звъня,а ми вдига друга

• 18 897
  • 140
  •   1
Отговори
# 45
... За това телефони в ръцете на малки деца не се дават Naughty
Да  Crossing Arms, винаги ще могат да се измъкнат чрез децата. Все пак, за възрастта си, въпросното детенце е напред с технологиите и най-малкото знае колко цифри имат бг мобилните и в каква комбинация са кодовете на операторите  Outta Joint А пренасочването си е детска игра Whistling, има-няма 6-7 стъпки.

П.С. с такива теми само се дават идеи за изплъзване  Crazy

# 46
Децата са способни на всичко! Моят син често си играе с камерата на телефона и случайно натискайки копчета изпращаше своя снимка на първия записан в тел. указателя. На няколко пъти се обаждах на колегата, за да му се извиня, че вечер получава снимки на дете, което жена му не познава.  Laughing

# 47
дааа,моето дете е на 10 месеца,редовно ми докопва от масаста тел(тя е ниска) и все натиска нещо и влиза на места,които аз незнам как да вляза,набира някои от тел бележник,разбира се случайно,така че..напълно възможно и нормално

# 48
  • в здрача
Е, лесно го правят, щом 2 годишната ми дъщеря разпраща СМС-и, а 7-годишната както си играеше на една игра взе, че я изтри, нещо което аз колкото и да се опитвах не разбрах как става. А да и веднъж бе блокирала входящите обаждания на кумата ми. Месец ми трябваше за да успея да я отблокирам. Обажда ми се по скайпа докато съм на работа . Не се притесняват да играят с играчките на възрастните,  нали после няма те оправят кашата.

# 49
А защо тогава въпросната жена отсреща при твоето повторно позвъняване ти е казала, че този когото търсиш в момента не е тук? Явно познава мъжа ти и явно дъщеря ти не е избрала измислен от нея номер.

# 50
А защо тогава въпросната жена отсреща при твоето повторно позвъняване ти е казала, че този когото търсиш в момента не е тук? Явно познава мъжа ти и явно дъщеря ти не е избрала измислен от нея номер.

Сега за какво я вкарваш в допълнителни филми. ooooh!

Горкият й мъж....

Че и цяла тема какво ще си помислим ние.

Ми ще отида и ще ги убия и двамата, ей това ще стане, защото съм болезнено ревнива и винаги си правя прибързани изводи. Добре, че имам един приятел да ме спира винаги преди да си събера багажа и да отида у тях.

Работата ми е такава, че често мобилните ми са на бюрото. Оставям ги без звук, но и никога никой няма да ми вдигне телефона, просто си отклоняваме обажданията като ни пречат. Сега имаме стажанти, и определено ми вдигат телефона (служебния).

А си спомням една случка с мъжа ми. Вдигам аз, ама не виждам, че е той и отсреща: "еди коя си". Викам: "На телефона...". Той: "Ама не е тя, може ли да ми я дадете". Викам:" На телефона е, кой я търси" и така докато не се познахме. Голям смях падна, а той чак се разсърди, че съм била с друг глас.  Joy

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 21:45 от Red Velvet

# 51
Бе вие наистина НЕ СТЕ у ред! Shocked
За пореден път се убеждавам от тази тема.

П.С. Ред, слънце, НИКОЙ мъж на този свят не заслужава да влезеш заради него в затвора. Повервай ми.  bouquet

# 52
П.С. Ред, слънце, НИКОЙ мъж на този свят не заслужава да влезеш заради него в затвора.

При положение, че светът е пълен с други!  Laughing

# 53
Бе вие наистина НЕ СТЕ у ред! Shocked
За пореден път се убеждавам от тази тема.

П.С. Ред, слънце, НИКОЙ мъж на този свят не заслужава да влезеш заради него в затвора. Повервай ми.  bouquet

Хм, мислех, че няма такова нещо като женска солидарност, но тези 4 страници коментари определено ме опровергават  Mr. Green

# 54
Реститутор, понеже си мъж, го приемам като комплимент. Благодаря за което.

Лошото е, че поумнях с течение на годините. Може би...преди 10 години бих подскочила като авторката. То сърцебиения ще са, то сълзи, то тайни проверки с разтреперани ръчички....
Нц. Не ще Генчо вече пушка. Освен това...с годините придобивам все повече самочувствие, та...не бих се вкарала повече никога в сериали. Никога.

# 55
Ако действително е позвънено на друг номер,макар и по грешка,във фактурата би трябвало да фигурира.

# 56
  • Варна
Невъзможно е ! Работя във Виваком от години ..гарантирам ти ,че няма как да се получи преплитане на линията .Търси друг отговор!

# 57
Невъзможно е ! Работя във Виваком от години ..гарантирам ти ,че няма как да се получи преплитане на линията .Търси друг отговор!
Да бе, хич. Laughing
Имах преди време Сони ериксон, не помня коя година модел, който правеше следното:

Звъня на мъжа ми, имам го в листата с определено име, а ми отговаря....майка ми.

А той като ми звънеше, ако и да е запаметен от години на СИМ картата ми и впоследствие и на всеки телефон, ми излизаше като непознат номер.

# 58
Само остава въпросът откъде дъщеря ми е копнала номера?  

То е ясно как! Случайно!
Преди няколко месеца най-малкият ми син, който дебне като хиена кога мъжът ми ще си остави телефона на достъпно място, му беше пренасочил разговорите към телефонен номер в щатите ooooh! Този номер беше служебен на наш приятел в Бостън. Той се премести в друга фирма обаче мъжът ми понеже не му знае новият омер, оставил този, за да не се изтрива контакта. И така няколко дни му звъним - аз решавам, че става преплитане на линиите от време на време и даже не повдигам въпроса, приятелите му обаче след 3-4 отговора на английски, част от които телефонен секретар, му казват, че има проблем. Той се поразрови в телефона си и така откри проблема.
Миналата година пак малкият изпрати няколко СМС - а, празни, на треньора по футбол на брат си.  ooooh! Накарах мъжът ми да се обади и да се извини на човека, че мен ме беше срам, а и да не го вкарам в някой филм. Беше семеен.

# 59
Мъжът ми колко пъти е набирал техника ни на СОТ-а,защото телефонът му не се заключил и набирал, набираааааал  Joy

Стават грешки и това си е. Важното е да се разберат и да не се вкарваме в някакви филми преди да сме си изяснили. А на мен това ми е изключително трудно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт