Отговори
# 450
.......
Мадленка,кое е по 170лв?Креватче с чекмеджета-170лв и скрин-170лв???Че ние трябва за в БГ да си купуваме и много ни хареса.А и да питам къде мога да разбера за цената на всичките им продукти??Може би по телефона .Племенницата има подобно креватче,вече е на 4 и 1/2 и още ще си го ползва.
Креватчето 170лв и скрина 170лв., което си е чиста далавера. Тя ги взе на намаление, но нормалната им цена мисля, че по 200лв, което също е много добре.
Като цяло подкрепям Ева и Глчето, че още е доста рано да се мисли за покупки за Бебчо  Peace

# 451
Някога, доста отдавна, едно малко бебенце се гласяло да дойде на бял свят. В деня, в който трябвало да се роди, то отишло при Бог и попитало притеснено:

- Господи, аз съм толкова малко и беззащитно, какво ще правя, как ще живея на Земята, как ще се справям с всичките трудности там?

Бог се усмихнал и отвърнал:

- Не се притеснявай, детето ми. Аз избрах своя най-верен и най-добър ангел и ще го пратя при теб на Земята. Този ангел ще те очаква там с огромно вълнение и трепет да се появиш, а след това ще се грижи за теб и ще ти помага във всичко.

А бебето пак попитало:

- Но, Господи, аз не зная езика, който говорят хората на Земята. Как ще разбирам какво ми казват?

- И за това не се тревожи. Твоят ангел ще те научи на техния език много внимателно и търпеливо, ще ти говори с обич и нежност, ще те нарича с най-милите думи, ще ти пее всяка вечер приспивни песни... И така ти много лесно и бързо ще научиш техния език...

Въпреки всичките тези уверения обаче, бебето пак не можело да преодолее притеснението и страховете си. И отново попитало:

- Господи, тук всички говорят, че на Земята има много злини. Казват, че и хората там били лоши. А аз съм само едно мъничко бебе, как ще се справя с тях, как ще оцелея там?

- И за това съм помислил... - отвърнал Бог - Твоят ангел ще се грижи за теб и ще те пази от всякакви опасности. Ще те закриля дори с цената на собствения си живот. Така, че не се тревожи и за това...

В този момент се чул някакъв шум. Като се заслушали, разбрали, че това са гласове от Земята. Което значело, че е време вече бебето да тръгва...
Разбирайки това, в последния миг бебето попитало:

- Господи, но ти не ми каза, как се казва моят ангел на Земята. Аз как ще го позная?

Бог се засмял и тихо отвърнал:

- Няма значение, какво е името.
Ти ще наричаш своя ангел... МАМО!

# 452
Леле лелеееее! Влизам тук и като видях колко сте изписали за колички и кошарки..... Rolling Eyes Аз опитвам още да не мисля за таквиа покупки, че знам като ме хване после манията ще стане страшно Laughing

# 453
Леле, и аз не мога да сваря да ви изчета, колко много сте изписали. Много се радвам, че софийските мами вече сте се срещнали  Simple Smile - може би и по другите градове трябва да измислим нещо.
Не усетих кога минаха почивните дни, иначе видяхме вече пола на бебо - ще си имаме момченце, доктора каза 100 процента  Simple Smile Много съм щастлива, въпреки че за нас не беше от голямо значение пола, чакаме го с нетърпение вече толкова време  Simple Smile Искам да ви пожелая една усмихната седмица, на тези, които работят - лека и безпроблемна работа!

# 454
Добро утро! Много сте продуктивни! Ще имам да наваксвам с четенето... Simple Smile

Вижте на какво попаднах:
http://www.goldendeals.bg/deals/yoga-za-bremenni-za-18lv

Честно казано му се зарадвах, понеже точно за това студио се бях замислила Simple SmileSimple Smile

Хубав ден! newsm51

# 455
Simple Smile Добро утро, мами Simple Smile!
Честито keral  за момченцето Wink. Живо и здраво да ви се роди Simple Smile!
То вярно,че принципно е малко рано за разни колички, кошарки и прочие.
Но пък съгласете се.... голя кеееееееф  Mr. Green!
Аз засега мисля да се ориентирам към модели и да следя за прИмоции  Wink!

И пак тревоги, снощи за секунди имах много гадни бодежи по корема, не можех да мръдна чак. Отидох  в тоалетната ( по малка  Embarassed) и ми мина... И сега пак едни мисли  Sad. Ако имах ехограф вкъщи  Crazy

# 456
Ей много се радвам да Ви чета, да знаете  Grinning
Верно е, че някак си не ми много до писане пък и още няма какво да Ви кажа. Още не съм ходила на лекар по ЗК (записана съм, за 01.04), а на частно само 2 пъти - да установят бременността и после да видим дали има сърдечна дейност. А моя лекар на частно и той много зает Sad, та първия ми преглед ще е на 21.03.  Rolling Eyes А точно тогава вече ще е времето и за БХС. Пък досега не са ми правени и никакви изследвания.
Та въпроса ми е какво се прави  newsm78, предния път не съм го правила, ама сега съм се решила.
Чета мерят се някакви гънки, преди да вземат кръв, това става ли на обикновен ехограф или е задължително на 3Д. newsm78
И за кога е редно да си запиша някъде час за 3Д, предният път ходих в началото на 6 месец  Embarassed
Иначе темата с количките и на мен ми харесва и аз ще си купувам пак  Mr. Green Но по-натам, обаче наистина си е тръпка  Wink
И ако някой ми рати паролата да Ви видя  Heart Eyes

