Предучилищна - набор 2004, тема 3

• 34 188
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, някой има ли впечатления от предучилищната подготовка в 139 ОУ и в 19 СОУ, благодаря!

# 136
  • sofia
lulumba, "уморените" деца от кое училище бяха? Бастилията ли?
Честито за избора! Hug

Не, от 138-о.  Confused Повечето комшийски деца учат там и родителите са леееко скептични. А и децата видимо се промениха. Разбира се, зависи и от учителя в крайна сметка. Но не искам да изпускам шанса в 93-о, където тази година има чудна комбинация от мнооого добър учител и отлична база.  Peace А бастилията я отписахме по много причини. Мога да ти пиша на ЛС, ако искаш, че да не спамим темата излишно.

Аз още съм в големи колебания и ве4е ме хваща нервата #Crazy
93,138 или 119....Последното ни е най-дале4е, ина4е най ми харесва....138-преуморени Confused
Деси,какво правите след 4 кл. с 93о?Масово местят децата от там след 4 кл.Разсъждавам просто и се опитвам да намеря отговор и за себе си.Наистина държа на добра база,да ми е срванително близо,спортни занимания извън редовните,занималня ,ка4ествен у4ител......
93о ми се доближава до тези критерии,но там не видях друг западен език освен немски ShockedНезнам,много ми е труден избора,особено след преживяното с големия ми син в 12то #Cussing out

# 137
  • В светлината на слънцето
От тази година ще имат английски и немски език, и евентуално при желание от страна на родители - руски език. Имат разни групи по изкуства - театър, музика, танци и т.н. Доста добри спортни салони плюс фитнес салон, оборудван много професионално заради спортните паралелки след 4 клас. Имат също така плуване - вземат ги с автобусче от училището, мисля че 2 или 3 пъти седмично, и плуват в басейна на "Академик". Но не са при нашия треньор, а при Вили, която също работи супер с деца. Аз даже си мислех да записвам малкия при нея, че тя много го харесва, пък и той нея, абе сработиха се покрай плуването на Теди.
Аз силно се надявам до 4 години нещата да се променят към добро. Ако се променят, не пречи да се продължи и в това училище. Поне директорката има големи амбиции да направи добра промяна. Пък ако не се променят, ще се местим. Thinking

# 138
  • sofia
От тази година ще имат английски и немски език, и евентуално при желание от страна на родители - руски език. Имат разни групи по изкуства - театър, музика, танци и т.н. Доста добри спортни салони плюс фитнес салон, оборудван много професионално заради спортните паралелки след 4 клас. Имат също така плуване - вземат ги с автобусче от училището, мисля че 2 или 3 пъти седмично, и плуват в басейна на "Академик". Но не са при нашия треньор, а при Вили, която също работи супер с деца. Аз даже си мислех да записвам малкия при нея, че тя много го харесва, пък и той нея, абе сработиха се покрай плуването на Теди.
Аз силно се надявам до 4 години нещата да се променят към добро. Ако се променят, не пречи да се продължи и в това училище. Поне директорката има големи амбиции да направи добра промяна. Пък ако не се променят, ще се местим. Thinking

Деси,мерси за инфото Hug

# 139
  • В светлината на слънцето
И още нещо - много, ама наистина много ми харесаха децата от началния курс, които направиха презентацията. Много одухотворени и определено умни, будни деца.  Peace Тия дни пак си говорих с родители на комшичейтата, чиито деца учат в 138-о... абе казват: "Добре е, но ако имахме друг вариант, щяхме да помислим". Не знам там на какво ниво е английския, но момченцето над нас, което сега е трети клас тръгна от тази година на уроци по английски в ИЧС (майка му е преподавала английски и определено може да оцени какво е нивото). Та за да направят такава стъпка значи не е добре нивото на езика в училището.  Thinking Аз бях почти решила да сме в 138-о, но доста негативи се насъбраха изведнъж, а и като видях базата и децата в 93-о взех твърдо решение. Пък след 4 години ще го мислим. Дано нещата се променят както са ги замислили и да не се налага да го мислим.  Peace

# 140
  • Sofia
Момичета, искам да питам нещо във връзка с подхода ви за избор на учител... В 73-то специално ще има отворени врати в края на март, за да можем да се запознаем с учителите и да си зададем въпросите. Аз обаче искам да се видя с учителите по-рано, а и не сред толкова голамя група родители, където надали ще мога да задам всичките си въпроси. Чудя се дали това е практика? Дали ще ми разрешат от училището? Или трябва да си ги търся сама и да си ги "пресрещам" по коридорите да говоря с тях? Вие как подходихте?

Аз съм също съм се наканила да посетя откритите врати, заедно с една друга майка, можеш ли да ми кажеш от колко часа е самото мероприятие  Sunglasses

# 141
аlegra, мисля,че часът беше 18.30. За по-сигурно, може да се провери в сайта на училището

# 142
  • Страната на чудесата
Да се запиша с нашето гардже Laughing
Утре имат открит урок по Български език и математика и ще отчитам след това колко и какво може.

# 143
  • София
Здравейте, някой има ли впечатления от предучилищната подготовка в 139 ОУ и в 19 СОУ, благодаря!
Simple Smile

# 144

Копирам тук книжките за подготовка за НУКК, защото са хубави за упражнения.

# 145
  • София

Копирам тук книжките за подготовка за НУКК, защото са хубави за упражнения.
А с каква програма ги отваряш?

# 146
  • Страната на чудесата
Такаа, мина открития урок и нещата са леекичко смешно-тъжни Simple SmileПърво, в задача с картинки и определен звук, който да търсят в името на всяка картиннка, звука Ш беше ограден в картинки, които съдържат Щ. После, толкова бърза, да е от първите, че изобщо не слуша условието.Задача да се напишат едни числа по определен ред-ами, носи ги строени в редичка, от красиви по-красиви, но не е изпълнено условието да ги е написала през едно квадратче ooooh!
Така, ще се борим за концентрация, явно, но сега нито и казах че е сгрешила, нито показах с нещо, че е така.Госпожата ще им направи разбор по-късно, а аз дипломатично се надявам да я насоча към овладяване на по-добра дисциплина и съсредоточаване.

# 147
)Първо, в задача с картинки и определен звук, който да търсят в името на всяка картиннка, звука Ш беше ограден в картинки, които съдържат Щ.
Ако става дума наистина за звук, а не за буква, детето не е сгрешило. Щ е една буква - два звука - Ш и Т.

# 148
Като ги разархивираш, ще ги видиш, всяка страница е отделна снимка.

Lucky Plam, браво на госпожата, че е направила този урок.

Я, Дидева.

# 149
  • Страната на чудесата
)Първо, в задача с картинки и определен звук, който да търсят в името на всяка картиннка, звука Ш беше ограден в картинки, които съдържат Щ.
Ако става дума наистина за звук, а не за буква, детето не е сгрешило. Щ е една буква - два звука - Ш и Т.

О, като се замислих-да Embarassed
Люлин, госпожата им наистина много се старае, а освен всичко друго и си личи, че обича всяко едно от децата си в групата.Ще ми липсва строгия, но справедлив подход.Научи ги на много, не, на всичко в детската градина Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт