® E-bay - тема 65

• 32 841
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
По-напред споделих, че поръчаната на 2 януари поръчка още я няма. Писах на китайчето, каза ми да изчакам още седмица. Да, обаче тези дни свършва времето за повдигане на диспут. КАкво да правя?

# 181
Пускай диспут, как какво!
Китайчето може и да ти каже, че ти иска ръката.
Не е речено да му се доверяваш. Simple Smile

# 182
И аз се интересувам от машините за хляб ако може линк  Grinning

# 183
Обикновено в Ибей артикулите са по 1 брой, особено ако ги продават частни лица.
В този случай линк няма как да бъде даден, освен ако не искате да видите машината на съфорумката, или продавачът е магазин.
Просто си пускате търсачката с bread machine и излизат всички налични.

# 184
Да, това ми беше идеята-линк към машини за хляб, а не определаната точно
Благодаря Peace

# 185
На майка ми бях взела миналата година машина за хляб на Морфи Ричардс, не е спряла да пече!  Mr. Green Препоръчвам!  Peace

# 186
Момичета , някой позлвал ли е транспортна фирма за превоз от БГ до УК ? Искам да изпратя един колет , но Г . ми писаха че не извършват тази услуга . Към кого да се обърна и какви са цените до УК ?

# 187
Към Гив Транспорт. www.givetransport.com
Аз съм пращала с тях колет 2.5 кг, излезе ми около 20 лв. В тях влизат транспорта от БГ до Англия изпращането от Англия до английски адрес.
Много са бързи и коректни.

# 188
  • гр. Пловдив
Момичета ще пазарувам за първи път от сайта  и затова, което съм харесала ми изписва 2 варианта за доставка 1. Royal Mail Airmail (Small Packets) (Varies); 2. Royal Mail International Signed-for (Varies) И са с различни суми. Какво означава това? Офертата е "Купи веднага"
Благодаря ви много предварително за отговорите!  Hug

# 189
  • Пловдив
Момичета тепърва започвам с поръчките.Досега само две съм направила.Едната дойде,другата я чакам.Записвам се да ви чета,че има какво да науча определено  Peace Hug

# 190
Пускай диспут, как какво!
Китайчето може и да ти каже, че ти иска ръката.
Не е речено да му се доверяваш. Simple Smile
Mi, to Взе че дойде днес, ама видът му не е като на снимката.

# 191
 Simple Smile здравейте,
моля мамите от Пловдив да ми помогнат със съвет за друг превозвач освен  ЕМП. Напоследък много се ядосвам с тях  Praynig Praynig

# 192
Здравейте,може ли малко помощ относно размерите на слънчевите очила в ибей и като цяло.Гледах,чудих се ,но не се ориентирам,а съм харесала няколко медела и искам да си поръчам.Чакам помощ,мерси! Hug

# 193
Здравейте! За пръв път се реших да ползвам снайпер, че от две седмици дебна едни чадърчета за количка и все са по-бързи от мен. Използвах този : http://biddingscheduler.com/
Зададох макс сума 13..и 3 секунди време за залагане. Купиха го за 13.50. Това добре, значи някой е заложил в последните 2 секунди. Само че ето това хистори ме озадачава :

Не трябва ли да съм биднала с минимума...т.е. около 8 паунда, а не направо на 13? И защо съм биднала 4 пъти по 13 паунда, т.е. максималната ми сума?!

# 194
  • Sofia
Аз не претендирам да съм голям разбирач по въпроса, та  ще гледам и аз за отговорите.
А си го обяснявам така...
Защо 4пъти си бидвала, не ми е ясно и на мен. Но е стрелял снайпера 13, а не 8, защото спечелилия е заредил по- голяма сума от 13п.

Общи условия

Активация на акаунт