® E-bay - тема 65

• 32 841
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • виртуално
Морена така е
но този път нямах
затова пуснах линк към избрания продукт да видите и вие  Confused
изброени са по-долу размерите, но няма опция за избор!
като тръгнеш да плащаш, още на 1 стъпка в евау имаш някъде в средата-вляво на фактурата add massage to the seller - пишеш размера и даваш save
след това - както обикновено  Peace

# 541
Морена така е
но този път нямах
затова пуснах линк към избрания продукт да видите и вие  Confused
изброени са по-долу размерите, но няма опция за избор!
като тръгнеш да плащаш, още на 1 стъпка в евау имаш някъде в средата-вляво на фактурата add massage to the seller - пишеш размера и даваш save
след това - както обикновено  Peace

ахааааааааа ето как
многог благодаря   bouquet
Това ми е трета покупка  Grinning.първа за голям. досега само за дететнцето, където си имаше прозорец да избера 13-6 м, 12-18 месеца и т.н
благодаря още веднъж! Grinning

# 542
  • Бургас
Да но моя въпрос е дали ще могжа да платя с нов акаунт в който не е заредена карта а приятел ми е пратил парите.
И ти бе отговорено по-горе, че да - можеш, стига сумата да е достатъчна за плащането и да е за всеки случай във валутата, в която искаш да платиш.

# 543
  • Бургас
Здравейте момичета имам едно питане- преди да купя две неща от една продавачка изрично я попитах каква ще е доставката за 2 неща и тя ми отговори 2,50лири до анг.адрес, по принцип на артикул цената беше 2 лири. След като спечелих нещата на 16.02 се опитвам да се свържа с нея за да ми прати фактура с общата доставка за да платя но тя не ми отговаря ,написах й поне 5 писма с молба поне да ми каже дали се е отказала от уговорката но тя не пише. Сега освен да платя 4 лири за доставка до анг. адрес ,за двете неща дали има вариант нещо друго да се направи.Благодаря ви предварително.

# 544
здравейте момичета,
тъй като съм нова в пазаруването от ебей имам 1 въпросче.....
след като нещата ми ги изпратят трябва ли да правя нещо за да си получи парите продавача?
има бутон leave feedback той за какво точно е....?
благодаря предварително  bouquet

# 545
някой поръчвал ли е НЕ нова дреха, втора употреба?

# 546

Да. Какво те интересува?

# 547

Да. Какво те интересува?
запазени ли си ? Simple Smile

# 548

Да. Какво те интересува?
и аз предимно якета за туризъм, но чета описанието и питам ако нещо ме притеснява!Гледам да пише че са в отлично или супер/фантастично/прекрасно състояние или като нови, и т.н. и после вс. е било ок!

# 549

Да. Какво те интересува?
Това си зависи от продавачите. Като купуваш, чети описанието и гледай оценките на продавача. И въпреки това не си застрахован от това, какво ще получиш накрая. Но пък има и доста успешни покупки used, трябва да рискуваш.

# 550
  • Sofia
Няма как да се каже за всички ползвани дрехи с една дума.
Гледай описанието и оценките на продавача( в смисъл колко може да му се разчита за описанието).

здравейте момичета,
тъй като съм нова в пазаруването от ебей имам 1 въпросче.....
след като нещата ми ги изпратят трябва ли да правя нещо за да си получи парите продавача?
има бутон leave feedback той за какво точно е....?
благодаря предварително  bouquet
Ти нали първо си платила, за да ти пратят нещата.... няма какво друго да правиш. Бутона , за който питаш е да поставиш оценка, но това като видиш нещото , нали.

# 551
да да платила съм Simple Smile
благодаря morena   bouquet
и още нещо без да ставам много нахална.... Embarassed
на някои продавачи пише че доставят до европа обаче  като тръгна да плащам и ми изписва че не могат да се доставят нещата.....защо така? newsm78

# 552
Здравейте
Имам проблем с плащането.Продавача е объркал мейла си и от пей-пал ми пратиха мейл. Писах на продавача и той ми даде друг мейл.Но сега как да платя-отново да натиска плати сега на артикула или по друг начин?

# 553
  • Шумен
Момичета, нали не можеше да се прекъсва търг, ако има наддавания  newsm78, или аз нещо се бъркам. За пореден път търгът приключва по-рано, на нещо което дебна. Crossing Arms

# 554
Може ли да помоля форумците с Пуми да ми премерят стелките на UK6 и UK7 ,че не мога се ориентирам.Моите маратонки адидас и умбро варират от 26 до 27см стелка и се чудя кой номер Пума да взема.Мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт