Отговори
# 570
И на мен ми се живее в България, но май държавата не иска в нея да живеят българи Tired Лично мнение, никого не задължавам.
И все пак навсякъде е трудно и се бориш. На мен ми е болно, че за нашите деца нашата родина ще бъде само едно далечно понятие, но всеки прави своя избор Peace

# 571
Честит празник и от мен на всички, дано сте имали прекрасен ден изпълнен с красиви емоции Simple Smile

vio, точно при главоболие пия Панадол 500, докторът ми каза, че няма проблем, а и Мадленка беше писала, че при първата й бременност той много й е помогнал. Разбира се гледам да не прекалявам и обикновено от пусти страх си деля хапчето на две и при много силна болка, пия една половинка. Отпуска ме да ти кажа, не ми минава, ама поне не боли вече много...

Хубава вечер на всички мами, близки и далечни, без значение в коя част на полукълбото сте Simple Smile Все сме жени и все сме прекрасни и имаме нужда от мъничко шумотевица около нас Simple Smile

# 572
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ЛЪКИ стой си там и хич не тъгувай за БГ.Със сигурност БГ не тъгува за хилядите да не кажа милиони българи,които са избягали от тук.

# 573
  • София
*Lucky* извини ме ама си стой там в добрата стара Англия Laughing Тук знаеш вече как е ,а и България няма да ти даде нищо ,а само ще ти вземе.Давам ти пример. След като децата ни станат на 1-на година всички ще взимаме по 240 лева на месец ShockedНе бих жертвала живота на детето си заради държава,която не обича децата си .Пиша го с трезвото си съзнание на човек завършил История!

Мили мамита,

на финала на празника да се включа и аз:-) На тези, които празнуват- весел празник с пожелания за много здраве и прекрасни емоции.
Мили дами, които сте извън нашата прекрасна татковина, колкото и жлъчно и безкруполно да прозвуча искам да споделя едно-никакво връщане тук, децата си родете в чужбина за да не са български граждани! Тази страна не заслужава да се раждат български подданици, тя е създадена да обслужва интересите на циганите. В момента здравната ни система работи позитивно и само заради тях, аз храня с осигуровките си мангалите, които ме крадат ежедневно пряко в трамвая, на улицата и у дома, и косвено ..... ужасно ми се иска да родя в чужбина....толкова съм огорчена, възмутена и отвратена.....тук съм само заради болната ми от рак майка, иначе много отдавна да съм избягала.
Но хайде нали е празник, нека и нещо позитивно да кажа-тук са приятелите, (тези, които останаха, а те са малко) поздрави на всички.

# 574
Evita, така е, за децата го правим, защото ние завинаги ще си останем разполовени, колкото и да успеем да се приобщим към тукашното общество. За съжаление никога няма да знаем дали сме взели правилното решение, защото като направиш избора си, вариантите вече не са варианти Blush

# 575
Evita, така е, за децата го правим, защото ние завинаги ще си останем разполовени, колкото и да успеем да се приобщим към тукашното общество. За съжаление никога няма да знаем дали сме взели правилното решение, защото като направиш избора си, вариантите вече не са варианти Blush
Да, тежка тема е това... Sad

# 576
честит празник със закъснение мамчета  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 577
еееее пак са изчезнали лентичките Thinking Thinking Thinking

# 578
Moмичета, все ще ви питам - четете ли някакви книги за бременността? Има ли нещо, което да е с по-висок рейтинг и да препоръчате? Може и да е имало някаква такава дискусия, но да ми се губи...  newsm78

# 579
Добро утро,момичета!!! newsm51
Joy1234,аз миналата седмица си купих първата такава книжка(вече трета седмица  съм в нещо като болнични и имам много време)-казва се,,Книга за бъдещата майка,,.Доста полезно инфо има-за хранене,работа,почивка,упражнения,изследвания,както и за проблеми по време на бременността и мн. други.Аз лично си я харесвам Rolling Eyes и е написана съвсем достъпно.А за 8-ми март свекървата ми подари още едничка-практическа енциклопедия ,,Грижи за бебето,,  ,но нея още не съм я подхванала,че ми се вижда раничко. newsm78

# 580
  • София
Здравейте мили момичета! Искам да пожелая на всички ви безпроблемна бременност и щастливи мами през септември с пухкави бебенца! Изживейте една истинска и прекрасна бременност,отдайте се на всичко онова,което сте загърбвали до сега,находете се на курсове и сбирки на бременни мами,бъдете щастливи бременни!
Моля,отпишете ме от списъка с очакващи! Cry  Бебето се оказа мисед!

# 581
guili Hug, Съжалявам мила!
 Hug Cry

Момичета, "На кафе" по Нова дават сега за кърменето, много е интересно .

# 582
Добро утро, мамчета!

Джули, много съжалявам за загубата ти  Sad. Пожелавам ти много кураж, сили, вяра и бързо възстановяване  Hug

Аз имам две книги за бременни и бебета, обаче са ми толкова досадни, че съм ги зарязала. Когато ме вълнува даден въпрос ми е по - лесно да намеря информация в интернет, отколкото да прелиствам сто страници  Whistling

А сега аз да попитам за курсовете за бъдещи родители - някоя от вас ходила ли е, мисли ли да ходи, място, условия, изобщо всичко каквото се сетите.
Мъж ми дава зор да ходим и то по - рано, че щяло да ми е неудобно с големия корем, пък на мен ми се струва още рано за такива курсове  newsm78

# 583
Аз ходих с първата бременност на курсовете организирани от сп. 9 Месеца. Беше много интересно на лекциите, наистина. И много полезно за мен. Мъжа ми го заведох само на една отделна лекция за къпането на бебето, но вече при една акушерка в 7-ма Поликлиника. Оказа се супер полезно за него, защото като се роди бебето, мен ме беше страх да не я изпусна и той пое тази част. Аз съм стояла в другата стая, защото дори не исках да гледам, и той ми я носеше вече изкъпана.  Flutter

# 584
Добро утро,
giuli съжалявам мила,бързо възтановаяване ти пожелавам  Hug Hug Hug

Аз си купувам списания Бебе,9месеца има интересни неща.Мисля и книга да си взема но нямам време кога да изляза до по-специализирана клнижарница.
Хубав и топъл ден  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт