Отговори
# 435
Етърва ми си поръча оттук скрин и креватче-с 4 чекмеджета и функция люлеене, което може да бъде застопорено, всяко за по 170лв. 2400 за бебешка стая ми се струват много. Тя си ги поръча от ВисВиталис, където има колички, столчета, козметика, дрехи и всичко необходимо за бебето на много прилични цени. Паолина няма да сбъркаш ако го посетиш този магазин.

Милен_ка мъжът ти е със златни ръце, много е хубава кошарата  smile3501

Аз лично предпочитам дървена кошара, а пък платнената за път, но всеки си има вкус. Каквото и да си купите е важно на вас да ви харесва  Peace

Много съм доволна от срещичките, радвам се, че се запознах с вас момичета  Hug. Следващия път се надявам да има повече желаещи, но не в "Кривото"  Naughty

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 18:42 от Мадленка

# 436
  • София
И аз се радвам, че се запознахме!!! Определено ще изберем по-добро място за срещи  Thinking Peace

# 437
Здравейте,утре съм на изследвания кръв и урина,надявам се да не ми източат кръвчицата...утре ще ви кажа как е минало newsm78 newsm78 newsm78

# 438
За матрака, ние не ползвахме този, който е на платнената кошарка, а допълнителен, такъв който и на дървена се ползва Peace Обиколниците не биха свършили работа при Диди, тя сяда в съня си и после се търкулва нанякъде и определено мрежата е за предпочитане в такъв случай пред решетките, но все пак си зависи и от детенце Peace
Шезлонгът например при Диди не свърши никаква работа, хем беше на Фишер Прайс с вибрация. Ето такъв , но се наложи да го продадем и да й вземем ей такава люлка: Вярно е, че се ползва много по-малко време, но пък за мен беше единственото спасение Диди да не е постоянно в ръцете ми Blush
Сега нищо такова не мисля да вземам предварително, като се осъзнае бебето в края на първия месец, ще видим как най-добре ще се нагодим Peace

# 439
Шезлонгът или люлка, или пък шезлонг с вибрация или люлка е добра инвестиция, аз със сигурност ще си взема нещо, но още не съм решила какво точно  Wink

# 440
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Айде да ви покажа аз каква количка съм си харесала http://sladurite.com/product.php?ProductID=1589

# 441
 Rolling Eyes
Аз май си харесах детска стая  Laughing !

# 442
Да и аз мисля да взема,но като се роди детенце живо и здраво.Така поне ще видиме какъв му е нрава горе-долу  Joy и после ще прецениме .
Милен ка,наистина браво на мъжа ти  smile3501
Мадленка,кое е по 170лв?Креватче с чекмеджета-170лв и скрин-170лв???Че ние трябва за в БГ да си купуваме и много ни хареса.А и да питам къде мога да разбера за цената на всичките им продукти??Може би по телефона .Племенницата има подобно креватче,вече е на 4 и 1/2 и още ще си го ползва.

# 443
http://visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=384

Аз много харесах това! И кошарата става на бюро после и остава скрин и легло за голямо дете.
 Party

# 444
Само да си кажа, че и аз се радвам, че се видяхме днес. Надявам се пак да се съберем в разширен състав.

# 445
Васи Ту,направо е страхотно!!На мен също много ми допадна.Само,че ние за сега нямаме цяла стая за бебо Weary и ме устройва само легло с шкафчета и скрин. Ама кое струва 395лв??Само креватчето ли?

# 446
  • София
Здравейте и от мен
Гледам пишете за кошарки ,колички и други покупки та реших и аз да ви се похваля .Рано не рано ама и ние направихме първата покупка.Бях си харесала едно креватче -гледах го ,гледах го и накрая придумах мъжо да го взимаме .Та от миналата седмица се оборудвахме с креватчето ,но ще го сглобяваме след няколко месеца -то така или иначе ще ми трябва 3-то висше ,че да успеем да го сглобим (преди 2 месеца си купихме една маса и я сглобявахме 3 часа дето са само две дъски и 4 крака  Laughing).Първоначално и ние се бяхме спрели на варианта с преносимата кошарка ,но се влюбих в това креватче и като каза "това ще е " и няма мърдане вече .Иначе е много удобно тъй като после се трансформира на детско легло ,бюро и шкаф.
Също вече си харесах и количка и днес ходих да я видя как е на живо  - много доволна останах .Ще видим ще помисля още малко ,но почти съм сигурна ,че ще я взема .Живот и здраве края на месеца ще се похваля .
Иначе хубавото при мен е ,че откакто лежа от няколко дена вече не  усещам да имам контракции ,дано наистина да са преминали .Стискайте ми палци . Няма търпение вече да дойде 18-ти и да видим какво се случва.
Спирам да пиша ,че нещо много дълго стана
Приятна вечер сладки тумбачета

# 447
  • София
Само да си кажа, че и аз се радвам, че се видяхме днес. Надявам се пак да се съберем в разширен състав.

Е аз се присъединих на десерта, но следващия път, нямаше как:-))))

Мили момичета, не смятате ли, че мааааааллко избързвате с кошарки, колички, детски стаи и всякакъв друг бебешки инвентар. Не искам в никакъв случай да казвам, че не мисля позитивно и не вярвам в haapy end-a, (точно аз ли на която й предстои амниоцентеза), но смятам, че си има време и то е далеч напред във времето. Аз лично още не мисля за това, детска стая ще има много далеч във времето, можби детенце трябва да стане поне на 3.

# 448
Ех  , мами  ... не мога да  сваря да  ви  изчета  !  Нямаше ме няколко  дни и  сте  изписали  толкова много!  Peace
  Ходих  да се  видя с родителите  си  , баща ми  ме гледа  на ехографа  -  2 пъти  , като първия път  бебчо  беше дал  гръбче  и  не искаше да се  обърне ...но втория  път  вече беше по- шавлив  ... За сега  се очертава  Бебка , но  в 16  седмица ще се види  по-добре!  радва ме , че не се видя нищо страшно  освен ,  че плацентата  ми  е малко ниско ... Но  с повече почивка предполагам всичко  ще  е наред!  Peace
 Имаме си  нови  мами  ! Добре  сте  дошли    bouquet Hug
 А относно коремчето - моето  вече никак  не мога  да  скрия  . Embarassed... а съм  качила  само  1 кг  !

# 449
И аз мисля, че е рано още за детска стая Peace Особено като се сетя, че Диди до 4мес възраст спеше на нашето легло, защото беше на "самообслужване" нощем Laughing

Общи условия

Активация на акаунт