валута в исканата за плащането, но по-често не го прави и ако не е в исканата валута, отказва плащане или дърпа от картата (зависи дали има карта прикачена и дали в нея има парички). Така и не знам от какво зависи и не съм се загледала за някаква закономерност newsm78

# 538
Морена така е
но този път нямах
затова пуснах линк към избрания продукт да видите и вие  Confused
изброени са по-долу размерите, но няма опция за избор!

# 539
Да но моя въпрос е дали ще могжа да платя с нов акаунт в който не е заредена карта а приятел ми е пратил парите.

Общи условия

Активация на акаунт