Отговори
# 585
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАЙСКИ3!!! БРАВО, ГОЛЯМА ГЕРОИНЯ - РАЖДАНЕ ЗА 20 МИНУТИ:) НА МАЛКАТА АНДРЕА ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!! А МАЙСКИ ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ С ТОВА СКОРОСТНО РАЖДАНЕ ЩЕ СЕ ВЪЗСТАНОВИ МНОГО БЪРЗО!
newsm51 newsm51 newsm51

Относно бебефоните ние си взехме ето такъв http://www.angelcare-monitor.com/International/en/products/angel … are-monitor-AC401

# 586
котенце 1 Какво общо има избора на екип за приемането  Shocked или те приемат, защото трябва или не, защото не е необходимо   #Crazy  #Crazy дано утре всичко мине нормално ще стискаме палци. Радвам се че тоновете са идеални и бебо е добре Hug

tonesto браво и на твоя бебо  Hug

аз съм си взела ето този бейбифон, реших че видео няма да ми е чак толкова необходим.  Peace

А какво става с Ино4када ?

# 587
  • София
Честито бебче на Майски и браво за бързото раждане!

Ние също ползваме бебефон на Tomy, доволна съм много. В началото бяхме взели един на Бертони, много зле беше, шуми, бръмчи, нищо не се чува  Rolling Eyes, върнахме го веднага. Оказа се една от най-полезните вещи, още си го ползваме с дъщеря ми.

# 588
  • Стара Загора
Момичета,бързам да се включа с щъркелова вест и после ще изчитам изпуснатото.Ето съобщението:

"Бебе Дара е с перфектни мерки 3850гр 50см от мама Ива(Ino4kada)Много прегръдки Wink "-родила е секцио

Да са много здрави,щастливи и послушни малките сладурчета на мама Ива,мама Стефи,мама Майски,и мама Иночкада!!!!!!

Да се отчета и от днешния преглед- станали сме 2650гр,доки очаква да стигнем до 3кг,защото вече се качвали само по 100-ина гр на седмица.Но колкото толкова.Всичко и е наред.Само плацентата малко е започнала да старее.В 35гс съм,и незнам нормално ли е вече,рано ли е newsm78 Тя ме успокои,че всичко върви съвсем нормално,и не е притеснително.Хайде сега да ви изчета,че пак много сте се развихрили  Hug

# 589
 newsm44 newsm44 newsm44 Еее браво честито и на Ino4kada,да е жива и здрава Дара(страхотно име)!!!

# 590
Честити принцески на мама Майски 3 и на мама Ino4kada! bouquet newsm51   bouquet

аз мога и в колата да си родя... какво толкова

Е на мен това ми е най-големия ужас - ще стигнем ли навреме до болницата, че имаме 2 часа път и не искам да ряждам в колата и да се гледаме по телевизията после  no

с пъпната връв се процедира така, на около един пръст от коремчето връзваш конец, стягаш го хубаво и нищо не режеш, слагаш бебето на корема, завиваш го отгоре с нещо да не замръзне и чакаш да родиш плацентата. И така като си с плацентата и бебето заедно стигаш до болницата, там знаят какво да правят. За да не повредиш плацентата можеш да я сложиш в една торбичка, да лежи до бебето.
Shocked #Shocked ужас newsm09   дано устискам до болницата newsm17, когато му дойде времето

# 591
  • Кукуландия
Уау Simple Smile))))))) Честита бебка на Ino4kada!!!  newsm18

mama_vessy, Г-жа Стихийно бедствие, благодаря ви за полезната информация! Да не се случва, но е хубаво човек да знае какво да прави, ако се случи Grinning
Замислих се... ако имам контракции на 20мин. това май е достатъчно рано за тръгване... при час и половина път newsm78 Започнах сериозно да се замислям, т.к. успях да отложа ходенето в София за 2ри март /при термин 13ти/  Mr. Green

# 592
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАРТЕНСКИТЕ МАМИ. ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСИЛИ И ЗАСМЕНИ newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 НА МАЙКИТЕ БРАВО И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

# 593
Още едно бебчее!!! Честито на мама Ino4kada! Да и е жива е здрава принцесата!!!

# 594
Здравейте момичета, честити нови бебчета ,много да са здравички и да радват мама и тати, бързо възстановяване на мамите!
Влизам на бързо да кажа за  Еna4 днес се чухме по телефона , все още са болнички с малчо и по цял ден обикалят лекарите, за това няма възможност да пише, иначе бебка все още си е на топличко в на мама коремчето. Еna4 праща поздрави на всички и много се зарадва за новите бебета като и казах.
Лек и спокоен снежен ден момичета Hug

# 595
ЧЕСТИТО И  НА МАМА ИНОЧКАДА ЗА БЕБЕ ДАРА  !!!     bouquet

# 596
Браво на Иночкада  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Да е жива и здрава малката Дара  newsm30
Много се радвам на всяко едно бебе, безпроблемно раждане на всяка от нас пожелавам отново  Hug
vaniaа , поздрави и на  Еna4 и скорошно оздравяване  Hug
Uinen , аз на твое място бих тръгнала, ако имам кон-ции на 20 мин, просто за да не се притеснявам, че няма да стигна навреме Hug
Момичета, браво за добрите резултати  Hug

# 597
  • София
Честити куклички на мама Майски 3 и на мама  Ino4kada! bouquet

# 598
Честито на всички майки и татковци на новородените бебенца   bouquet

Не пиша често, но ви чета редовно и така се заразявам с емоциите около бебенцата, че редовно пускам по някоя и друга сълза след поредната щъркелова вест.

Мислех си вчера ... все едно онзи ден беше като си споделяхме за двете черти, после за туптящите сърца, после за първите движения, за пола, за всички радости и проблеми, а вече имаме толкова много мартенски бебчета. Стискам палци на всички ви   Hug

# 599
  • гр.София
 smile3525

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА БЕБЕ ДАРА!!! ГОЛЯМА ДЕВОЙКА ДА ПОРАСТНЕ!!!

Много ми е хубаво като чета такива вести  Laughing сутрин едно бебе, следобяд - друго, щъркелите вече с пълна сила идват  stork-boy stork-girl

Общи условия

Активация на акаунт