Предучилищна - набор 2004, тема 3

• 34 193
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Как са подгответата? В класа/групата на моето тия дни ще свършат с азбуката.

# 166
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Пуснах запитване до Министерство на образованието по въпроса с оставането в градината през лятото. Ако ви интересува щом получа отговор ще пиша

# 167
  • Sofia
имам близка, която е самотна майка и се интересува дали може да разчита на някаква привилегия при записването на детето си... дали нещо знаете по въпроса !?

# 168
  • София / Пловдив
имам близка, която е самотна майка и се интересува дали може да разчита на някаква привилегия при записването на детето си...

За градините - да, но ако и за училищата има, ще ме изненадат приятно.
До сега не съм чувала за такива преференции.

# 169
Как са подгответата? В класа/групата на моето тия дни ще свършат с азбуката.

Нашите се готвят за празник на патрона на училището.

# 170
  • sofia
Пуснах запитване до Министерство на образованието по въпроса с оставането в градината през лятото. Ако ви интересува щом получа отговор ще пиша

Аз държа да имам отговора им,но м/увременно о4аквам становище и от друго място.Деска,дай го на ли4ни да не товарим темата Peace

# 171
  • София / Пловдив
Изобщо няма да товарите темата, пускайте го тук, че и на мен ми е интересно какво ще отговорят.

# 172
И мен много ме интересува дали ще могат да останат децата и лятото в градината. На нас от самата градина ни отговориха, че няма да стане. Аз ще се поровя и в нормативните документи, та да видим какво ще излезе. Който получи информация по този въпрос, моля да пише newsm17

# 173
  • sofia
И мен много ме интересува дали ще могат да останат децата и лятото в градината. На нас от самата градина ни отговориха, че няма да стане. Аз ще се поровя и в нормативните документи, та да видим какво ще излезе. Който получи информация по този въпрос, моля да пише newsm17

Peace

# 174
http://sparebulgaria.com/v1/index.php?id=2

Долу дясно-нови публикации-приказки
Малко екология.  Simple Smile

# 175
Да, пуснете отговора тук. Предполагам, че много родители ги интересува  Peace

Ще се опитам да открия темата.

Da,моля те Praynig
Благодаря Hug
[/quote]

За съжаление не я намирам, но съм и доста заета тия дни и я търсих отгоре-отгоре.
Ще продължа още малко да я търся, пък дано изскочи  Simple Smile

# 176
  • София
И мен ме интересува как стои въпросът с летните месеци

В началото на годината на Родителската среща директорката каза, че и тази година нашата градина ще почива през август, т.е. децата могат да я посещават до края на юли. Аз тогава съобразих наум, че това ме устройва, ама дали тя го каза ей-така, наизуст, без да осмисля, че е пред родители на деца от 4 група, или имаше предвид, че именно нашите деца могат да останат в градината до края на юли...това не се изясни...
Ще питам госпожите довечера, да видим какво ще ми отговорят, че май всяка градина самосиндикално си въвежда нейни правила  Crossing Arms

# 177
Има голяма вероятност в училището, което сте избрали за първи клас да има лятно училище. Обикновено приемат и бъдещите първолаци.
Също е вариант.  Peace
В училищата цените са далеч по-приемливи от детските центрове.

# 178
Има голяма вероятност в училището, което сте избрали за първи клас да има лятно училище. Обикновено приемат и бъдещите първолаци.
Също е вариант.  Peace
В училищата цените са далеч по-приемливи от детските центрове.

При нас ще има и аз ще се възползвам.
Миналата година условията бяха следните:
- половин ден, от 8.00 до 12.00 или 12.30 (не съм много сигурна)
- такса 2лв/ден
- една госпожа ги наблюдава, но те правят каквото искат и си носят от вкъщи - оцветяване, играчки, книжки. Т.е. Госпожата не ги занимава с нещо определено.

За мен плюсът е, че ще свикнат с обстановката, ще се запознаят с всички Госпожи, които ще поемат първокласници. Това, защото при нас ще се разбере точно при коя ще сме чак септември на втората родителска среща. На първата, която ще е месец юни, ще се обсъждат само основни неща. Ще имат предимството да обиколят сградата на спокойствие, без големите да ги притесняват  Laughing

# 179
  • София

Много ме интересува, защото нас искат да ни "гонят" на 24 май...Според мен това не е редно, но според директорката нямали право и ги глобявали.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт