Отговори
# 630
Добре дошли на новите мамчета. Количката на Na mama Misheto е наистина много хубава. Аз също съм на мнение че само на картинка да купите не става трябва да побутате. Количката е непрекъснато с вас 2 години и избора и трябва да бъде много внимателен. Моето мнение е че триколките въобще не са удобни при качване на тротоар трябва да се държи стабилно да не се обърне. Моето мнение е колкото по големи гуми толкова по добре. Много съм доволна от комбинираната количка на чико но засега се очертава да е момче а тя е розова затова я продавам. Количките на Стоки са много красиви но за едно по едро бебе адски тесни и зимния кош е малък пък за летния горкото стои почти изправено. /това е мое лични мнение/
Лек ден на всички!

# 631
  • Sofia
Здравейте момичета,
надявам се да сте добре, предвид и това, че от утре вече се очаква пролет и слънце, добре дошли и на новите. Аз вчера бях на БХС и Фетална Морфология - всичко ни е наред, развиваме се много добре и ТОЙ и аз  Wink т.е. почти сигурно е, че е МОМЧЕ (аз това си мечтаех), това ми беше подарък за рождения ден и за 8ми март... И понеже вчера нямах време да вляза:
Честит празник на всички, много здраве, късмет  и щастие пожелавам на вас и вашите любими същества, лека бременност и здрави бебчета!  newsm51
За срещите: и аз не съм разбрала, а с удоволствие бих дошла, когато пак има събиране...

# 632
Здравейте и от мен  Simple Smile

Искам и аз да се запиша към септемврийските майки. Терминът ми е на 14.09.2011г. Току-що видях, че има още 4 майки със същия термин.

На 26г. съм, от София.

Чета ви от доста време, но все не се решавам да пиша.

Поздрави

Ивелина

# 633
Привет Hug

Yaroslavche, мисля, че добре си се ориентирала за количка. Моя приятелка имаше такава и беше много доволна. Това, което на мен не ми хареса е, че самата цяла дръжка не е от най-стабилните и повече се ползва варианта две дръжки Peace

Някой беше писал, че Bugaboo Bee нямали напълно легнало положение. Сигурни ли сте? Тук пише друго: http://www.letsgostrolling.com/bugaboo-bee-reversible-seat-stroller.html И аз много я гледах с първото, защото търсех малка и компактна количка, но такива пари не бих дала за количка. В крайна сметка Джорданито беше много добър избор за лятно бебе. Единственият недостатък й беше, че кошът не се обръща. Но се преживява Peace

Ето ви две малко "позакъснели" стихчета за мама. Предупреждавам ви, че са тъжни и аз плаках като ги четох Cry Голяма ревла съм станала

Закъсняло писмо

Помниш ли-
падаха вече листата на нашите вишни?
Ти ме целуна и рече през сълзи: ” Да пишеш”
Аз се обърнах – и твоите сЪлзи забравих.
Тръгнах през жълтата шума направо -
сякаш за мен бе постлана земята богато,
мойте нозе да вървят по пътека от злато!

Толкова жадна бях всичко да видя, да взема,
че да ти пиша все нямаше време, нямаше време…
Мойте години се смееха, сменяха влакове,
твойте мълчаха под старите вишни и чакаха…

Сигурно всичките есени ти си броила,
в мене си вярвала с чистата майчина сила.

Малкото твое момиче сега е голямо-
тича след мене дете и нарича ме „Мамо”.
Помня как първата, смешната крачка направи,
как със ръчичка полата ми стискаше здраво.
После – на пръсти се вдигна, вратата отвори,
после запита : „Къде ли свършва просторът?”
Може би скоро ще кажа през сълзи :”Да пишеш!”
И ще си спомня и тебе, и голите вишни…

Твойта коса като зимните преспи е бяла.
Чакаш ли още?
Ето го мойто писмо закъсняло.

Заета мама

Ръцете ми заети бяха през деня.
Не можех да играя или да ти почета.
Когато молеше и канеше ме ти,
за теб минутка аз не отделих.

Днес кърпих дрехите и сготвих, после прах,
ти дотърча с рисунка и със весел смях
и каза:"Мамо, виж каква шега!"
Аз рекох:"Синко, чакай малко, не сега".

Внимавам хубаво да те завивам,
молитвата като си кажеш и излизам,
на пръсти отивам лампата да загася -
а трябвало е още миг да постоя.

Животът кратък е, годините летят и изведнъж -
момченцето пораснало е и е вече мъж.
Не е край теб с молбите си безкрайни
и не споделя скъпоценните си тайни.

Албумите с картинки са прибрани,
игрите до една са изиграни.
Молитвата вечерна, целувка за нощта  -
това са вече минали неща.

Ръцете ми, заети постоянно,
сега притихнали стоят.
Тъй бавен, муден, празен е денят.
Да можех да се върна и да сторя
онези нещица, които искаше ми с:"Мамо,моля!"

# 634
Добре дошли на всички нови мамчета, ще ви добавя в новата тема  Hug

Кокетка, аз усещах родилните контракции с адска болка в кръста, на равен интервал от време и със стягане на корема. Още е рано за такива контракции, а не дай си Боже някоя да почне да ги усеща-беж към болницата.
Благодаря ти, тати е на 7-мото небе, той си иска момиченце отново и е много щастлив и аз естествено, някак си не се виждах като мъжка майка-не че е лошо, да не ме разберете грешно  Peace
А за какво ти е темата за срещата, модераторите я заключиха. Състоя се бяхме аз, Мимченцето90 и Валери, по-късно се видях и с Евита Перонски. Много се радвам, че се запознахме, беше много приятно, надявам се следващия път да има повече желаещи  Peace

# 635
Мадленка, реших, че ще се пише в нея по принцип и за по - нататъшните срещи, та затова ми трябваше, но при това положение е безсмислено  Peace
За следващия път обещавам да съм по - сериозна и да не губя темата  Blush

# 636
Кокетка,побутай я и ако можеш поръчай си я от тук: http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydispl … 14602_10001_14602
Доста по-евтино излиза.

# 637
Здравейте,
Моя термин е на 19.09,
първа бременност
Надявам се скоро да ме включите и мен  Hug Hug Hug

# 638
Здравейте мамчета,

Добре дошли на новите попълнения, много се радвам, че скорострелно се увеличаваме.

Джули, много съжалявам за загубатата ти. Стискам палци скоро да се похвалиш с нова и напълно успешна бременност.

Момичета, аз пак имам въпрос: От вчера следобяд имам една много странна болна. В ляво, много ниско доли, почти до сгъвката..не ми се вярва, че толкова надолу може да е бебко, ама все пак да питам някоя от вас имала ли е подобна болка. От време на време е и е като боцкане съвсем за кратко.

# 639
renka86 И аз имах същия проблем преди 2 седмици и няколко дни си ме боля доста, питах докторката си и се оказа се че е от стомаха, много ми е нередовен напоследък, а и по принцип де, и започнах с леки масажи, повече движение и течности, фибри и други природни методи за по-често прочистване на стомаха. Каза да не се притеснявам, стига да не е прекалено силна болката и да не продалжи повече от 1-2 дни!

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 18:09 от Bissi88

# 640
renka86 и мен там ме боля и много много се чудих що е това нещо .моята болка даже беше и към крака .Аз звънях на док да питам и той ми каза че няма страшно -матката растяла и от тоя сорт.Мен също от време на време ме боли ниско долу ама какво да се прави бременна работа

# 641
Здравейте мами!!!
Добре дошли на новите попълнения - много се радвам,че продължваме да се увеличаваме  Simple Smile

renka86 ти пиеш ли нещо - ношпа?

Говорите си за колички - може ли да попитам аз на глас - до Септември има доста време - не че казвам всичко за последният момент:
 - не ви ли вълнува, че скоро ще излязат нови модели, а във всяко ново нещо има някакво удобство
 - съобразявате ли се, че повечето от нас ще си бутаме количките в есенно - зимните месеци
Аз питам само на глас... не искам нищо да кажа още не гледаме ама това се чудя дали трябва да е определящо като първоначално при избора

Ние днес бяхме  на ФМ - огледахме го и всичко за сега е наред, но много сме срамежливи не си показахме пола  Laughing

Аз имам един чудеш - в 13с 3 дни , но по размери  на бебчо излизам в 14с 0дни. Искам много да си направя БХС, но според лекарката няма да ми позволят за раният в МД, но да се пробвам. Вие какво мислите по въпроса - какво бихте направили. Иначе според Томова нямам място за притеснения.

Лека вечер от мен - аз трябва да го измъдря до утре какво да правя  Stop

# 642
Добре дошли на новите момичета! Hug

Да споделя за количката Stokke, понеже имаме такава. Аз бях много впечатлена от дизайна. Също така бях убедена, че при тази цена качеството е отлично  Rolling Eyes. Бабите и дядовците се обединиха и купиха така мечтаната количка  Grinning. Сега, една година по-късно, не бих препоръчала Stokke  Sad, не и при тази цена.
Има много преимущества - ефектна е, маневрена е, детето се чувства добре вътре, супер лесно се изкачват и слизат стълби, детето е на високо, лесно се сглобява и разглобява. Много ми харесва и че мога да си избера накъде да гледа седалката - към мен или към улицата.
Обаче има и недостатъци  (в качеството!)  Sad Всички текстилни части се скъсаха или повредиха, и то след 2-3 месеца употреба. Обвивката на коша за новородено се прокъса, малко по-късно и покривалото му. На раницата 2 пъти се развали ципа, както и на чантата за покупки. Чадърът направо се разглоби  Shocked, а и толкова трудно се вади, че веднъж без малко да си извадя окото  Cry В тяхна защита трябва да кажа, че всички повредени части ми ги смениха или поправиха - след около месец чакане. Лошото е, че не всички сменени части ги имаше в моя цвят  Rolling Eyes
Сега има нов модел, възможно е той да е подобрен (надявам се).
Оплаках ви се, ама да имате предвид  Simple Smile

# 643
Estela и Syn4o, благодаря ви за препоръките Simple Smile
Сега съм взела само една книжка за таткото (http://www.amazon.com/What-Expect-When-Your-Expanding/dp/0836280180) и той е доста доволен защото се опасяваше, че ще му е скучно, но е написана в доста леговит лек тон - като съвети от друг мъж, който е минал през това. Аз също искам да си взема някаква защото вечер в леглото обичам да чета. Свекървата предложи да ми изпрати някаква книга от България и затова се чудех дали има нещо което ви е впечатлило.

# 644
поли, да ти отговоря и аз на глас Wink

количка не бих си купила още от сега, но определено не бих дала и повече пари за излязъл нов модел Peace
- за есенно-зимните месеци, да ти кажа аз май най-вече с това се съобразявам Blush

хена, аз пък се чудя Стоккето колкото и да са маневрени как се справят по недотам равните тротоари в БГ. Аз лично във Варна само в Морската съм виждала такива колички и винаги ми е било интересно Blush

Общи условия

Активация на акаунт