Жената ЛЪВ - 47

• 16 947
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Балчик
Хорааа от  мен компания за пиене не става,
ей ме от точно две глътки винце
не мога да си легна официално, лежа по диваните  Mr. Green
Верно тоя гаден грип да се връща  Sick!?
моите домашни ги натискам с витамини , ааааа болни не искам !
Бенджи бързо бързо да оздравяват децата  Hug
Реа направо ти се възхищавам с каква енергия вършиш всичко  Peace
Уиш дай да видим и ние роклето деее

# 631
  • Пловдив
Абе, и мен ме наболява гърлото, то смятам да го лекувам с винце... Flutter
Аз не мога да пазя диети, поотслабнах малко миналата пролет, но имам още 4 -5 кила отгоре...

Рейче, утре ще сме ОК. Знам си. Само да издържа тая нощ.  Wink
Много се чудя изобщо да ги водя ли при личната.  newsm78 Ама пък почват едни почивни дни, та май ще се прежаля да ги види, все пак.

# 632
Реа, ти комплимнет ли си просиш?  Mr. Green Много харесвам жени със светли очи. Майка ми има като твоите, ама аз съм взела на баща ми...
Но не се задълбочих в албума ти, че нещо си наблегнала на храната! Simple Smile
На Кипра Маца много харесах косата. Ама много... Щото аз си нямам.  Tired
А Вени, все се каня да питам, на снимката с булката, това сестра и ли е и близначки ли са? То бива прилика ама тяхното вече на нищо не прилича! Simple Smile
На Хаяси градинката също много ме грабна, понеже аз моята градинка я боря всяка година (тя обаче ме преборва)...
Това е което най ми направи впечатление на пръв поглед. Иначе какво? Усмихнати лица, сладки деца и весели моменти запечатанеи.
Във ФБ още се ориентирам.

# 633
  • София
Уиш, на снимките е сестра ми, да. Не сме близначки, аз съм с година и два месеца по-дърта.
Започнахме да си приличаме през последните десетина години, когато тя си направи кичури и се изсветли, а аз започнах да си изправям косата  Mr. Green. Иначе сме много различни - тя е мургава, аз съм светла, тя е с тъмна права коса, аз - с чуплива, характерите ни също не са еднакви.

Бенджи, оздравявайте скоро! Може би наистина не е лошо да идете до лекарката. Децата имат датчик да се тръшкат болни в петък вечер и по празници, това просто е закон  ooooh!!

# 634
Реа направо ти се възхищавам с каква енергия вършиш всичко  Peace
Crazy Благодаря  Hug

Бенджи сигурна съм , че утре всичко ще е тип - топ. Я кажи кво стана с шефа или утре има продължение?

Жу кво правиш по тези късни часове?

Хора, усетихте ли кво е готино , че не се стъмнява в 16:00ч, а поне около 18:00ч, едно пролетно започва да ми е, нали Стеф?  Wink

Пол е на работа, утре ще пише.

Камче зареждам си телефона днес и смятам да тЪ чуя утре, оти ми е домъчняло за тебе  Hug

Нат, ми ако е комплимент много ми хареса  Grinning Аз пък съм взела на баба ми очите, щото майка ми е със зелени, баща ми с кафява Flutter
А иначе от скоро кулинарствам, сега го харесвам този спорт, но преди го мразих и направо се очудвам хората или по - точно аз как се промених във времето  Mr. Green

# 635
  • Пловдив
Реа, ццц. Няма.
Та аз съм на бач чак в понеделник. Пуснах си два дни отпуск, да си гледам болните деца. Колкото и баби да имам подръка, не ги оставям да ми гледат децата при 40 гр. темп... Flutter

Ай, дружина, Наздраве!  Wine Glass

# 636
Бенджи, наздраве! Хубаво правиш дато ще останеш да си гледаш дечковците.

Аз ще си лягам. Лека, тиха и спокойна още от мен  Hug
 smile3524

# 637
Добро утро,айдеее ставайте и идвайте.
Аз вчера си направих един филмов маратон ...по ТВ-то,не съм сваляла нищо.

Бенджи,как са децата?Всеки говори за втора вълна на грипа.Комшийчето и то болно.
Оф, дано Васко се задържи здрав ,че в неделя е рожденник.Вчера поръчахме тортата,10 дечица е поканил...  Crazyи тоя и оня......,вчера му викам:Спри се!  Joy

