® E-bay - тема 65

• 32 873
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Ванчето ме е изпреварила с отговора Wink
Благодаря за отговора за лака  Hug

# 286
Да попитам за лаковете, че съм маниачка на тая тема, но си признавам тези не ги бях заглеждала  Crazy До английски адрес ли ги пращате или до БГ, дължи ли се мито?
Мито от Англия не се дължи.
Аз лично пращам в 99% от случаите на английски адрес на превозвачески фирми ( виж темата за пазаруване в английските сайтове, там на първа страница са обявени фирмите, което ме подсеща ,който пуска нашата тема, ако може да сложи и тук линкове към фирмите   bouquet ) . В много редки случаи когато разликата в доставката е минимална, пращам до Бг. Peace

# 287
Днес май съм в сакатлъка и не мога да ги намеря в Ebay. Mr. Green
Може ли линк от където ги взимаш? Praynig

# 288
  • София
Да попитам за лаковете, че съм маниачка на тая тема, но си признавам тези не ги бях заглеждала  Crazy До английски адрес ли ги пращате или до БГ, дължи ли се мито?
Мито от Англия не се дължи.
Аз лично пращам в 99% от случаите на английски адрес на превозвачески фирми ( виж темата за пазаруване в английските сайтове, там на първа страница са обявени фирмите, което ме подсеща ,който пуска нашата тема, ако може да сложи и тук линкове към фирмите  bouquet ) . В много редки случаи когато разликата в доставката е минимална, пращам до Бг. Peace
ама лаковете са от САЩ  Embarassed аз затова питам иначе аз само с Г. си пазарувам

# 289
  • Бургас
Линк бях дала по-напред, ама ето пак за нечетящите Twisted Evil http://shop.ebay.com/?_kw=claire%27s%20mood&_fcid=34&_jg … _stpos=&gbr=1

Взимала съм на мен и на други съфорумки, но от различни продавачи и затова не давам конкретен такъв. Поръчвала съм най-много по 3 бройки на моя си адрес (за около 30$) и с митници не съм се занимавала - идват си в пощата.

Специална основа или топ не им трябват, просто при ползването на хубави такива, се удължава доста трайността на самия лак Peace

# 290
Благодаряяяя!  bouquet

# 291
pebs, не се подлъгвай да пишеш оценка, за парите ще чака продавачът. Пиши, че си във ваканция и ще се върнеш след 2 седмица. Т'ва е.

Благодаря,така направих,а той си продължава в същия дух-до 2 седмици щяло самО да се изчисти плащането,да сложа възможно в най-кратки срокове,ама ще почака. Wink  Peace

# 292
Здравейте, момичета.
Тия лакове са голяма зарибявка, аз се чудих как точно седят, но благодарение на линковете се ориентирах, сега остава да не ме изгонят от вкъщи заради тях  Mr. Green

Аз бях споделила преди няколко дни за една продавачка, която не иска да ми направи комбинирана цена на артикулите и вие ме посъветвахте да й пиша,ч е тогава очаквам четири отделни пакета.
Е, днес ми е пуснала фактура с 4 паунда по-малко за цената на доставката  Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 00:57 от tanzen

# 293
  • София
Ами честито, много се радвам - то не че пак няма да спечели от доставката, но все е нещо. Дано да дойде без проблеми доставката.

# 294
  • София
Момичета, как да търся детска "шапка" за баня. Виждала съм такива като жабка, пате и т.н.
Не искам всеки път да си мокри косата малката, че мноооого бавно съхне.

# 295
Записче и от мен да ви следя!
Аз тия дни се включих с пазаруване и вече чакам доставка! Ох, доста неща не са ми хич ясни и дано всичко е наред с нещата, че незнам ще се оправя ли  ooooh! ако се наложи диспут или връщане  newsm78! Ама пък може и всичко да е наред де  Simple Smile

# 296
  • Варна
Момичета, как да търся детска "шапка" за баня. Виждала съм такива като жабка, пате и т.н.

нещо такова?

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Clippasafe-Child-Bathing-Shampoo-Eye-S … a96#ht_2006wt_969

# 297
  • Бургас
elita, kids bath cap  Peace

# 298

http://baby.shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=hat&_sacat=20395& … 286.c0.m270.l1313
погледни това

# 299

Общи условия

Активация на акаунт