# 457
BасиТу, спокойно! тези болежки може да са си  съвсем в реда на нещата. Нали няма кървене и освен това е било за кратко. Не се вкарвай във филми. Всички имаме страхове, но опитай да се отърсиш.
Междудругото се чудя как в БГ не е станал популярен още т.нар. Fetal heart doppler. Аз прочетох за него на американските форуми. Там мамите го използват много масово и разбира се веднага се сдобих с него. Невероятно успокояващо е да можеш да чуеш сърчицето на малкото същество по всяко време! Heart Eyes Спестява толкова много тревоги. Особено тук - както ме викат на преглед 1 път месечно - какво ли не ми минава през главата в този месец на очакване...
Уредът изглежда така:

# 458
Здравейте мами,
включвам се да ви пожелая хубава седмица  bouquet За съжаление няма да мога да изчета всичко, което съм пропуснала през почивните дни, но ще се включа в движение.
Надявам се, че всички са добре и са си починали Hug
Приятен ден!

# 459
Привет и от мен, мами! Вие сте надминали себе си, досега ви четох, направо свят ми се зави.

Като ми остане свободно време и аз се завирам в бебешки сайтове. За количката имам идея каква искам да е, по - голям проблем ми е мястото за спане на бебето. Не мисля да спи при нас, т.е. естествено, че ще спи при нас, в нашата стая, но не и в нашето легло. Смятам, че трябва да си има отделно легълце. И сега тук идва голямото чудене - за да спи в нашата стая по - удобно ще е от тия меките кошарки, обаче те нещо не ми вдъхват доверие, от друга страна за дървена кошарка със сигурност няма да има място в нашата стая. Много ми хареса кошарката, която беше показала Галчето, но тук не съм виждала такива. Голямо умуване ще стане, като най - вероятно накрая ще вземем и двете  Whistling

ronisum, при мен ранния скрининг го правиха в режим 2D и на моменти минаваше в 3D. Доколкото съм чела, 3 и 4 D е по - скоро за кеф на родителите, не толкова за лекарите.

joy_1234, гледах ги тия машинки в ebay, обаче ми изглежда много ненадеждно да поръчвам подобно нещо по интернет. Иначе и аз бих си взела с удоволствие.

# 460
Koketka, по никакъв начин не искам да им правя реклама. Аз също бях скептична, изчетох много ревюта, виях че този е най-чувствителния от масово предлаганите, но най-вече според дискусиите на мамите по форумите се убедих, че няма лъжа и измама. За секунда не съжалявам за тази покупка Simple Smile

p.s.: аз също си го взех от ebay

# 461
joy_1234, съвсем нямах предвир функционалността на машинката  Peace
Тук в БГ не съм виждала да предлагат такива доплери, затова за мен единствения шанс да се сдобия с такова, е да го поръчам по интернет. Понеже доста пазарувам от интернет и имам плачевен опит с доставката на техника, та затова казах, че купуването на доплера по интернет ми изглежда ненадеждно. Отварят колетите, подмятат ги, ритат ги...пълен ужас. Нищо не ги спира - нито обозначения, че е чупливо, че е техника и прочие. Общо взето съм започнала да поръчвам само неща, които няма как да се счупят  ooooh!
Иначе благородно ти завиждам за доплера, сигурно е голям кеф да слушаш малкото човече  Heart Eyes

# 462
joy_1234, съвсем нямах предвир функционалността на машинката  Peace
Тук в БГ не съм виждала да предлагат такива доплери, затова за мен единствения шанс да се сдобия с такова, е да го поръчам по интернет. Понеже доста пазарувам от интернет и имам плачевен опит с доставката на техника, та затова казах, че купуването на доплера по интернет ми изглежда ненадеждно. Отварят колетите, подмятат ги, ритат ги...пълен ужас. Нищо не ги спира - нито обозначения, че е чупливо, че е техника и прочие. Общо взето съм започнала да поръчвам само неща, които няма как да се счупят  ooooh!
Иначе благородно ти завиждам за доплера, сигурно е голям кеф да слушаш малкото човече  Heart Eyes
O, разбирам какво имаш в предвид. Моят пристигна много добре опакован, увит с нещо като дунапрен, та мисля че не би трябвало да има проблем ако решиш да поръчваш newsm78
Да, невероятно успокояващо е, когато имам някакво притеснение да чуя бебчо baby_neutral

# 463
Преди малко гледах албумчетата със Ваши снимки  Laughing Много сте готини  Heart Eyes
Ама и коремчета имате вече Laughing
А аз само една сланинка, съм провиснала, още от предната бременност, та сега съм си в 4 постоянен от 3 години на сам  Mr. Green
Наистина сте много готини.

# 464
Мами здравейте, връщам се от Майчин Дом бях при д-р Юри Хранов и с бебо всичко е нормално.Расте и хубавее.След прегледа се качих да си направя скрининг и ооооо изненада от днес цената е: БХС-43 ЛВ.Направо хванах промоцията LaughingГадничко беше от тяхна страна  ConfusedТа така сега очаквам и покачване цените на ФМ по различните центрове,но здраве само да е  PeaceСлед този преглед си отдъхнах,че едни черни мисли ми минаваха Rolling Eyes
Успешна и стремителна седмица на всички Peace

Общи условия

Активация на акаунт