# 638
Добро утро от мен Grinning.Изпратих си мъжа на работа и да се отчета GrinningТедко много се радвам,че се засичаме отново Grinning  love001Реа мисля,че ти ме попита дали децата са от един брак ThinkingДа от един мъж са  и 4-те заедно сме вече 13 години newsm03 много хора ми задават този въпрос и е нормално,наистина не е обичайно в днешно време да се гледат много деца.90 ПРОЦЕНТА ОТ МОИТЕ ПОЗНАТИ ЕДВАМ СЕ РЕШИХА ДА РОДЯТ ПО ЕДНО И ЗА ВТОРО И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА.БЕНДЖИ въпроса с училището е сложен и навсякъде е различно,тук в три училища ми искаха различни документи.Тази година ходят само по 2-3 ч да учат език.Води им се подготвителна.Искаха ми отпусните от БГ,здравни книжки,договор за работа и квартира и това беше общо взето.Но,тук има много българчета в училищата и на децата не им е трудно има с кого да си играят.БЕНДЖИ да оздравявате бързо  love001

# 639
Привет на всички  Hug Hug Hug

Взривоопасната е тук, залягайте! Снощи варих едни яйца 1 час  ooooh! то не, че е нарочно, ама ги забравих на котлона  Blush

Бенджи, бързо оздравявайте!

Уиш, градинката не е наша, това е в една къща в Орешака, на гости сме на едни приятели на свекърва ми. Мъжа ми е от Троян и лятото много често ходим там. И като отидем и разберат, че сме там винаги ни канят на гости в градинката. Аз пък не отказвам, защото джуджето се кефи.
Много ме развесели с разказа за яденето в Италия. Няма страшно, всичко е поправимо.

Щях още неща да пиша, ама нещо съм отнесена тия дни и съм шемет, та не помня нищо.

# 640
Добро утро банда  Hug

Жу дреб на колко ще става в неделя ( забравила съм  Embarassed )? У вас ли ще празнувате?

Мими, хубава снимка  Heart Eyes

# 641
Мими,наистина мн . хубава снимка.

Рейче,как у нас 10 момчета ? Crazy Нервна натура съм аз,може да поизтупам прахта на някое .....Аааааа,беля работа в нас.
На едно заведение с детска стая.Хареса ми понеже е голям детския кът с различни забавления,батут,има си   и кака където ги контролира.... Wink

# 642
Жу ми де да знам, може нещо да те е ударила съчмата и да си решила, че ще издържиш на напрежението  hahaha Аз таквоз нещо У ДОМА не мога да го разбера и да понеса, със сигурност най-малкото което ще правя е да гледам лошо, много лошо  Mr. Green

Утре вечер ще имам гости. Братовчедка ми с мъжа и детето ще идват на вечеря. Чудя се кво да им готвя, тя държи едно заведение за хранене и със сигурност няма да мога да я изненадам с нищо  Whistling Иначе Пол, питка ще правя  със сигурност Peace

Леле Мими ти на 14г си била със сериозно гадже  Flutter Мъжа ти на колко години е?

# 643
Здрасти. Снощи ви четох ама през тел. и ме мързеше да пиша.  Crazy
Жу, Васето няма ли юбилей тази година, или става на 9?  Laughing
Мими, и аз бях в прословутата отчетна. И все още съм - в старата де. Пописвам от време на време.  Crazy
Рейски, чакам да ми звъннеш. След обяд сме на лекар за Вики пак. Дано всичко е наред.  Praynig
Ся ши земиш мнооо да отслабнеш и ши остана най -дебелата в темата...ши тряя и аз да минавам на диета...цццццц

ТУй изобщо не е така.  Naughty  Аз водя първенството и изобщо не смей да си приписваш първа награда.  Joy  Как са децата, Бенджи?  Hug

# 644
Камче нИ мЪ бий, забравих си телефона у дома  Embarassed ( Мтел-а си е в мен обаче) Ама ако има нещо пиши тук. Иначе стис за лекаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт