Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сърчица в мъфините...как??

• 5 418
  • 53
  •   1
Отговори
# 30
Мерси   bouquet!

# 31
jas.min, аз също имам само хартиени формички и от доста време успешно пека само в тях. Просто използвам две или три хартиени формички, една в друга. Редя ги в обикновенна тава, пълня със смес и пека.  Peace 

Много хитро!  Peace
Взех на заем тава, понеже сефтето ще ми е по повод празник, та да не се излагам. По-нататък като реша да се пробвам пак (и ще е само за вътрешна консумация  Mr. Green ), ще пробвам и само с хартиени - така както казваш по няколко хартиени.

# 32
Ето и моите сърчица в мъфини,благодаря на авторката за споделената идея.

# 33
Ели, изглеждат изключително добре  Peace, браво! Аз все още не съм решила дали ще ги правя, не зная дали ще събера смелост да ги започна въобще  newsm78

# 34
Ето и моите сърчица в мъфини,благодаря на авторката за споделената идея.

Браво ,Ели!!!  chef
Мъфините ти са се получили страхотно! Дано и на вкус ти допаднат ,и на половинката де! Simple Smile)))
Пожелвам ти хубав празник! Simple Smile

# 35
Ели, изглеждат изключително добре  Peace, браво! Аз все още не съм решила дали ще ги правя, не зная дали ще събера смелост да ги започна въобще  newsm78

Не му мисли много,не са толкова трудни Simple Smile))

Ще чакам да се похвалиш,хубав празник!

# 36
Ели, страхотни са, браво! И аз ще се пробвам......

# 37
Здравейте!
Чудесно изглеждат мъфините, но аз се включвам с конкретно питане.
Имаме идея да направим мъфини за Св.Валентин в едно заведение, но чуденката е дали стават с яйца на прах?
Ако някой е пробвал така, бих била много благодарна да сподели!
Аз по принцип си ги правя с яйца, та хич не съм наясно с яйчния прах.  Rolling Eyes

# 38
Аз също не съм наясно,немога да кажа...Sad

# 39
  • Бургас/Пз
Ето ги моите, само че по оригиналната рецепта, която е на nadeto_pm в блога !

# 40
Добре де , но ако отхапеш в неправинато посока няма да видиш сърцето ....Трябва да разчитаме на късмет.Иначе си е готино.Може би някак да стане в целия кекс .

Аз миналата година в подобна тема видях снимка на кекс със сърце и си я пресъздадох още търся оригиналната рецепта обаче, за да видя там как е направено.  Crazy

Торта със сърце

# 41
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за рецептата. Изненадах приятно  всички  в къщи.   bouquet

# 42
Ето ги моите, само че по оригиналната рецепта, която е на nadeto_pm в блога !

Страхотно са ти се получили Ани!
Вкусен ли е този вариянт,аз понеже съм любителка на шоколада за това промених оригиналната рецепта Simple Smile???

# 43
Добре де , но ако отхапеш в неправинато посока няма да видиш сърцето ....Трябва да разчитаме на късмет.Иначе си е готино.Може би някак да стане в целия кекс .

Аз миналата година в подобна тема видях снимка на кекс със сърце и си я пресъздадох още търся оригиналната рецепта обаче, за да видя там как е направено.  Crazy

Торта със сърце

Тази торта ли си имала в предвид  newsm78,тук е дадено стъпка по стъпка как се прави .   chef

http://myediblememories.typepad.com/blog/2010/02/hidden-surprise-heart-cake.html

# 44
Благодаря за рецептата. Изненадах приятно  всички  в къщи.   bouquet

Много се радвам за което! Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт